Omakotitontti

Stubbansintie 130, Friggesby, Kirkkonummi

Hinta

110 000 €

Koko

10 700

MYYNTIKOHDE OMAKOTITALOTONTTI KIRKKONUMMI FRIGGESBY PORKKALA Kirkkonummen kunta, Friggesbyn kylä, Tallbacka-niminen kiinteistö RN:o 1:12. Myyntikohteen kiinteistötunnus on 257-417-1-2. Myyntikohteen etäisyys Kirkkonummen keskustasta on noin 13 kilometriä ja sen lähiosoite on Stubbansintie 130 ja se kuuluu postialueeseen 02480 Kirkkonummi. Porkkalan merikylän pienvenesatamaan, kesäkauppaan, ravintolaan sekä ulkoilualueisiin on noin 12 kilometriä. Kaikki muut palvelut Kirkkonummen keskustassa 13 kilometrin etäisyydellä. Ympäröivä alue on pääasiallisesti haja-asutusaluetta sekä maa- ja metsätalousaluetta. Rakennuspaikan koko 10.700 m². Idyllinen vanha rakennuspaikka. Osittain tasainen ja osittain länteen laskeutuva kovapohjainen tontti, joka rajoittuu etelässä ja pohjoisessa metsäalueisiin, idässä rakennettuun omakotitalotonttiin ja lännessä peltoalueeseen. Tontilla kasvaa pääosin pienempää puustoa ja osa tontista on vanhaa pihapiiriä joka osittain on kallioinen. Kiinteistöllä on tieoikeus mutta ei osuutta yhteisiin alueisiin. Valoisa tontti, jossa hyvät ulkoilumahdollisuudet. Tontilla sijaitsee vanha hyväkuntoinen navetta ,jota on muutettu vuonna 1989 vapaa-ajan asunnoksi, yksi erillinen sauna- ja vierasmökki sekä huonokuntoinen talousrakennus. Vapaa-ajan rakennuksen alakerros on rakennettu graniittikivistä ja toinen kerros on puurakenteinen ja se on kerrosalaltaan noin 52 m² Rakennuksella on harjakatto peltikatteella. Alakerroksessa on pieni keittiö sekä pesuhuone, wc (wc-tuoli on poistettu) ja sauna. Toisessa kerroksessa on oleskelutila parvekkeella sekä kaksi makuuhuonetta. Rakennus on liitetty sähköverkkoon (3x25A). Rakennukseen tulee kesävesi lähdekaivosta ja sillä on viemärijärjestelmä, joka ei vastaa tämän päivän vaatimustasoa. Erillinen sauna- ja vierasmökki on puurakenteinen, harjakattoinen peltikatteella ja valmistunut 2006 ja se on kerrosalaltaan noin 29 m² . Vierastilalla ja saunalla on erilliset sisäänkäynnit. Vierastilassa on tupa ja makuuparvi saunan yläpuolella. Saunapuolella on pesutila lattialämmityksellä sekä saunatila. Rakennus on liitetty sähköverkkoon (3x25A). Rakennukseen tulee kesävesi lähdekaivosta ja sillä on viemärijärjestelmä, joka ei vastaa tämän päivän vaatimustasoa. Tämän lisäksi tontilla on kaksi talousrakennusta. HINTAPYYNTÖ 110.000 € LISÄTIETOJA/YHTEYSTIEDOT Oy Alakoski & Alakoski Ab, LKV MEKKA Kabanovintie 385 Kabanovsvägen KIRKKONUMMI 02480 KYRKSLÄTT   Kaj Alakoski Lakimies – Jurist laillistettu kiinteistönvälittäjä   kaj@lkvmekka.fi, 0400 501 352

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
q69778
Sijainti
Kohteen selite
Omakotitalotontti
Vapautuminen
Heti
Myyntihinta
  • 110 000 €
Vesijohto
  • Kaivo
Viemäri
Puutteellinen
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin pinta-ala
10 700
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Ei
Rakennusoikeuden pinta-ala
600
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Alue on yleiskaava-aluetta ja myyntikohde on yleiskaavassa merkitty M-alueeeksi. M-aluemerkintä merkitsee, että alue varataan ensisijaisesti maatila- ja metsätalous-käyttöön.

Alueella sallitaan maatila- ja metsätalouden ja siihen soveltuvien elinkeinojen harjoittaminen sekä tätä palveleva rakentaminen. Alueella sallitaan myös haja- asutuksen rakentaminen rakennuslain 4 §:n mukaisesti. Rakentaminen tulee sijoittaa jo olevan asutuksen läheisyyteen ja olevan tiestön varrelle mahdollisimman lähelle yleistä tietä.

Kirkkonummen rakennusjärjestys mahdollistaa 600 kerrosneliömetrin omakotitalon, 100 kerrosneliö-metrin sivuasunnon, 30 kerrosneliömetrin sauna-rakennuksen sekä tarvittavat talousrakennukset. Rakennusten yhteenlasketut pinta-alat ei saa ylittää 10 prosenttia tontin pinta-alasta.
Näkymät
Peltoaukeamalle

Kaj Alakoski

LKV MEKKA / Oy Alakoski ja Alakoski Ab

Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.