Vapaa-ajan tontti

Sieniojantie, Vuostimo, Kemijärvi

Hinta

46 000 €

Koko

92 000

Vuostimojärven rannalla, lähellä Pyhätunturia noin yhdeksän hehtaarin tila. Palstalla on yksi jo rakennettu lomarakennuspaikka, jossa on täysin purettavat rakennukset, vanha asuinrakennus ja rannassa oleva saunarakennus. Rakennuksiin ei saa mennä romahdusvaaran vuoksi. Talon historiaa Talo on valmistunut 1930-luvulla ollut Pyhätunturin matkailun suosittuna majoituspaikkana. Täyshoitoa annettiin jopa kymmenille turisteille kerrallaan. Alkuun taloon mentiin pitkospuita pitkin. Vierailijoita on ollut monesta maasta. Vieraskirjasta voi löytää jopa tunnettuja tiedemiehiä tai taiteilijoita tavallisten turistien lisäksi. Lisäksi on kaavoitettuna kaksi uutta lomarakennuspaikkaa. Pyhätunturin silhuetti näkyy tontilta hienosti. Matkaa Pyhätunturille tietä pitkin on alle 10 km. Järven antaman virkistyskäytön lisäksi ympärillä on mahtavat patikointi-, marjastus-, metsästys- sekä hiihto- ja laskettelumahdollisuudet. Kaavassa on talon eteläpuolelle merkitty kaavamerkintä S = Suojelukohde Alueen käyttöä suunniteltaessa ja toteuttaessa on otettava huomioon kasvien säilyminen alueella. Nyt on kyseessä vaikeasti tunnistettava kasvi (Viitalemmikki), joka on ns. silmällä pidettävä. Ennen mahdollisten purku- tai rakennustöiden aloittamista on syytä olla yhteydessä kunnan kaavoitushenkilöihin, joilta saa ohjeet kasvin kanssa toimimisessa. Tarkkaa varmuutta ei kasvin sijainnista tai runsaudesta ole. Metsästysvuokrasopimus on tehty Ylikylän Metsästys- ja Kalastusseura ry:n kanssa. Koskee hirvenmetsästystä. Tila on kauniilla paikalla järven rannalla. Autolla pääsee perille asti. Tällä voit nauttia Pyhätunturin palveluista, mutta kuitenkin omassa rauhassa.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
p46892
Sijainti
Kohteen selite
Vapaa-ajan tontti Vuostimojärven rannalla. Kaavoitettuna kaksi uutta lomarakennuspaikkaa ja yksi jo rakennettu
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala perustuu Kemijärven mhy:n tekemään arvioon eikä ole tarkistusmitattu. Lopullinen pinta-ala selviää, kun aikaisemmin myyty metsäpalsta on erotettu.
Myyntihinta
  • 46 000 €
Lisätiedot maksuista
Ostajalle tulee kauppasumman lisäksi varainsiirtovero 4 % kauppasummasta, puolet kaupanvahvistajan palkkiosta (60) sekä lainhuutokulut (132).
Tontin pinta-ala
92 000 m²
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Ei
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Lisätietoa saa kunnasta.
Kaavoitustiedot
Tarkemmat tiedot löytyvät kaavakartoista ja -selostuksesta.
Näkymät
Vuostimojärvi sekä upeat näkymät Pyhätunturille.
Pihan kuvaus
Heinittynyt ja metsittynyt.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Ulla Käkelä

Metsäkiinteistövälitys Ulla Käkelä LKV Ky

Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.