Vapaa-ajan tontti

Laboratoriontie, Åminnefors, Raasepori

Hinta

45 000 €

Koko

1 608

Vapaa-ajan tontti Nordcenterin golfkeskuksen vieressä Åminne Miljö, The Valley 19 Åminne Miljö on uusi vapaa-ajan asuinalue Raaseporissa Pohjanpitäjänlahden ja Mustionjoen tuntumassa. Åminne Miljö sijaitsee vain tunnun ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta ja vain hieman kauempana Turusta. Junallakin pääsee, sillä Karjaan asema on vain muutaman kilometrin päässä. Åminne Miljö sijaitsee aivan Nordcenterin golf- ja vapaa-ajankeskuksen vieressä (www.nordcenter.fi) ja on siten on ihanteellinen vapaa-ajanviettopaikka etenkin golfareille. Nordcenterissä on kaksi Suomen parhaimpiin lukeutuvaa golfkenttää, Fream ja Benz, sekä laajat harjoittelualueet, kartanoravintola, kuntosali ja tenniskenttiä. Lähialueilta löytyy runsaasti aktiviteetteja niin liikunnan kuin kulttuurinkin ystäville, ja muutaman kilometrin päässä sijaitsevista Karjaan ja Pohjan keskustoista löytyvät kaikki arkeen tarvittavat palvelut. Kauniilla kangasmetsäisellä alueella sijaitsevan The Valleyn tonttien koot ovat 1 051 – 2 447 m2. Alueelle on suunniteltu kaavamääräykset ja rakentamistapaohjeet täyttäviä Kontion taloratkaisuja helpottamaan rakentamishankkeita, ja kevääksi 2021 sinne valmistuu mallitaloksi yksi näistä taloratkaisuista. Tontin ostaja voi luonnollisesti valita vapaasti muunkin alueen kaavaan sopivan taloratkaisun. Alueen tiet, katuvalaistus, sähkö- ja tietoliikenneverkosto sekä kunnallistekniikka on valmiiksi rakennettu. The Valleyn kaavamääräykset mahdollistavat monipuolisen rakentamisen upealle, rauhalliselle alueelle. https://aminnemiljo.fi/

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
p79796
Sijainti
Kohteen selite
710-714-1-12
Vapautuminen
Heti vapaa
Myyntihinta
  • 45 000 €
Tiemaksu
350,00 € / vuosi
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Tontin pinta-ala
1 608
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
241
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Asemakaava. Loma-asuntojen korttelialue (RA-1) Alueelle saadaan rakentaa erillisiä tai kytkettyjä loma-asuntoja. Alueelle saadaan rakentaa myös matkailukäyttöä palvelevia rakennuksia, saunarakennuksia sekä alueen käytön kannalta tarpeellisia talousrakennuksia. Erillisenä rakennettavan loma-asuinrakennuksen tai loma- ja matkailukäyttöä palvelevan rakennuksen koko saa olla enintään 200 ka-m2.
Kaavoitustiedot
Alueella on valmiiksi rakennetut tiet ja kadut, katuvalaistus sekä ja sähkö- ja tietoliikenneverkosto. Jokaiselle tontille on rakennettu vesi-, viemäri- ja hulevesiliittymät.
Palvelut
Nordcenterin golfkeskuksen palvelut noin kilometrin päässä: kaksi golfkenttää, kartanoravintola Åminnegård, kaksi tenniskenttää, kuntosali, saunat, vierasvenesatama.
Ruokakaupat: useita Karjaalla n. 7 km:n ja Pohjassa n. 5 km:n päässä
Liikenneyhteydet
Linja-autoasema (n. 4 km), rautatieasema (n. 8 km)
Ajo-ohjeet
Tunti Helsingistä ja puolitoista tuntia Turusta
Näkymät
Kallioinen kangasmetsä
Pihan kuvaus
Kallioinen kangasmetsä
Lisätietoja

Elina Kaartinen

Åminne Miljö Ab

placeÅminnefors,
10410 Åminnefors

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.