Forentia Oy

Mökki tai huvila | 1h + k

Sintantie 53 as 9, Keskikylä, Hailuoto

Hinta

99 900 €

Koko

21,5 m²

Vuosi

2021

Jos arvostat kiireettömyyttä ja itsenäistä arkea tiiviissä yhteisössä, pientä kulutusta ja kohtuullista tilankäyttöä, modernia arkkitehtuuria ja kansallismaisemia, luonnonläheistä asuinympäristöä rauhallisessa kylämaisemassa - tässä on uusi kotisi. As Oy Luovon Lumo koostuu yhdeksästä erillistalosta, joiden moderni kokonaisuus vastaa nykyajan itsenäiseen, mutta minimalistiseen asumisen trendiin kompakteilla erillistaloratkaisuillaan. Luovon Lumon kokonaisuus tekee kunniaa myös Marjaniemen tunnusomaisille pienille punaisille kalastajamökeille, mutta modernilla otteella ja väljällä, keskeisellä tontilla. Forentian minikodeissa on otettu huomioon asumisen kustannukset, nykyajan asumisen trendien mukainen kohtuullinen tilan tarve sekä kestävät arvot. Kompaktien neliöiden kodissa arjen kulutus jää modernin tilasuunnittelun myötä myös nykyaikaisesti minimiinsä - eikä kotiin jää hukkatiloja. Kotoa löytyy vain kaikki Sinulle oikeasti tarpeellinen. Minitalot ovat innovatiivisen alapohjansa ansiosta hiilijalanjäljeltään ekologisia rakentaa - perustuksessa ei ole käytetty ollenkaan betonia! Sijainti Hailuodon Keskikylällä takaa päivittäisten palveluiden saatavuuden ja kotisaaren nähtävyyksien ja ulkoilureittien suhteen keskeisen kotipaikan. Kulkeminen lauttasataman suuntaan on myös nopeaa ja esimerkiksi työ- ja vapaa-ajanmatkailu mantereelle tulee tulevaisuudessa paranemaan kiinteän tieyhteyden myötä. Kohdetta Hailuotoon on yhteistyössä toteuttamassa hailuotolainen Luoto Consulting Oy. Kohdetta on mukana suunnittelemassa modernista ja ennakkoluulottomasta suunnittelusta tunnettu Arkadi Arkkitehdit. Luovon Lumo on ostajalle turvallinen RS-kohde. Hailuoto on harvinainen kohde uusille kodeille. Hailuoto on viihtyisä ja turvallinen asuinpaikka sekä kotikuntana että loma-asumispaikkana. Uusia koteja Hailuotoon rakennetaan kuitenkin harvoin, mutta nyt Hailuodosta onkin saatavilla ainutlaatuisia minikoteja!

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
q79426
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + k
Huoneita
Yksiö
Asuintilojen pinta-ala
21,5
Rakennusvuosi
2021
Velaton hinta
  • 99 900 €
  • ( Myyntihinta 39 960 € + Velkaosuus 59 940 €)
Myyntihinta
  • 39 960 €
Velkaosuus
59 940 €
Yhtiövastike
  • 137,00 € / kk
  • (Hoitovastike 54,00 € / kk + Rahoitusvastike 83,00 € / kk)
Lisätiedot maksuista
Tontinvuokravastike 11 €/kk. Hoitovastikearvio 2,50 €/m2/kk, sisältää jätehuollon, konelumityöt, vakuutuksen, kiinteistöveron ja yhtiön kirjanpidon. Valmistumisen jälkeen rahoitusvastikkeesta maksetaan ensimmäisen asumisvuoden ajan vain korkoja, arvio 83 €/kk. Rahoitusvastike on laskettu 1,65 % korolla. Lyhennysvapaan jälkeen maksetaan lainan tasaerälyhennykset 20 v. laina-ajalla ja korot kuukausittain, arvio 294 €/kk. Kullakin huoneistolla on oma veden ja sähkön mittaus, joten kustannukset menevät oman kulutuksen mukaan.
Asuntoon kuuluu
Autopaikka, varasto, terassi
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Ulkoseinien pääasiallisena materiaalina on puupaneeliverhous. Muut täydentävät materiaalit tehdään julkisivupiirustusten mukaisesti. Katemateriaalina peltikate. Asuntojen sisäväliseinät ovat puurankaisia puupaneeliseiniä, joissa ääntä vaimentava eriste. Asuntojen huonetilojen seinät ja sisäkatot paneloidaan ja sävytetään. Pesuhuoneiden seinät Fibo Trespo- tai vastaava märkätilalevyä. Pesuhuoneissa on puupaneelikatot. Sisätiloissa vinyyliverhous lattiassa. Märkätiloissa laattalattia.
Keittiön kuvaus
Keittiöissä on tasoon upotettava keittotaso, liesituuletin, erillisuuni, pakastelokerolla oleva jääkaappi/yhdistelmäkaappi sekä astianpesukone/astianpesukonevaraus, kalustesuunnitelman mukaisesti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneissa on tilavaraus pyykinpesukoneelle.
Taloyhtiön nimi
As Oy Luovon Lumo
Rakennuttaja
Forentia Oy
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokraaja
Hailuodon kunta
Auton säilytys
Jokaisella asunnolla on oma autopaikka.

Luoto Consulting Oy / Jussi Paaso

Forentia Oy

Forentia Oy
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin
Forentia Oy

Voudintie 4,
90400 OULU

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.