Omakotitontti

Koskenkyläntie, Oikarainen, Rovaniemi

Hinta

75 000 €

Koko

6 900

Oikaraisessa, Rovaniemeltä noin 12 km Koskenkyläntietä reilun kokoinen tontti (määräala). Pinta-ala on noin 6.900 m2. Lopullinen, tarkka pinta-ala selviää, kun erottaminen on tehty. Tontilla on Kemijjoen rantaa noin 58 m. Määräala on merkitty tien reunaan ja rantaan oransseilla nauhoilla. Tontilla on kaavamerkintä A, asuntoalue. - Uuden rakennuspaikan pinta-ala tulee olla vähintään 5.000 m2, jos rakennusta ei liitetä yleiseen viemäriin, muutoin vähintään 2.500 m2. - Yhdelle rakennuspaikalle saa rakentaa yhden yksi- tai kaksiasuntoisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala saa olla enintään 200 k-m2. - Käymälä- ja talousjätevedet, joita ei johdeta yleiseen viemäriin, tulee käsitellä saostuskaivolla ja maapuhdistamolla tai pienpuhdistamolla. - Yleisen viemärin rakentamisen jälkeen kaikki asuinrakennukset, joita koskevan rakennusluvan myöntämisen perusteena on ollut tämä yleiskaava, on liitettävä viemäriin. Tarkemmat tiedot kaavamääräyksistä liitteenä olevista kaava-asiakirjoista. Tilan osuuksista yhteisiin maa- ja vesielueisiin siirtyy puolet tämän määräalan kaupan yhteydessä. Tässä joitain linkkejä lisätietoihin: Sähköliittymien hinta-arviot: https://rovakaira.aidonone.com/connection-price?n=7458006&e=456052&layer=taustakartta&zoom=263.29 Vesi- ja viemäriasiat: Alueella ei ole viemäröintiä. Vesiliittymä on saatavissa. https://www.neve.fi/vesihinnastot Tieliittymä: https://www.ely-keskus.fi/liittymat Lisätietoa saat myös Rovaniemen kaupungilta. Määräala sijaitsee muutaman kilomtrin päässä hankkeilla olevan Sierilän voimalaitoksen alapuolella. Tarkempia tietoja hankkeesta saa Kemijoki Oy:ltä. Tarjouksen voi jättää sähköpostiin ulla@kakela.fi. Myyjät pidättävät oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
r28727
Sijainti
Kohteen selite
Määräala Rovaniemen Oikaraisessa Nuottisuvanto 698-401-48-72
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala tarkentuu erottamistoimituksessa. Tontilla on itäpuolella nauhat merkkinä, mistä tontin raja menee.

Hinta

Myyntihinta

75 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Ostajalle tulee kauppasumman lisäksi maksettavaksi varainsiirtovero 4 % kauppasummasta, puolet kaupanvahvistajan palkkiosta (60 €), lainhuutokulut (144 €) sekä määräalan erottamiskulut.

Tontin pinta-ala
6 900 m²
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
200 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Katso kaavatiedot.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava
Pihan kuvaus
Sekapuustoa. Puustoa on viime vuoden puolella siistitty ja maisemoitu. Koiviko on tullut nyt kauniisti esille.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Joki

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Ulla Käkelä

Metsätalousinsinööri, LKV, kaupanvahvistaja

Metsäkiinteistövälitys Ulla Käkelä LKV Ky

Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.