Vapaa-ajan tontti

Leinonperäntie, Vuotso, Sodankylä

Hinta

12 800 €

Koko

3 220

Erinomaisella sijainnilla oleva tilava 3220 neliömetrin tontti 1.5 kilometrin päässä nelostiestä ja Vuotson k-marketista. Saariselän ja Kiilopään palvelut on kätevästi puolen tunnin ajomatkan päässä. Vieressä olevaa Vuotson kanavaa pitkin pääset kätevästi Lokan ja Porttipahdan kalavesille. Mainio paikka perustaa rauhallinen tukikohta josta pääsee nopeasti laskettelemaan, hiihtämään, hillasoille, vaeltamaan kansallispuistoon, kalastamaan tai vaikka moottorikelkkailemaan vieressä oleville reiteille. Lähikauppa silti on vain kävelymatkan päässä. Näin hyvällä sijainnilla olevia tontteja on harvoin tarjolla Vuotsossa! Tontti on hyväkulkuista ja kuivahkoa kangasmaastoa, jossa kasvaa Lapin mäntyjä ja jäkälää. Vähän hyttysiä. Hyvä paikka rakentaa. Tieoikeus tontille. Ei rakennuksia. Alueella ei ole voimassa kaavaa. Rakentaminen menee Sodankylän rakennusjärjestyksen mukaan, eli vaaditaan rantapoikkeamisen haku. Rakennusjärjestyksessä on loma-asunnoille annettu rakennusoikeutta 10% tai max. 300 m². Pysyvän asunnon osalta rakennusoikeus on vähän suurempi. Käy ihmeessä tutustumassa ja ole yhteydessä jos oma pala parasta Lappia kiinnostaa! Vuotso on rauhallinen kylä josta löytyy oman kaupan lisäksi toki myös bensa-asema ja majoituspalveluita. Rovaniemeltä tulevat linja-autot pysähtyvät Vuotsossa päivittäin.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
q24367
Sijainti
Kohteen selite
Vuotson kylässä | Erinomainen sijainti
Lisätietoja pinta-alasta
Ei rakennuksia.
Vapautuminen
Heti
Myyntihinta
  • 12 800 €arrow_downward
  • 14 500 €
Lisätiedot maksuista
Myyjä huolehtii kauppakirjaan ja lainhuutoon liittyvistä kustannuksista (kauppa tehdään Kiinteistövaihdannan palvelussa). Tässäkin säästät muutaman satasen!
Kiinteistötunnus
758-410-21-20
Tontin pinta-ala
3 220
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tarkempia tietoja kaavoitustilanteesta ja rakentamiseen liittyvistä rajoituksista saa Sodankylän kunnalta.
Palvelut
Vuotson kylän palvelut (mm. K-market ja bensa-asema) 1.5 kilometrin päässä. Saariselälle ja Kiilopäälle puolen tunnin ajomatka.
Liikenneyhteydet
Linja-auto pysäkki n. 1.5km päässä

Samuel Tervaskanto

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.