Omakotitontti

Tolkkilantie 12-18, Keskusta, Myrskylä

Hinta

3 570 €

Koko

714

Nyt varattavissa yhdeksän pientalotonttia Kirkkojärven rannasta, omalla puutarhalla ja hyötykasvipihalla – ja vain 58 minuuttia Helsingin metrolta! Myrskylän kunta vastaa kysyntään asettamalla ajalla 1.7.-1.10.2021 varattavaksi yhteensä yhdeksän (9) määräalaa (lohkomatonta tonttia) pientalojen rakentamiseen Myrskylän Kirkkojärven rannan asemakaava-alueella. Tontit myydään viiden euron neliöhinnalla (5,00 eur/m²). Myrskylän Kirkkojärvenrannalla asut edullisesti veden äärellä. Asuinalue on toteutettu arkkitehtuurikilpailuna siten, että kaikilta tonteilta on näkymät rantaan Kirkkojärvelle. Tieyhteydet ja kunnallistekniset liittymät on rakennettu tonttien rajoille, joten rakentamaan pääsee vaivatta. Alueella on mahdollista liittyä ekologiseen maalämpöjärjestelmään, mutta myös omat kiinteistökohtaiset lämmitysratkaisut ovat mahdollisia. Alueella toimii huippunopea, paikallisen LPOnetin valokuituverkko. Hyödynnä tuhansien eurojen arvoiset kampanjaedut! - Määräalojen hinnat ovat kampanja-aikana noin 1/3 normaalihinnoista (edun arvo -66%) - Kunnallistekniset liittymähinnat vesi- ja viemärilaitokseen ovat kampanja-ajalla puolitetut (edun arvo -50%, noin 2400 eur) - Kunta vastaa ostajan lohkomiskuluista, mikäli ostaja sitoutuu rakennusprojektillaan Myrskylän kunnan viestinnän ja markkinoinnin seurantakohteeksi erikseen sovittavalla tavalla, kuten kertomaan hankkeestaan ja ajatuksiaan kunnasta ajoittain mm. kunnan verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa (edun arvo n. 1 000 eur) - Vuokratuki -50% rakentamisaikaiseen vuokra-asuntoon Myrskylässä puoleksi vuodeksi (50%, enint. 800 eur/kk maksavaan kohteeseen, 6kk, edun arvo maks. 2400 eur) Kampanjakumppanit: Myrskylän Säästöpankki ja paikallinen Rakennusliike J&M Oy. Oman kodin rakentaminen Myrskylään ei voisi olla enää helpompaa. Kunta on sopinut rakentamiskynnystä alentavista eduista jo puolestasi! - Myrskylän Säästöpankki myöntää rakennuslainan kampanjatontin ostaneelle rakentajalle kohteen rakentamiseen ilman järjestelykuluja ja toimitusmaksuja, myös muista kilpailukykyisistä lainan ehdoista neuvotellaan yksilöllisesti. - Rakennusliike J&M Oy tarjoaa talonrakennuspalvelun täysin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Projekti toteutetaan montun pohjalta viimeiseen listaan asti tai osarakentamisena, jolloin asiakas itse valitsee valmiusasteen – asiakas päättää ja J&M toteuttaa. Tonttivarauksia on mahdollista tehdä 1.7.2021 klo 8:00 alkaen aina 1.10.2021 klo 23:59 saakka. Tontit myydään varausjärjestyksessä yksityishenkilöille. Varaukset tehdään sähköisesti, puhelinvarauksia ei oteta. Varausmaksu (500 euroa) on sitova, summa hyvitetään lopullisessa kauppahinnassa. Tutustu tontteihin, kampanjaan ja kampanjaetuihin osoitteessa: https://myrskyla.fi/asuminen-ymparisto/tontit/myrskylan_tonttimarkkinat2021/ Lisätietoja: Timo Krigsman p. 040 524 4147 sekä Jaakko Lapinniemi p. 044 726 9289 (ajalla 23.8.-17.9.). Puhelinajat ovat tiistaisin ja torstaisin klo 8-10.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
r43273
Sijainti
Kohteen selite
Pientalotontti
Lisätietoja pinta-alasta
Tontit lohkomattomia. Tarkistusmitataan lohkomisen yhteydessä.
Myyntihinta
  • 3 570 €
Lisätiedot maksuista
HUOM! Lopullinen hinta määräytyy tarkistusmitatun tonttijaon mukaisesti lohkomisessa (5,00€/m²).
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Tontin pinta-ala
714 m²
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kohteiden rakennusoikeus on 25% muodostettavan tontin koosta, mutta lupamenettelyssä alueelle ohjataan tällä kampanjalla ja lopullisessa lupamenettelyssä pientalojen rakentamista, esim. alle 100m²
Palvelut
Alue sijaitsee kävelymatkan päässä Myrskylän keskustasta, josta löytyvät kaikki tarvittavat peruspalvelut, mm. uusi hirsinen alakoulu ja liikuntahalli, päiväkoti, kirjasto ja terveysasema.
Liikenneyhteydet
Myrskylän keskustan linja-autopysäkiltä on joukkoliikenneyhteys Porvooseen, mistä on liityntäliikennettä mm. Helsingin suuntaan. Lisäksi joukkoliikenteellä pääsee Orimattilaan, mistä on jatkoyhteydet Lahteen.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Myrskylän Kunta

Myrskylän kunta

Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Virastotie 5,
07600 MYRSKYLÄ

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.