NASTARAKENNUS OY

Luhtitalo | 5h + k + s

Suojuoksuntie 1 A4, Kivikkokangas, Oulu

Hinta

227 990 €

Koko

94

Vuosi

2021

Kivikkokankaalle kohoaa näyttävä uusi kohde, tuleva Kivikkokankaan maamerkki! Asunto Oy Kivikkokankaan Lumon kruununa on tontin kulmalla sijaitseva näyttävä kolmikerroksinen rakennus, joka arkitehtuuriltaan on modernin moni-ilmeinen ja kohoaakin ylväänä alueen maamerkiksi. Lumo sijoittuu valoisalle, puistoon rajoittuvalle tontille. Asunto Oy Kivikkokankaan Lumo on korttelin viimeinen tontti, naapureina jo valmistuneet kohteemme Kaski, Hehku ja Loimu. Lumon arkkitehtuuri noudattaa samaa linjaa naapuritonttien kanssa; yhtiöt muodostavat yhdessä näyttävän kokonaisuuden. Lumo käsittää kolme kaksikerroksista luhtitaloa ja yhden kolmikerroksisen luhtitalon, joissa on yhteensä 50 upeaa kotia. Rakentaminen on käynnissä, kohteen arvioitu valmistuminen on elokuussa 2021. Lumon uniikkia arkkitehtuuria edustaa näyttävä kolmikerroksinen luhtitalo, jossa 2.-3. kerroksessa kaksi 5h+k+s 94,0 m² huoneistoa. Sisäänkäynti kaksikerroksisiin 5h+k+s huoneistoihin kulkee ulkokautta portaita pitkin, toisesta kerroksesta. Nämä huoneistot sopivat ihanteellisesti perheille, jotka etsivät helppoa asumista ilman pihatöitä. Huoneistojen helmenä ovat parvekkeet, jotka sijoittuvat kätevästi molempiin kerroksiin sekä etu- ja takapihan puolelle. Asunnoille varatuissa autotallipaikoissa nosto-ovi kauko-ohjattavalla avaajalla. Autotallipaikka myydään erillisenä osakkeena. Kodeissa tasokas varustelu, mm: - neljä parveketta, joissa lasitusmahdollisuus - integroidut sälekaihtimet ja verhokiskot vakiona - Electroluxin laadukkaat kodinkoneet sisältäen mm. induktiotason ja tyylikkään kalusteuunin kiertoilmatoiminnolla - LED-nauhavalaisin keittiössä ja saunassa LED-saunavalosarja - kestävä ja upea lankkulaminaattilattia - saunan lauteet tyylikästä tervaleppää - kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys - huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla - DNA Valokuitu Plus Taloyhtiölaajakaista 10/10 Mbit/s - kolmen vuoden lyhennysvapaa taloyhtiön lainalle - mahdollisuus tehdä muutostöitä ja saada toiveittesi Nasta-koti! Talot rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti. Nasta-kotien toimivuuden lähtökohtana on arvostettu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy, jolla on pitkä asuntotuotannon suunnittelukokemus. Taitavana arkkitehtina Veli tietää suomalaisen asumisen tarpeet ja käyttääkin neliöt tehokkaasti asujien hyödyksi. Tunnusomaista ovat valoisat ja avarat huonetilat. Oululainen Nastarakennus Oy on panostanut laadukkaaseen rakentamiseen jo yli 25 vuotta. Uuden kodin ostaminen on elämän suurimpia ja tärkeimpiä asioita. Siksi kannattaa valita rakentaja, jonka vastuullisuuteen ja osaamiseen voit luottaa. Me Nastarakennuksella teemme koteja sydämellä - kuin tekisimme niitä itsellemme. Tee varaus haluamastasi Lumon asunnosta ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme! Esittely ja myynti Nastarakennus Oy Mika Saarikivi, 040 7050 227 Kotisivuiltamme löydät runsaasti lisätietoa kohteesta ja alueesta: www.nastarakennus.fi

