Mökki tai huvila | loma-asunto alueeksi

Muuramäentie 323, Muuramäki, Puumala

Hinta

440 000 €

Koko

260 m²

Vuosi

1950

PUUMALA, Muuramäki - loma-asutuskohteet nautiskelijalle ja palvelujen kehittäjälle kiinteistötunnus : 623-426-1-120 Muuramäki kiinteistö sijaitsee Puumalan kunnassa Muuramäen kylässä. Kiinteistöllä on kaksi maapalstaa yhteensä noin 24,4 ha. Kiinteistöllä on useita rakennuksia ja rakennelmia. Rakennuksista on Talokeskuksen kuntotarkastusraportti vuodelta 2015. Talousvesi omasta kaivosta. Haja-asutusalueiden harmaa veden käsittelylaitteet asennettiin v. 2013. Muuramäki kiinteistön keskellä on Valkiajärven vesistö. Valkiajärven omistaja on Muuramäen osakaskunta kiint.tunn. 623-426-876-1. Stora Enso on osakkaana Muuramäen osakaskunnassa 0,006553 osuudella. Kiinteistön alueella on voimassa Puumalan kunnan itäosien yleiskaava, joka on hyväksytty kunnanvaltuustossa ja tullut lainvoimaiseksi pvm 29.11. 2018. Lisätietoja kaavasta saa Puumalan kunnasta. Muuramäki kiinteistön rakennetulla alueella on kaavassa voimassa RAM = loma-asutusalue, jonka saa vaihtoehtoisesti toteuttaa matkailupalvelujen alueena. Asuntojen lukumäärää ei ole kaavassa rajoitettu, mutta aluetta ei saa jakaa merkittyä rakennuspaikkamäärää useammaksi rakennuspaikaksi. Muuramäki kiinteistön nykyiset rakennukset ja rakennelmat sijaitsevat RAM-alueella. Muuramäki kiinteistöllä on kaavassa voimassa rakennusoikeutta 11 kpl RA= loma-asuntopaikalle. Lohkomattomille rakentamattomille RA-loma-asuntopaikoille ei ole rakennettu tieyhteyksiä ja luontaiset kulkureitit kulkisivat naapurikiinteistön kautta. RA rakennuspaikat on ennakkomerkitty suunnittelukartalle. MYYDÄÄN Muuramäki koko kiinteistön pinta-ala noin 24,4 ha kaikkine rakennuspaikkoineen, rakennuksineen ja rakennelmineen ilman irtaimistoja hintaan 440 000 euroa. *** Muuramäki kiinteistön RAM- alue, rakennuksineen ja rakennelmineen ilman irtaimistoja voidaan myydä myös erikseen hintaan 300 000 euroa. RAM-alue jää kaupan jälkeen kantatilaksi. Valokuvissa olevat irtaimistot eivät sisälly kauppahintaan, mutta niistä voidaan neuvotella erikseen. ** Muuramäki kiinteistön kaikki RA-alueet yhteensä 11 kpl lohkomatonta rakentamatonta rakennuspaikkaa voidaan myydä myös yhtenä määräalana hintaan 175 000 euroa. Muuramäki kiinteistön omistaja on Stora Enso Oyj.

Tulosta PDF
Tilaa esite
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
r69482
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
loma-asunto alueeksi
Huoneita
Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
260 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Päärakennus n. 150 m2, sivurakennus n. 110 m2 , saunarakennus n. 28 m2, kalansavustamo n. 10 m2, grillirakennus n. 50 m2, laavu n. 8 m2
Rakennusvuosi
1950
Vapautuminen
Vapautuminen heti tai sopimuksen mukaan
Myyntihinta
  • 440 000 €
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmä
Sähkölämmitys, Puu
Vesijohto
  • Kaivo
Viemäri
oma järjestelmä
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
623-426-1-120
Näkymät
Upea vesistö- ja metsämaisema
Ranta
  • Oma ranta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Guy Fransman

Stora Enso Oyj

Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Kanavaranta 1,
00160 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.