Vapaa-ajan tontti

Mäystintie 10, Vierumäki, Heinola

Hinta

375 000 €

Koko

2 538

Uniikki tontti Vierumäen Urheiluopiston alueen vieressä. Olet yksityishenkilö tai yritys, tässä sinulla on ainutkertainen mahdollisuus hankkia Vierumäen Suurijärven kaava-alueella sijaitseva ainut vapaa omarantainen koko alueen hienoin tontti. Tontille rakennettavilla rakennuksilla saa järvinäköalat kolmeen eri suuntaan. Tontilla on voimassaoleva rakennuslupa, joten rakentamiseen pääset tarvittaessa nopeasti. Tontilla ei järjestetä yleisiä näyttöjä, joten käy tutustumassa tonttiin. Kierrä autolla Suurijärventien kautta tai tule suoraan Vierumäen Urheiluopiston alueen kautta. Jos tontti tutustumisen jälkeen tuntuu mieluiselle, sovitaan tapaaminen tulevan naapurisi(=minun) kanssa Koronaturvallisesti tontin ja Vierumäen Urheiluopiston välissä sijaitsevalla loma-asunnollani. Tontti myydään yhtiömuodossa, joten tällöin voin antaa lisätietoa yhtiöstä ja rakennussuunnitelmista yms. P. 044-5009941 Ilkka Joenperä

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
q78397
Sijainti
Kohteen selite
Hieno rakentamaton niemi
Lisätietoja pinta-alasta
2538 m2
Myyntihinta
  • 375 000 €
Kohteen lisätiedot
Tontin ostajan tulee hankkia lisäksi Suurijärven Huolto Oy:n osakkeet 13926-14165(hinta 21.929 €). Yhtiö on rakentanut alueelle kunnallistekniikan(vesijohto, viemäri, asfaltoitu tie, valaistus..). Osakkaan ei tarvitse maksaa näistä normaaleja liittymismaksuja.
Viemäri
Tontin laidalla
Kiinteistötunnus
111-406-40-132
Tontin pinta-ala
2 538
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
264
Kaavoitustiedot
R-1 Loma- ja matkailualue
Ajo-ohjeet
Vanhalta lahden tieltä (Vierumäeltä Heinolan suuntaan) käännytään Suurijärventielle, josta käännytään Hiihtotielle, Suksitielle ja viimeiseksi Mäystintielle. Tai vaihtoehtoisesti Vierumäen Urheiluopiston alueelta Kuntoharjuntien ja Kammintien kautta.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi

Ilkka Joenperä

Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.