Omakotitontti

Lankatie, Jokela, Tuusula

Hinta

31 275 €

Koko

697

Junaradan varrella sijaitseva Jokela on Tuusulan pohjoisin taajama ja koti noin kuudelle ja puolelle tuhannelle asukkaalle. Jokela on tunnettu puutarhakaupunki-identiteetistään ja lammista, jotka sijaitsevat aivan Jokelan keskustassa. Jokela on vehreää aluetta, jossa on monipuolisia puistoja, istutuksia ja metsiä. Jokelasta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut: koulut, päiväkodit, kirjasto ja kaupat. Urheilukentät ja Notkopuisto tarjoavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia alueen asukkaille. Puistosta lähtevät laajat ulkoilureittiverkostot. Tuusula ja Jokela kuuluvat HSL:ään. Jokelan juna-asemalta matkustat ABCD-lipulla Helsingin keskustaan 40 minuutissa. Peltokaaren uusi asuinalue sijaitsee vain kivenheiton päässä juna-asemasta ja palveluista. Tuusulan kunta myy alueelta kiinteähintaisia omakotitontteja, joita voit ostaa tai vuokrata. Haku on jatkuva. Tarkista ajantasainen varaustilanne Tuusulan kunnan karttapalvelusta tai tontti-insinööriltä ja jätä hakemus joko sähköisesti tai paperilla. Tervetuloa Tuusulaan ja Jokelaan! Lisätietoja kohteesta ja hakemisesta osoitteesta www.tuusula.fi/peltokaari

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
p89273
Sijainti
Kohteen selite
Peltokaaren omakotitontit
Lisätietoja pinta-alasta
Peltokaaren omakotitonttien pinta-alat vaihtelevat välillä 697 m2 - 1279 m2.
Vapautuminen
Rakentamaan pääsee heti.
Myyntihinta
  • 31 275 €
Lisätiedot maksuista
Tässä esitetty myyntihinta on esimerkkihinta 697 m2 ja 139 k-m2 kokoiselle omakotitontille. Tonttien myyntihinta vaihtelee rakennusoikeuden määrästä riippuen välillä 31 275 euroa - 57 600 euroa.
Tontin pinta-ala
697
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
139
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tässä esitetty rakennusoikeuden määrä on esimerkki tontille, jonka pinta-ala on 697 m2. Peltokaaren rakennusoikeudet vaihtelevat tonteittain välillä 139 k-m2 - 256 k-m2.
Kaavoitustiedot
AO, erillispientalojen korttelialue.

Tutustu kaavamääräyksiin osoitteessa www.tuusula.fi/peltokaari.

Sari Tennijärvi

Tuusulan kunta

placePL 60,
04301 Tuusula

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.