Vapaa-ajan tontti

Laboratoriontie, Åminnefors, Raasepori

Hinta

65 000 €

Koko

1 796

Upea vapaa-ajan tontti Nordcenterin golfkeskuksen vieressä Åminne Miljö, The Valley, tontti 18 Åminne Miljö on uusi vapaa-ajan asuinalue Raaseporissa Pohjanpitäjänlahden ja Mustionjoen tuntumassa. Åminne Miljö sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta ja vain hieman kauempana Turusta. Junallakin pääsee, sillä Karjaan asema on vain muutaman kilometrin päässä. Åminne Miljö sijaitsee aivan Nordcenterin golf- ja vapaa-ajankeskuksen vieressä (www.nordcenter.fi) ja on siten on ihanteellinen vapaa-ajanviettopaikka etenkin golfareille. Nordcenterissä on kaksi Suomen parhaimpiin lukeutuvaa golfkenttää, Fream ja Benz, sekä laajat harjoittelualueet, kartanoravintola, kuntosali ja tenniskenttiä, padle-kentät valmistuvat kesällä 2021. Lähialueilta löytyy runsaasti aktiviteetteja niin liikunnan kuin kulttuurinkin ystäville, ja muutaman kilometrin päässä sijaitsevista Karjaan ja Pohjan keskustoista löytyvät kaikki arkeen tarvittavat palvelut. Kauniilla kangasmetsäisellä alueella sijaitsevan The Valleyn tonttien koot ovat 1 051 – 2 447 m2. Alueelle on suunniteltu kaavamääräykset ja rakentamistapaohjeet täyttäviä Kontion taloratkaisuja helpottamaan rakentamishankkeita. Tontin ostaja voi luonnollisesti valita vapaasti muunkin alueen kaavaan sopivan taloratkaisun. Toukokuussa 2021 alueelle valmistuu mallitaloksi yksi Kontion taloratkaisuista, joka on myös vuokrattavissa vapaa-ajan käyttöön. Alueen tiet, katuvalaistus, sähkö- ja tietoliikenneverkosto sekä kunnallistekniikka on valmiiksi rakennettu. The Valleyn kaavamääräykset mahdollistavat monipuolisen rakentamisen upealle, rauhalliselle alueelle. https://aminnemiljo.fi/

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
q82382
Sijainti
Kohteen selite
710-714-1-12
Vapautuminen
Heti vapaa
Myyntihinta
  • 65 000 €
Tiemaksu
250,00 € / vuosi
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Jokaiselle tontille on rakennettu vesi-, viemäri- ja hulevesiliittymät.
Tontin pinta-ala
1 796
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
269
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontti sijaitsee loma-asuntojen korttelialueella, jonka käyttötarkoitus on RA-1. Alueelle on muodostettu 13 tonttia. Tontille 18 saa rakentaa yhden loma-asunnon sekä sauna- ja talousrakennuksen.
Kaavoitustiedot
Alueella on valmiiksi rakennetut tiet ja kadut, katuvalaistus sekä ja sähkö- ja tietoliikenneverkosto.
Palvelut
Nordcenterin golfkeskuksen palvelut reilun kilometrin päässä: kaksi golfkenttää, kartanoravintola Åminnegård, kaksi tenniskenttää, kuntosali, saunat, vierasvenesatama.
Ruokakaupat: useita Karjaalla n. 7 km:n ja Pohjassa n. 5 km:n päässä
Liikenneyhteydet
Linja-autoasema n. 4 km:n päässä ja rautatieasema n. 8 km:n päässä
Ajo-ohjeet
Tunti Helsingistä ja puolitoista tuntia Turusta.
Näkymät
Näkymä alapuolella avautuvaan laaksoon, ympärillä kallioista kangasmetsää
Pihan kuvaus
Kallioinen ja kanervikkoinen kangasmetsä

Elina Kaartinen

Åminne Miljö Ab

Åminnefors,
10410 Åminnefors

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.