Lomahuoneisto

Siurua, Pudasjärvi

Hinta

48 000 €

Koko

70

Vuosi

1952

NÄYTTÖ TALOLLE LAUANTAINA 16.1. KLO 13-14. Virtalantie 237 osoitteessa Siuruanjokivarressa 1952 rakennettu, lautarakenteinen n. 70 m2:n purueristeinen talo, johon on 1980-luvulla rakennettu laajennuksena märkätilat. Talo kauniilla paikalla, ikkunasta avautuu näkymät Veneheitonkosken alla olevalle suvannolle, omaa rantaviivaa n. 200metriä. Talon ympärillä on metsät, ja vanhoja peltoja, joista osa jo metsittyneet. Metsiin tehty hakkuu takavuosina, kuvio 1 on uudistettu männyntaimilla, ja muilta osin alueet käsitelty harvennushakkuulla. Pihapiirissä on vanha iso navettarakennus, joka on toimivaa varastotilaa, sekä purkukuntoinen, osin hirsirakenteinen varastorakennus, ja lisäksi pieni hirsiaitta. Talon märkätilat ovat remontin tarpeessa.  Märkätilojen rakentaminen on toteutettu rakentamalla laajennusosa talon etupuolelle, kattolapetta jatkaen. Wc-pöntön säiliö on vuotanut, ei lattiakaivoa, ja pesutiloissa on havaittavissa irronneita laattoja. Periaatteessa laajennusosa olisi vaikka purettavissa pois, jos saunan haluaa ulkotiloihin. Jätevesijärjestelmä (2 betonikaivoa ja kivipesä) ei täytä nykyisen asetuksen vaatimuksia.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
p99399
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
70
Rakennusvuosi
1952
Myyntihinta
  • 48 000 €
Lisätiedot maksuista
/ Tarjous. Myyjä voi päättää kaupasta heti sopivan tarjouksen tullessa. Varainsiirtovero 4% kauppahinnasta, lainhuudatuskulu 119€, 1/2 kaupanvahvistajan palkkiosta 60€.
Tontin pinta-ala
168 000
Tontin nimi
Lehtola 615-412-7-16
Rasitteet
On, Talon vieressä kulkevan puronvarren laiteilla on mahdollinen metsälain 10§:n erityisen tärkeä elinympäristö, jonka metsätalouskäyttöä on rajoitettu, lehto.
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Ei ole
Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton

Jussi Perttu

Pohjois-Suomen Metsämarkkinat Oy

local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

placeUkkoherrantie 15 A 2,
96100 Rovaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.