Omakotitontti

Kuokkatie 8, Kotipuisto, Kalajoki

Hinta

18 961 €

Koko

2 553

Kuokkatien varrelta löytyvät Kalajoen keskustan suurimmat omakotitalotontit! Kuokkatie 8:n reunatontti on 2553 m2 ja rakennusoikeutta on 383 k-m2. Kotipuiston rauhallisella asuinalueella nautit Kalajoen keskustan palveluiden. Loistavat luontopolut ja hyvin hoidetut hiihtoladut kulkevat pihapiirisi lähellä. Merenojan uusi yhtenäiskoulu sekä keskustan kattavat palvelut ja erikoisliikkeet ovat n. 1,5 km päässä. Tontille on saatavissa kaukolämpöliittymä! Kalajoella voit harrastaa melkein mitä vain kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Täältä sinun ei tarvitse lähteä merta edemmäs lomalle. Keskustasta on matkaa Hiekkasärkille 8 km, missä on paljon liikunta ja harraste mahdollisuuksia niin kesällä kuin talvella. Kotipuiston alueella on myynnissä muitakin tontteja. Tutustu tonttivalikoimaamme ja rakenna kotisi yhdelle Kalajoen parhaista paikoista! Sovi esittely tai kysy lisätietoa! Autamme mielellämme. Tonttien tietoihin pääset tutustumaan Kalajoen tonttipörssissä: https://kartta.jict.fi//infogis-pvp/?a=kalajoki&groups=4346,4356,4352 Valitse kodiksesi viiden tähden Kalajoki Asut palvelujen lähellä luonnon rauhassa, meren äärellä. Käyt töissä lähellä, ja olet päivän päätteeksi nopeasti kotona tai harrastamassa. Voit lähteä helposti rentoutumaan vaikka kylpylään tai konserttiin. Talven koittaessa voit käpertyä kotisohvalle, tai suunnata laduille ja jäälakeudelle ulkoilemaan. Kodikkaalla Kalajoella viihtyvät niin vauvat, vaarit kuin kaikenikäiset siltä väliltä. Pidämme kaikista hyvää huolta – sekin on viihtyisän pikkukaupungin etu. Siispä hyvän elämän tähden – valitse kodiksesi viiden tähden Kalajoki! https://www.kodiksikalajoki.fi/fi/

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
q77437
Sijainti
  • Kalajoki  Kotipuisto
  • Kuokkatie 8, 85100
Kohteen selite
Omakotitalotontti, kortteli 1244, tontti 4
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennusoikeus 383 k-m2
Vapautuminen
Heti vapaa
Myyntihinta
  • 18 961 €
Lisätiedot maksuista
Halutessanne tontin voi vuokrata 948,05 €/vuosi
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kaupungin viemäriverkosto
Tontin pinta-ala
2 553
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
383
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Erinomainen tasainen tontti!
Kaavoitustiedot
Kirkonseudun asemakaava
Palvelut
Kalajoelta löytyvät hyvin monipuoliset palvelut. Keskustassa kaupat, pankit sekä uusi joutsenlipulla merkitty Merenojan yhtenäiskoulu sekä Kauppa- ja kulttuurikeskus Merta.

Hiekkasärkille on matkaa 9 km mistä löytyy Kylpylä SaniFani jossa liikunta ja kuntosali sekä keilahalli. Alueella Golf- keskus, Seikkailupuisto ja runsaasti matkailukeskuksen vapaa-ajan palveluita ja aktiviteettejä.
Liikenneyhteydet
Alueelta ei bussiliikennettä keskustaan. Matkaa keskustaan n. 2 km ja kadut ovat valaistuja.

Kauko ja lähiliikennebussit lähtevät keskustan matkahuollosta.

Lähin rautatieasema:
Ylivieska 35km
Kokkola 69 km

Lähin lentoasema Oulunsalo 125km

Fanni Pöntiö

Tonttimyyjä / Kalajoen Kaupunki

Kalajoen kaupunki

Kalajoentie 5,
85100 Kalajoki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.