Omakotitontti

Kuokkatie 8, Kotipuisto, Kalajoki

Hinta

18 961 €

Koko

2 553

Kuokkatien varrelta löytyvät Kalajoen keskustan suurimmat omakotitalotontit! Kuokkatie 8:n reunatontti on pinta-alaltaan 2 553 m2, jossa on runsaasti rakennusoikeutta 383 k-m2. Kotipuiston rauhallisella asuinalueella nautit Kalajoen keskustan palveluiden läheisyydestä. Loistavat luontopolut ja hyvin hoidetut hiihtoladut kulkevat pihapiirisi lähellä. Merenojan uusi yhtenäiskoulu sekä keskustan kattavat palvelut ja erikoisliikkeet ovat n. 1,5 km päässä. Tontille on saatavissa kaukolämpöliittymä! Kalajoella voit harrastaa melkein mitä vain kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Täältä sinun ei tarvitse lähteä merta edemmäs lomalle. Keskustasta on matkaa Hiekkasärkille 8 km, missä on paljon liikunta ja harraste mahdollisuuksia niin kesällä kuin talvella. Kotipuiston alueella on myynnissä muitakin tontteja. Monipuolisesta tarjonnastamme löydät unelmiesi tontin omalle kodillesi tai vapaa-ajan asunnolle palvelujen läheltä, meren ääreltä, luonnon helmasta tai maaseudun rauhasta. Kaikissa tonteissa on myös vuokrausmahdollisuus. Tontin voi varata tonttipörssin kautta tai ottamalla yhteyttä tonttimyyjään. Kalajoen kaupungin rakennuslupapalvelut sekä paikalliset rakennusalan toimijat auttavat uudisrakentajaa mielellään parasta palveluaan tarjoten. Tutustu tonttivalikoimaamme ja löydä oma helmesi! Kysy rohkeasti lisää, autamme mielellämme! Tonttien tietoihin pääset tutustumaan Kalajoen tonttipörssissä: https://kartta.jict.fi//infogis-pvp/?a=kalajoki&groups=4346,4356,4352 Kalajoella asut palvelujen lähellä, luonnon rauhassa, meren äärellä. Käyt töissä lähellä, ja olet päivän päätteeksi nopeasti kotona tai harrastamassa. Voit lähteä helposti rentoutumaan vaikka kylpylään tai konserttiin. Talven koittaessa voit käpertyä kotisohvalle, tai suunnata laduille ja jäälakeudelle ulkoilemaan. Kodikkaalla Kalajoella viihtyvät niin vauvat, vaarit kuin kaikenikäiset siltä väliltä. Pidämme kaikista hyvää huolta – sekin on viihtyisän pikkukaupungin etu. Siispä hyvän elämän tähden – valitse kodiksesi viiden tähden Kalajoki! https://www.kodiksikalajoki.fi/

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
q77437
Sijainti
  • Kalajoki  Kotipuisto
  • Kuokkatie 8, 85100
Kohteen selite
Omakotitalotontti, kortteli 1244, tontti 4
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennusoikeus 383 k-m2
Vapautuminen
Heti vapaa
Myyntihinta
  • 18 961 €
Lisätiedot maksuista
Halutessanne tontin voi vuokrata 948,05 €/vuosi. Tontin varauksen yhteydessä peritään varausmaksu, joka on 5 % tontin hinnasta (948,05 €). Tämä summa hyvitetään lopullisesta kauppasummasta. Tontin vuokrauksen yhteydessä varausmaksua ei hyvitetä.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kaupungin viemäriverkosto
Tontin pinta-ala
2 553
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
383
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Erinomainen tasainen tontti!
Kaavoitustiedot
Kirkonseudun asemakaava
Palvelut
Kalajoelta löytyvät hyvin monipuoliset palvelut. Keskustassa kaupat, pankit sekä uusi joutsenlipulla merkitty Merenojan yhtenäiskoulu sekä Kauppa- ja kulttuurikeskus Merta.

Hiekkasärkille on matkaa 9 km mistä löytyy Kylpylä SaniFani jossa liikunta ja kuntosali sekä keilahalli. Alueella Golf- keskus, Seikkailupuisto ja runsaasti matkailukeskuksen vapaa-ajan palveluita ja aktiviteettejä.
Liikenneyhteydet
Alueelta ei bussiliikennettä keskustaan. Matkaa keskustaan n. 2 km ja kadut ovat valaistuja.

Kauko ja lähiliikennebussit lähtevät keskustan matkahuollosta.

Lähin rautatieasema:
Ylivieska 35 km
Kokkola 69 km

Lähin lentoasema Oulunsalo 125 km

Fanni Pöntiö

Tonttimyyjä / Kalajoen Kaupunki

Kalajoen kaupunki

Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Kalajoentie 5,
85100 Kalajoki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.