Omakotitontti

Reseptitie, Kellokoski, Tuusula

Hinta

33 750 €

Koko

750

Kellokoski on Tuusulan toinen pohjoinen keskus ja koti noin kuudelle tuhannelle asukkaalle. Kellokoski tunnetaan Kellokosken historiallisesta ruukista (1795-1963) ja Kellokosken sairaalasta, joka sijoitsee kauniissa miljöössä Keravanjoen rannalla. Kellokoski on perheystävällistä pientalovaltaista aluetta. Kellokosken keskustasta löytyy kunnan peruspalvelut kuten ala- ja yläaste, lukio, päiväkoteja sekä mm. terveysasema ja kirjasto. Kaupallisista palveluista mainittakoon mm. K-Supermarket ja apteekki. Kellokosken eteläisestä naapurista Järvenpäästä löydät suuremmat kaupalliset palvelut kuten Prisman ja K-Citymarketin. Tuusula ja Kellokoski kuuluvat HSL:ään eli Kellokoskelta pääsee matkustamaan aina Helsingin keskustaan asti ABCD-lipulla. Järvenpään juna-asemalle matkustaa linja-autolla noin 20 minuutissa. Linjapuisto on Kellokosken odotettu uusi pientalovaltainen alue. Linjapuisto täydentää Linjatien varren olemassaolevaa omakotitaloasutusta. Tuusulan kunta myy alueelta kiinteähintaisia omakotitontteja, joita voit ostaa tai vuokrata. Haku on jatkuva. Tarkista ajantasainen varaustilanne Tuusulan kunnan karttapalvelusta tai tontti-insinööriltä ja jätä hakemus joko sähköisesti tai paperilla. Tervetuloa Tuusulaan ja Kellokoskelle! Lisätietoja kohteesta ja hakemisesta osoitteesta www.tuusula.fi/linjapuisto

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
q32424
Sijainti
Kohteen selite
Linjapuiston omakotitontit
Lisätietoja pinta-alasta
Linjapuiston omakotitonttien pinta-alat välillä 750 m2 - 921 m2.
Myyntihinta
  • 33 750 €
Lisätiedot maksuista
Tässä esitetty myyntihinta on esimerkkihinta 750 m2 ja 150 k-m2 kokoiselle omakotitontille. Tonttien myyntihinta vaihtelee rakennusoikeuden määrästä riippuen välillä 33 750 euroa - 51 750 euroa.
Tontin pinta-ala
750
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tässä esitetty rakennusoikeuden määrä on esimerkki tontille, jonka pinta-ala on 750 m2. Linjapuiston rakennusoikeudet vaihtelevat tonteittain välillä 150 m2 - 230 m2.
Kaavoitustiedot
AO-56, erillispientalojen korttelialue.

Tutustu kaavamääräyksiin osoitteessa www.tuusula.fi/linjapuisto.
Ajo-ohjeet
Jos navigaattori ei löydä Reseptitietä, löydät kohteelle navigoimalla viereiselle Mäntyrinteentielle.

Sari Tennijärvi

Tuusulan kunta

placePL 60,
04301 Tuusula

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.