Omakotitontti

Lemetynhaka 6, Vatiala, Kangasala

Hinta

187 000 €

Koko

1 229

Nyt ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa unelmien talo ihanteelliseen paikkaan lähelle Tampereen rajaa. Tämänkokoisia tontteja ei enää kaavoiteta taajama-alueille. Tontin koko on 1229 neliötä ja rakennusoikeutta löytyy 300 m2 + 50 m2 talousrakennukselle. Talousrakennuksesta voi suunnitella autotallin, työpajan tai vaikka ihan omassa rauhassa olevan etätyöpisteen. Tontti rajoittuu toisella puolella puistoon ja vain yhdellä puolella on rajanaapuri eli aamukahvin saa nauttia omassa rauhassa vaikka samalla kun katselee auringonnousua ennen jälkikasvun heräämistä. Alakoulu, eskari sekä päiväkoti alle sadan metrin päässä, kävelytietä pitkin pienen puistotaipaleen läpi turvallisesti ilman mitään teiden ylityksiä. Kun päiväkodit ja alakoulut on suoritettu niin edes mopoa ei tarvitse hankkia kulkeakseen yläkouluun, sekin on noin puolen kilometrin päässä. Liikuntahallit palvelevat urheiluseuroja sekä ylä- että alakoulussa, hiihtoladut kulkevat ihan 20 metrin päässä. Kangasalan henkinen keskus eli Prisma+muut kaupat sijaitsevat noin kahden kilometrin päässä. Bussilla pääsee ihan koulun takaa Tampereelle sekä Prismaan. Vatialan terveysasema hammaslääkärin vastaanottoineen löytyy myös kävelyetäisyydellä. Liutun vehreä uimaranta sijaitsee myös vain noin reilun kilometrin päässä tontista. Ja jos Vihreiden esitys junaseisakkeista toteutuu niin myös junalla pääsisi Tampereelle noin puolen kilometrin kävelyllä. Kunnalistekniikka on jo valmiina tontin rajalla, aivan Lemetynhaka-tien päässä. Eli jos etsit tilaa hengittää, palvelujen sekä harrastuspaikkojen läheisyyttä, hyviä kulkuyhteyksiä sekä Tampereen läheisyyttä niin tämä kohde on sinun. Soita tai laita viestiä niin käydään paikan päällä katsomassa ja ollaan lähempänä unelmiesi kotia.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
q47286
Sijainti
Kohteen selite
Iso rinnetontti Vatialassa
Lisätietoja pinta-alasta
1229
Vapautuminen
Heti vapaa
Myyntihinta
  • 187 000 €
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kunnan viemäri
Kiinteistötunnus
211-462-5-83
Tontin pinta-ala
1 229
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja tontista
Karttalinkki asemakaavaan:

https://paikkatieto.sweco.fi/maps/kangasala/kartta?startExtent=24494531%2C6809341%2C24537868%2C6830646&visibleLayers=Asemakaava-alueiden%20rajat%20ja%20m%C3%A4%C3%A4r%C3%A4ykset%2CAsemakaavayhdistelm%C3%A4%2CMaastokarttaHarmaa
Rakennusoikeuden pinta-ala
350
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus 300 neliön talolle sekä 50 neliön talousrakennukselle / autotallille.
Palvelut
Alakoulu, päiväkoti noin 100 metriä. Yläkoulu 500 metriä. Kuntopolku/hiihtolatu 20 metriä. Prisma+kauppakeskus noin 2 kilometriä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki 150 metriä, Prisman suuntaan sekä Tampereelle.
Pihan kuvaus
Puustoinen tontti, voidaan tarvittaessa auttaa tontin raivaamisessa ja puiden kaatamisessa.

Markku Räisänen

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.