Forentia Oy

Erillistalo | 1h + k

Haavistonkaari 10, Lahela, Tuusula

Hinta

109 800 €

Koko

21,5 m²

Vuosi

2022

Jos arvostat helppoa arkea omaleimaisessa asuinympäristössä, modernia arkkitehtuuria, yhteisöllisyyttä, puistoalueen vihreää ja avointa tunnelmaa sekä nopeita kulkuyhteyksiä niin vapaa-ajalla kuin työelämässäkin - tässä on uusi kotisi. LAHELANPELLON MINIKODIT TUUSULASSA Lahelanpellon moderni Kaffepaussin puiston viereen rakennettavan 15 minitalon kokonaisuus vastaa nykyajan minimalistisen asumisen trendiin kompakteilla tilaratkaisuillaan. Minikodit ovat ihanteellisella alueella jokaiseen elämäntilanteeseen. Puisto muodostaa alueen vihreän ja yhteisöllisen ytimen, josta ympäröivien talojen asukkaat pääsevät osalliseksi. Luvassa on alue ja koti joka elää, kasvaa ja kehittyy sen asukkaiden mukana. Minikodit ovat nykyaikaisen asumisen suurimpia trendejä. Tilan- ja energiankäytöltään tehokkaat minikodit ovat edullinen asumismuoto moderneille perheille ja yksittäistalouksille. Pienten kotien suunnittelussa lähtökohtana on käytännölliset ja luovat tilaratkaisut sekä asuinyhteisön viihtyvyys ja palveluiden käytettävyys. Minitalot ovat innovatiivisen alapohjaperustuksensa ansiosta hiilijalanjäljeltään ekologisia rakentaa - perustuksessa ei ole käytetty ollenkaan betonia! Kompakti tilaratkaisu on myös energiatehokas ja arjessa turha kulutus jää modernin minimalismin myötä myös nykyaikaisesti minimiinsä. Minitalokaksio soveltuu kompaktiksi kodiksi erityisesti pariskunnille, yksiö työssäkäyville yksinasujille ja opiskelijoille itsenäiseen elämään. Minikodeissa on siis myös sinkkutalouksille kohtuuhintainen mahdollisuus omakotitalomaiseen asumiseen modernissa lähiömaisemassa - hyvillä yhteyksillä pääkaupunkiin. Käytössä on siis myös taloyhtiön asukkaille omalla mobiilisovelluksella varattava yhteiskäyttöauto! Kohteen on suunnitellut modernista ja ennakkoluulottomasta suunnittelusta tunnettu Arkkitehtitoimisto Arkadi. Yhtiö rakentuu kunnan vuokratontille. ENNAKKOMARKKINOINNISSA. Rakentaminen alkaa arviolta keväällä 2021. Minitalot on ostajalle turvallinen RS-kohde. LÄHELLÄ KAIKKEA - OIKEASTI Lahelanpelto on Tuusulan kuntakeskuksen länsiosassa sijaitseva pidetty maalaismaiseen maisemaan rajoittuva pientaloalue. Matkaa Tuusulan keskustaan katuja pitkin on noin 3 km. Lähimmälle koululle Vaunukankaalle on matkaa noin 2 km, mutta Tuusulan kouluverkkoa ollaan kehittämässä niin, että Lahelaan on tavoitteena toteuttaa uusi koulu lähivuosina! Uutta koulukeskuksen tonttia asemakaavoitetaankin uuden asuinalueen läheisyyteen. Myös uusi lähikauppa rakennetaan Lahelantien ja Lahelanorren risteyksen pohjoispuolella olevalle alueelle jo keväällä 2021. Joukkoliikennettä on uudistettu ja Tuusulassa on otettu käyttöön uusi HSL:n bussilinjasto, lähimmät linja-autopysäkit ovatkin Lahelantien varressa. Lahelan taajama on kätevästi vain n. 15 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai Kehä III:lta.

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
p67443
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
21,5
Rakennusvuosi
2022 (Uudiskohde)
Velaton hinta
 • 109 800 €
 • ( Myyntihinta 43 920 € + Velkaosuus 65 880 €)
Myyntihinta
 • 43 920 €
Velkaosuus
65 880 €
Neliöhinta
5 106,98 € /
Yhtiövastike
 • 139,50 € / kk
 • (Hoitovastike 64,50 € / kk + Rahoitusvastike 75,00 € / kk)
Lisätiedot maksuista
Tontinvuokravastike 44 €/kk. Hoitovastikearvio 3,00 €/m2/kk, sisältää jätehuollon, lumityöt, vakuutuksen, kiinteistöveron ja yhtiön kirjanpidon. Valmistumisen jälkeen rahoitusvastikkeesta maksetaan ensimmäisen asumisvuoden ajan vain korkoja, arvio 75 €/kk. Rahoitusvastike on laskettu 1,35 % korolla. Lyhennysvapaan jälkeen maksetaan lainan tasaerälyhennykset 23 v. laina-ajalla ja korot kuukausittain, arvio 278 €/kk. Lyhennysvapaan jälkeinen rahoitusvastike on laskettu 1,35 % korolla. Kullakin huoneistolla on oma veden ja sähkön mittaus, joten kustannukset menevät oman kulutuksen mukaan.
Asuntoon kuuluu
Autopaikka, varasto, terassi
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Ulkoseinien pääasiallisena materiaalina on puupaneeliverhous. Muut täydentävät materiaalit tehdään julkisivupiirustusten mukaisesti. Katemateriaalina peltikate. Asuntojen sisäväliseinät ovat puurankaisia puupaneeliseiniä, joissa ääntä vaimentava eriste. Asuntojen huonetilojen seinät ja sisäkatot paneloidaan ja sävytetään. Pesuhuoneiden seinät Fibo Trespo- tai vastaava märkätilalevyä. Pesuhuoneissa on puupaneelikatot. Sisätiloissa laminaatti. Märkätiloissa hitsattu märkätilan muovimatto.
Keittiön kuvaus
Keittiöissä on tasoon upotettava keittotaso, liesituuletin, yhdistelmäuuni, pakastelokerolla oleva jääkaappi sekä varaus astianpesukoneelle, kalustesuunnitelman mukaisesti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneissa on tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Remonttien hinnat

Tutustu alueen Tuusula toteutuneiden remonttien hintoihin ja kilpailuta hinta remontillesi.

 • Kylpyhuoneremontti
 • Keittiöremontti
 • Ulkomaalaus
 • Sisämaalaus
 • Maanrakennus
 • Kattoremontti
 • Lattiaremontti
 • Sähköremontti
 • Putkiremontti
Katso hinnat
Urakkamaailma.fi
Rakennuttaja
Forentia Oy
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Vuokra

Tuomas Pelkonen

Forentia Oy

Forentia Oy
Forentia Oy

Voudintie 4,
90400 OULU

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.