Vapaa-ajan tontti

Vuotungintie 298, Käylä, Kuusamo

Hinta

1 €

Koko

12 000

Myydään loma-asunto tontti ja metsää, yhteensä n. 1,2 ha (n. 12 000 m2 ) määräala metsätilasta Karhunkierroksen Hiekkaranta Rno 45:7 (305-405-45-7) Kuusamossa Käylän kylässä. Tontti rajoittuu n. 140 metrin matkalta Ollilanjärveen ja ranta avautuu lounaaseen, joten päivä- ja ilta-aurinko paistaa mukavasti tontille. Mikäli olet etsimässä elämyspaikkaa, tämä on loistava tilaisuus. Erähenkisille ihmisille se on unelmapaikka, jossa on erinomaisia metsästys-, kalastus- ja vaellusmahdollisuuksia. Tontti sijaitsee rauhallisella, luonnon keskellä, Oulangan kansallispuiston vieressä sijaitsevalla luonnonkauniilla alueella. Määräalan osuudet yhteisiin alueisiin kuuluvat kauppaan: 305-405-876-17 Yhteinen vesialue, johon kuuluu monia järviä, lampia ja jokia Pohjois-Kuusamossa. Metsästykseen liittyviä tiedot Myyntikohteen maat ovat olleet vuokrattuna paikalliselle Käylänseudun metsästysseura ry:lle, jolla on vuokralla olevia metsästysmaita noin 11 000 ha. Käylän seudun metsästysseura sijaitsee Koillismaalla Rukan lähellä ja seura on perustettu vuonna 1979. Käylän suunta on suosittua hirven- ja karhunmetsästysseutua hyvän hirven- ja karhunkannan vuoksi. Kohde myydään enitentarjoavalle: hutokaupat.com/2643922 Kohdenumero on 2643922. Tarvittaessa saat lisätietoja sieltä. Tarjoukset viim. 20.4.2021

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
q79227
Sijainti
Kohteen selite
Rantatontti Kuusamossa, rantaviiva 140 metriä
Myyntihinta
  • 1 €
Tontin pinta-ala
12 000
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
130
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Loma-asuntojen korttelialueella rakennuspaikka, jossa on rakennusoikeutta rinnetontilla loma-asuntorakennuksille 100 k- m2 ja 30 k- m2 talousrakennuksille, yhteensä 130 k- m2 / rakennuspaikka.
Kaavoitustiedot
Alueella on rantakaava ja myytävällä alueella on kaavoitettu vapaa-ajantontti, korttelin numero 12 ja rakennuspaikan numero 2. Rantakaavalla on venevalkama ja uimaranta. Venevalkaman ja rannan läheisyydessä löytyy myös lähde, josta tulee noin 1.000 litraa puhdasta vettä tunnissa. Ostaja saa oikeuden ottaa vettä lähteestä.
Palvelut
Etäisyys:
- Rukalle pääsee puolessa tunnissa ja lentokenttä on 45 min ajomatkan päässä.
- Oulangan Kansallispuistoon on 60 m myyntikohteen rajalta. Oulangan kansallispuistosta löytyy mm Pienen Karhunkierroksen, Ison Karhunkierroksen ja Kiutakönkään vaellusreitit sekä Oulangan luontokeskus ym.
- Virallinen moottorikelkkareitti kulkee Ollilanjärvellä.
- Käylän kylään on 10 km:n ajomatka. Kylässä on Sale kauppa, ABC tankkausasema, pankki, Käylän koulu, rajaseutukirkko, muita palveluja ja Käylän koski.
Pihan kuvaus
Metsäpalsta on kangasmaastoa ja pääpuulajina on mänty. Pääosin uudistuskypsää tukkimetsää ja puuston keski-ikä on 98 vuotta.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Ollilanjärven pinta-ala on yli 200 ha ja syvin paikka on 8 metriä. Ollilanjärvi on yksi Kuusamon kalaisimmista järvistä.

Insinööritoimisto Häggman Oy

Lassfolkintie 4,
68810 Ytteresse

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.