Omakotitontti

Päivänvarjontie 3, Korpilahti, Jyväskylä

Hinta

81 000 €

Koko

1 340

Minäkin olen myynnissä! Jyväskylän Korpilahdella, Kirkkolahden rannalla, kaupungin tonttirivin alkupäässä. Olen päätytontti ja neljänneksen isointakin kaveriani isompi, joka toki vaikuttaa hintaani. Muuten ominaisuuteni vastaavat kaupungin tontteja, olen omarantainen, rakennusoikeutta 265 k-m2, johon sisältyy 15 m2 rantasauna 10 metrin laiturilla. Tällä tietoa minua ei voi vuokrata ja ennen rakentamisen aloittamista tontilla olevalle hirsirakennukselle pitää tehdä jotain. Voit itse keksiä sille käyttöä tai me hoidamme sen pois tontilta! Mutta rakennuksen olemassaolo synnyttää tontille tietysti historian, joka sekin on omanlaisensa lisäarvo. Ja tiedoksi, omistajani on yhdistys, jolla pakostakin on pieni hidastava vaikutus kaupanteon nopeuteen. Kysy ihmeessä lisätietoja, ainakin hinnasta kannattaa kysellä!

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
q77678
Sijainti
Kohteen selite
Kirkkolahti / Korpilahti
Lisätietoja pinta-alasta
Tontin pinta-ala on 1340 m2
Vapautuminen
Heti, kun kauppa hyväksytty yhdistyksen kokouksessa.
Myyntihinta
  • 81 000 €
Kiinteistövero
200,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Myyntihinta on arviohinta, joka on laskettu pienimmän alueella olevan omarantaisen tontin laskennallisen neliöhinnan perusteella. Hintaan vaikuttaa lisäksi se, mitä kiinteistöllä olevalle rakennukselle sovitaan tehtäväksi esim. jos ostaja haluaa rakennuksen itselleen. Kiinteistö on jo lohkottu, joten myyntihintaan sisältyy tontin lohkomiskulut 1150 €. Tontilla on olemassa 1-vaihesähköliittymä, jonka 3-vaiheistus 25A -liittymäksi maksaa 917 € (täysin uusi 25A -liittymä maksaa 2419 €). Näillä saat siis jo 2600 € edun kavereihini nähden. Vesiliittymien osalta emme voi auttaa, vaan ne joudut hankkimaan Alvalta yhteishintaan 7760 € (hinta-arvio)
Kohteen lisätiedot
Kiinteistöllä on 1960-luvulla rakennettu 116 m2 hirsirunkoinen rakennus, jossa 3 h, iso tupa ja keittiö. Kiinteistö voidaan jättää tontille, mikäli ostajalla on sille käyttöä, muussa tapauksessa myyjä hoitaa rakennuksen siirron. Rakennuksen kohtalo on yksi seikka, joka vaikuttaa tontin myyntihintaan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Kiinteistötunnus
179-85-205-1
Tontin pinta-ala
1 340
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Ei
Rakennusoikeuden pinta-ala
265
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kiinteistön kerrosluku on 1/2 - 3/4 r II ehdoton (Pakollinen määräys). Rakennustapaohjeet löydät osoitteesta http://www2.jkl.fi/kaavakartat/85_007/netti/selostus_Kirkkolahti_II_liite_7_raktapa.pdf
Kaavoitustiedot
Alueen asemakaavamuutos on saanut lainvoiman 18.11.2016. Lisätietoja löytyy kaupungin kaavoitussivuilta osoitteesta https://www3.jkl.fi/kaavoitus/kaava.php/id/816
Näkymät
Rinnenäkymä Kirkkolahdelle
Pihan kuvaus
Tontille on jätetty puustoa mm. pari isoa kuusta, mutta ne jouduttaneen kaatamaan rakennusvaiheessa.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi

Korpilahden Korvensamoojat ry

Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.