Muu

Rekolantie 14, Riku, Kangasala

Hinta

0 €

Koko

39 000

Haku päättyy 30.9.2021. Kangasalan kaupunki etsii ostajaa ja kehittäjää Pikonlinnaan entiselle Rekolan vanhainkodin alueelle. Nykyisen YS-tontin ja oheisen maa-alueen voi ostaa tai vuokrata suoraan, purkaa nykyiset rakennukset ja rakentaa asemakaavan mukaiset uudet rakennukset. Vaihtoehtoisesti tonttia voidaan kehittää asemakaavaa muuttamalla osayleiskaavan mahdollistamaan suuntaan. Tontti ja siihen liittyvä maa-alue on pinta-alaltaan noin 3,9 hehtaaria. Tontilla on rakennusoikeutta 11 940 + 300 kerrosneliömetriä kahteen kerrokseen. Tontilla on useita purkukuntoisia rakennuksia. Rakennukset ovat olleet vuosia poissa käytöstä ja kylmänä, joten ne myydään purkukuntoisena. Rakennukset täytyy purkaa. Voimassa olevan asemakaavan YS-merkintä mahdollistaa sosiaalitointa ja terveydenhuoltoa palvelevien rakennusten rakentamisen. Tontilla on rakennusoikeutta 11 940 + 300 kerrosneliömetriä. Alueella on voimassa valtuuston 12.4.2010 hyväksymä Riun osayleiskaava. Osayleiskaavamerkintä mahdollistaa alueen kehittämisen julkisille ja yksityisille hoiva-, hyvinvointi-, matkailu- ja virkistyspalveluille sekä asumiselle. Lisätietoja: www.kangasala.fi/tontit

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
q77834
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Kohteen selite
Rekolan alueen toimijahaku
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala on arvioitu
Myyntihinta
  • 0 €
Tontin pinta-ala
39 000
Rakentamaton
Ei
Rakennusoikeuden pinta-ala
12240
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontilla on rakennusoikeutta 11 940 + 300 kerrosneliömetriä kahteen kerrokseen.
Kaavoitustiedot
Voimassa olevan asemakaavan YS-merkintä mahdollistaa sosiaalitointa ja terveydenhuoltoa palvelevien rakennusten rakentamisen.

Alueella on voimassa Riun osayleiskaava. Osayleiskaavamerkintä mahdollistaa alueen kehittämisen julkisille ja yksityisille hoiva-, hyvinvointi-, matkailu- ja virkistyspalveluille sekä asumiselle.

Kangasalan kaupunki

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Urheilutie 13,
36200 KANGASALA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.