Vapaa-ajan tontti

Munkbackantie, Åminnefors, Raasepori

Hinta

80 000 €

Koko

3 193

Upea vapaa-ajan tontti merinäköalalla Nordcenterin golfkeskuksen vieressä Åminne Miljö, The Hill, tontti 11 Åminne Miljö on uusi vapaa-ajan asuinalue Raaseporissa Pohjanpitäjänlahden ja Mustionjoen tuntumassa. Åminne Miljö sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta ja vain hieman kauempana Turusta. Junallakin pääsee, sillä Karjaan asema on vain muutaman kilometrin päässä. Åminne Miljö sijaitsee aivan Nordcenterin golf- ja vapaa-ajankeskuksen vieressä (www.nordcenter.fi) ja on siten on ihanteellinen vapaa-ajanviettopaikka etenkin golfareille. Nordcenterissä on kaksi Suomen parhaimpiin lukeutuvaa golfkenttää, Fream ja Benz, sekä laajat harjoittelualueet, kartanoravintola, kuntosali ja tenniskenttiä, padel-kentät tulossa kesällä 2021. Lähialueilta löytyy runsaasti aktiviteetteja niin liikunnan kuin kulttuurinkin ystäville, ja muutaman kilometrin päässä sijaitsevista Karjaan ja Pohjan keskustoista löytyvät kaikki arkeen tarvittavat palvelut. Nimensä mukaisesti The Hillin tontit sijaitsevat rinteessä ja niiltä on upea merinäköala Fream-kentän yli Pohjanpitäjänlahdelle. Vielä myynnissä olevien tonttien koot vaihtelevat välillä 3 193 – 5 535 m2. Alueen tiet, katuvalaistus, sähkö- ja tietoliikenneverkosto sekä kunnallistekniikka on valmiiksi rakennettu. Pääset nopeasti rakentamaan aktiiviseen vapaa-ajan viettoon ja etätöihin loistavasti soveltuvaa unelmiesi kakkoskotia. http://www.aminnemiljo.fi

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
q82377
Sijainti
Kohteen selite
710-714-1-12
Vapautuminen
Heti vapaa
Myyntihinta
  • 80 000 €
Tiemaksu
250,00 € / vuosi
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Jokaiselle tontille on rakennettu vesi-, viemäri- ja hulevesiliittymät.
Tontin pinta-ala
3 193
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
350
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tonteille saa rakentaa yhden enintään kaksiasuntoisen asuinrakennuksen tai kaksi asuntoa erillisinä rakennuksina, jolloin toinen lasketaan sivuasunnoksi. Sivuasunnon koko saa olla enintään 50 % isomman asunnon koosta. Rakennusoikeutta voidaan käyttää myös sauna- ja talousrakennuksiin.
Kaavoitustiedot
Alueella on valmiiksi rakennetut tiet ja kadut, katuvalaistus sekä ja sähkö- ja tietoliikenneverkosto.
Palvelut
Nordcenterin golfkeskuksen palvelut vajaan kilometrin päässä: kaksi golfkenttää, kartanoravintola Åminnegård, kaksi tenniskenttää, kuntosali, saunat, vierasvenesatama.
Ruokakaupat: useita Karjaalla n. 7 km:n ja Pohjassa n. 5 km:n päässä
Liikenneyhteydet
Linja-autoasema n. 4 km:n päässä ja rautatieasema n. 8 km:n päässä
Ajo-ohjeet
Tunti Helsingistä ja puolitoista tuntia Turusta.
Näkymät
Merinäköala golfkentän yli Pohjanpitäjän lahdelle. Ympäröivä maasto kallioista kanervikkoa ja mäntymetsää.
Pihan kuvaus
Kalliota, kanervikkoa

Åminne Miljö Ab

Åminnefors,
10410 Åminnefors

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.