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
Esittelyaika

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
p89248
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
94
Muiden tilojen pinta-ala
4
Kokonaispinta-ala
98
Lisätietoja pinta-alasta
Kaksi 2,0 m² ulkovarastoa. Neljä parveketta, kaksi etupihan puolella 8,8 m² ja 8,7 m² sekä takapihan puolella kaksi 13,8 m² parveketta. Lasitusmahdollisuus lisätyönä, saat siis upeat lisätilat ympärivuotiseen käyttöön!
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
2021 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Kohteen arvioitu valmistuminen 8/2021
Velaton hinta
  • 227 990 €
  • ( Myyntihinta 122 590 € + Velkaosuus 105 400 €)
Myyntihinta
  • 122 590 €
Velkaosuus
105 400 €
Neliöhinta
2 425,43 € /
Yhtiövastike
  • 395,66 € / kk
  • (Hoitovastike 300,80 € / kk + Rahoitusvastike 94,86 € / kk)
Vesimaksu
15,00 € / hlö / kk
Lisätiedot maksuista
Uudiskohteissa asunnon kokonaishinta muodostuu myyntihinnasta ja lainaosuudesta. Lainaosuutta lyhennetään kohteen valmistumisen jälkeen rahoitusvastikkeena tai lainaosuuden voi halutessaan maksaa kokonaan pois samaan aikaan myyntihinnan viimeisten maksuerien kanssa tai sen jälkeen halutessaan myös osissa. Koko rakentamisvaiheen ajan lainan kustannukset ovat rakentajan vastuulla. RS-pankki Danske Bank A/S, Suomen sivuliike. Laina-aika: rakennusaika + 3 + 25 vuotta. Lainaosuuden korko euribor 6kk + marginaali 1,05 % (korko vähintään marginaali). Vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia. Rahoitusvastikkeen arvo perustuu 6.4.2020 korkotasoon (euribor 6kk -0,253 %) taloussuunnitelman mukaisesti. Lainan lyhennysvapaajakson aikana (31.8.2024 asti) rahoitusvastike 0,09 €/osake/kk (vain korko). 1.9.2024 alkaen lyhennyksen ja koron sisältävä rahoitusvastike 0,43 €/osake/kk. Lopullinen rahoitusvastike määräytyy kulloisenkin korkokannan mukaan.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Uusi!
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kivikkokankaan Lumo
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistötahkola
Rakennuttaja
Nastarakennus Oy
Muuta taloyhtiöstä
Piharakennuksessa sijaitsee lämmin väestönsuoja, joka voi toimia esim. polkupyörävarastona. Piharakennuksen yhteydessä sijaitsee myös tekniset tilat. Autokatoksen yhteydessä sijaitsee jätesuoja.
Taloyhtiön autopaikat
  • Taloyhtiölle kuuluu 2 vieraspaikkaa
Energialuokka
B (2018), Matalaenergiakohde
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki. Tontin vuokra sisältyy huoneiston hoitovastikkeeseen. Lisätietoja kaavoituksesta Oulun kaupunki www.ouka.fi.
Tontin vuokra-aika
31.12.2080 asti
Palvelut
Kaupat mm. K-Market Hiukkavaara 1,8 km; Myllyojan K-market ja Sale 3,8 km; Haapalehdon Lidl 4,5 km; Ruskon K-Citymarket ja apteekki 6,5 km.

Päiväkoteja mm. Kotola 500 m Tuohula 700 m; Saarela 1,2 km; Hiukkavaaran monitoimitalo 1,8 km.

Kouluja mm. Hiukkavaara (0-9 lk) 1,8 km; Oulujoen koulu (1-6 lk) 2,7 km.

Muut: OYS 5,4 km; kirjasto, nuorisotilat, seurakuntakoti 1,8 km; Myllyojan terveyskeskus, posti 3,7 km; Hiukkavaaran Kotipizza 1,8 km; Grillikioski Lehtokipsa 3,9 km; Koivurannan kahvila 5,7 km; bensa-asemat Knuutila 3,3 km ja Haapalehto 4,3 km.

Ulkoilu: Hiukkavaaran kuntorata 1 km; hiihtolatu 300 m; Hiukkavaaran pallokenttä 1,8 km; Kynsilehdon liikuntakeskus Vocatum 5,1 km; Sankivaaran golfkenttä 7,9 km. Saarelan uimaranta 1,9 km; Lämsänjärvi 3,2 km; Myllyojan uimaranta 3,7 km; Valkiaisjärvi 4,1 km.

Luontopolkuja mm. Pilpasuon luontopolku, Sanginjoen riistapolku, Isokankaan retkeilypolku, Kalimenpolku
Liikenneyhteydet
Kivikkokankaalta on erinomaiset liikenneyhteydet Oulun keskustaan (7 km) niin auto- kuin pyöräteitse. Oulujoen ylittävä Poikkimaantien silta yhdistää kätevästi Kivikkokankaan Knuutilankankaaseen tuoden sen palvelut lähelle. Molemmilla alueilla on kattavat bussiyhteydet.

Linja-autot:
Lähin bussipysäkki 250 m linja nro 5, 11, 40 ja 41 (Muhos). Lähilinjoja mm. 7 ja 7N (Saarela). Katso tarkemmin Oulunjoukkoliikenne.fi
Auton säilytys
Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Autotalli 12 000 €, autokatospaikka 6 500 € ja autopaikka 3 800 €.

Kaikki autopaikat ovat sähköistetty. Yhtiölle tulee yhteensä 2 autotalli-, 15 autokatos- ja 33 autopistokepaikkaa. Autotallit ovat varattu ensisijaisesti 5h+k asunnoille, autokatospaikat ovat varattu ensisijaisesti 3-4h+k asunnoille ja lämpöpistokkeelliset autopaikat 1-2h+kk asunnoille.

Mika Saarikivi

Asuntomyyjä

NASTARAKENNUS OY

NASTARAKENNUS OY
NASTARAKENNUS OY

placeUusikatu 35,
90100 OULU

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.