Omakotitontti

Kellojantie 39, Kaaranmännikkö, Lapua

Hinta

26 500 €

Koko

6 780

Upea iso kahdelta puolelta Nurmonjokeen rajoittuva monien mahdollisuuksien omakotitontti Alanurmossa, maakunnallisestikin merkittävässä kulttuurimaisemassa. Tälle tontille toteutat unelmasi; Asut väljästi luonnon ääressä omassa rauhassa, silti tarpeeksi lähellä kaikkea. Tontti sijoittuu loivaan rinteeseen viettäen jokea kohti. Rantatöyrällä kasvaa korkeaa puustoa. Tontin maapohja on erinomainen ja maa on 2020 kesällä raivattu puhtaaksi. Maa sopii kasvualustaksi talon oheen vaikkapa suurelle mansikkamaalle! Poikkeuslupa rakentamiseen on jo haettu suurelle omakotitalolle ja kahden auton autokatokselle/talousrakennukselle, kerrosala 285m2 (kokonaisala 365m2). Rakentamaan pääset vaikka heti! Tontin kulmassa n.10m joen rannasta sijaitsee vuonna 1988 valmistunut, käsinveistetystä hirrestä rakennettu saunamökki. Mökin pinta-ala 20m2. Mökissä on erillinen pesutila & sauna omalla sisäänkäynnillä ja pieni oleskelutupa takalla. Mökki kaipaa kunnostusta. Mökissä ei ole sähköä tai vettä. Vesiliittymä sijaitsee tontilla ja viemärin saa vedettyä n. 150m päästä, selvitys on olemassa. Sähkö- ja kaapelilinjat ovat niinikään lähellä tontin rajaa. Tontilta on erinomaiset kulku- ja liikenneyhteydet. Alanurmon lähikoulu sijaitsee alle 2km päässä. Matkaa Lapuan keskustaan n. 5km. Valtatie 19:lle matkaa on 2km mistä hyvät yhteydet mm. Seinäjoen suuntaan.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
q38996
Sijainti
Kohteen selite
Loivan rinteen omakotitontti, rannassa saunamökki
Lisätietoja pinta-alasta
6780m2
Vapautuminen
Heti
Myyntihinta
  • 26 500 €
Kohteen lisätiedot
Ostaja vastaa vesi-, viemäri-, sähkö- ja mahdollisesta tieliittymämaksusta ja niihin liittyvistä töistä. Selvitykset olemassa.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kunnan viemäri
Kiinteistötunnus
408-401-58-1
Tontin pinta-ala
6 780
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
285
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Lupa 1-tasoon rakennettavalle ympärivuotiseen asumiseen tarkoitetulle omakotitalolle, johon mahdollisuus rakentaa kellari. Lisäksi mahdollisuus rakentaa talousrakennus, minkä yhteydessä 2:n auton katos.
Kaavoitustiedot
Poikkeuslupa
Palvelut
Lapuan keskusta 5km
Alanurmon koulu 1,9km
Seinäjoentie 1,9km
Liikenneyhteydet
Hyvät yhteydet molemmin puolin jokea Lapuan keskustaan. Bussipysäkit lähellä Länsipuolentien varressa.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Joki
  • Nurmonjoki sivuaa tonttia kahdelta puolelta.

Maria Ulvinen

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.