Vapaa-ajan tontti

Tiironnokantie 94, Kesäranta, Kalajoki

Hinta

60 850 €

Koko

851

Kesärannassa sijaitseva 851 m2 lomarakennustontti merinäköalalla! Tontilla on rakennusoikeutta 200 k-m2. Tiironnokantie 94 tontilta aukeaa hieno merimaisema. Merenranta on yhteiskäytössä, jonne pääsee opasteilla merkittyjä yhdysreittejä pitkin. Yhdysreitti rantaan kulkee suoraan tontin edestä. Kesäranta on rauhallinen loma- ja asuinpaikka. Täällä asut tai vietät vapaa-aikaasi meren rannalla, kauniin mänty ja kuusimetsikön katveessa. Matkailukeskuksen kattavat palvelut ovat lähellä. Kesäranta on unelmien asuinpaikka golfin, maastopyöräilyn, luonnossa liikkujan ja hiihdon harrastajalle. Kalajoki Golfin palkitut viheriöt ovat lähellä. Talviaikaan hiihtoladut kulkevat asuinalueen ympärillä. Alueelta on matkaa Hiekkasärkkien keskustaan kävellen/pyöräillein noin 3,5 km ja autolla n. 5 km. Hiekkasärkiltä löytyy ruokakauppa, useita ravintoloita, baareja, erikoisliikkeitä sekä matkailukeskuksen monipuoliset harrastusmahdollisuudet kylpylästä golffiin. Tutustu tarkemmin Hiekkasärkkien palvelutarjontaan ja tapahtumiin: https://visitkalajoki.fi/ Kalajoen kaupungin keskustaan matkaa n. 12 km, mistä löytyvät uusi joutsenlipulla palkittu Merenojan yhtenäiskoulu, päiväkodit, kaupat ja muut monipuoliset palvelut sekä Kauppa- ja kulttuurikeskus Merta. Kesärannan alueella on myynnissä muitakin tontteja. Tutustu tonttivalikoimaamme ja rakenna kotisi yhdelle Kalajoen parhaista paikoista! Tonttien tietoihin pääset tutustumaan Kalajoen tonttipörssissä: https://kartta.jict.fi//infogis-pvp/?a=kalajoki&groups=4346,4356,4352 Kalajoella asut palvelujen äärellä, luonnon rauhassa, meren äärellä. Käyt töissä lähellä, ja olet päivän päätteeksi nopeasti kotona tai harrastamassa. Voit lähteä helposti rentoutumaan vaikka kylpylään tai konserttiin. Talven koittaessa voit käpertyä kotisohvalle, tai suunnata laduille ja jäälakeudelle ulkoilemaan. Kodikkaalla Kalajoella viihtyvät niin vauvat, vaarit kuin kaikenikäiset siltä väliltä. Pidämme kaikista hyvää huolta – sekin on viihtyisän pikkukaupungin etu. Siispä hyvän elämän tähden – valitse kodiksesi viiden tähden Kalajoki! https://www.kodiksikalajoki.fi/fi/

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
q78436
Sijainti
  • Kalajoki  Kesäranta
  • Tiironnokantie 94, 85180
Kohteen selite
Lomarakennustontti, Kiinteistötunnus 208-402-3-891, kortteli 514, tontti 4
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuskoikeus 200 k-m2
Vapautuminen
Heti vapaa.
Myyntihinta
  • 60 850 €
Lisätiedot maksuista
Tontin voi myös vuokrata 3 042,50 €/vuosi
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kaupungin vesijohtoviemäri
Tontin pinta-ala
851
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
200
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontille saa rakentaa yhteensä kolme rakennusta: Yhden yksiasuntoisen loma-asuntorakennuksen, yhden enintään 20 kem² saunarakennuksen sekä yhden talousrakennuksen. Loma-asunnon kerrosala saa olla enintään 90% tontille sallitusta rakennusoikeudesta. Autosuojien, varastokatosten ja –rakennusten, saunarakennusten alat lasketaan mukaan käytettävään rakennusoikeuteen.
Kaavoitustiedot
Hiekkasärkkien Asemakaava
Palvelut
Matkaa Hiekkasärkkien keskustaan kävellen/pyöräillen noin 3,5 km autolla n. 5 km. Kalajoen kaupungin keskustaan matkaa n. 12 km, mistä löytyvät uusi joutsenlipulla palkittu Merenojan yhtenäiskoulu, päiväkodit, kaupat ja muut monipuoliset palvelut sekä uusi Kauppa ja kulttuurikeskus Merta. Hiekkasärkkien alueella ruokakauppa, Kylpylä SaniFani, kuntosaleja, keilahalli, useita erikoisliikkeitä ja palveluita sekä ravintoloita ja baareja. Alueella Golf- keskus, Seikkailupuisto ja runsaasti muita matkailukeskuksen vapaa-ajan palveluita ja aktiviteettejä.
Liikenneyhteydet
Hiekkasärkkien keskustan kautta Matkailutietä kulkevat useimmat kauko ja lähiliikennebussit. Lähin rautatieasema
Ylivieska 42km
Kokkola 60km

Oulunsalon lentoasema 135km.
Näkymät
Tontti rajoittuu takana kumpuilevaan metsikköön. Etupuolella rantamökkejä ja kaunis merimaisema.
Pihan kuvaus
Tasainen tonttialue.
Ranta
  • Yhteisranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Rantaan kuljetaan yhdysreittejä mökkien väleistä jotka on merkattu opasteilla. Ranta on kaikkien yhteiskäytössä. Yhdysreitti rantaan kulkee suoraan tontin edestä.

Fanni Pöntiö

Tonttimyyjä / Kalajoen Kaupunki

Kalajoen kaupunki

Kalajoentie 5,
85100 Kalajoki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.