Maatila

Luikonlahti, Kaavi

Hinta

37 000 €

Tila

-

Metsä

7 ha

Kaavan mukaan rantaan saa rakentaa kaksi ok-taloa talousrakennuksineen. Tila rajoittuu kapeaan lahteen, joka kuuluu Rikkaveteen. Se on iso vesistö, jota pitkin pääsee vaikka maailman merille.  Tilan puusto on  pienistä taimikoista tukkipuun mittoihin järeytymässä olevaan varttuneeseen kasvatusmetsään. Kasvupohja on lehtomaista kangasta eli maata, jossa puun vuosikasvut ovat pitkät ja metsä muuttuu vuosi vuodelta. Kuviolla 2 oleva boorinpuutos kannattaa kuitenkin korjata mahdollisimman pian.  Kuviolla 3 on metsälakikohde lähde, jonka välittömässä läheisyydessä metsänhoitotöitä voi tehdä vain rajoitetusti.  Tilan puustosta osa on taimikkoasteella, mikä selittää kohtalaisen alhaista hintaa. Hintapyynnössä metsät ovat noin 17 000 € ja loput 20 000 € arvona kahdelle rakennuspaikalle yhteensä. Metsän hehtaarihinnaksi tulee noin 2430 €.    

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
r96669
Tyyppi
Maatila (kiinteistö)
Metsän pinta-ala
7 ha
Myyntihinta
  • 37 000 €
Lisätiedot maksuista
Kaupanvahvistajan palkkio 120 €, varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta 6 kk:n kuluessa kaupasta, lainhuudatuskulut 132 € maanmittauslaitokselle, tiemaksu?. Jos kauppa tehdään kiinteistönvaihdannan palvelussa (KVP), ostaja maksaa asiointimaksun, joka on 185 €. Maksu kattaa lainhuudatusmaksun ja kaupanvahvistajaa ei tarvita. Lainhuuto tulee vireille automaattisesti. Tämän vuoksi varainsiirtovero on maksettava pian kaupanteon jälkeen.
Tontin nimi
Lempola, kt. 204-408-12-11
Rasitteet
Ei ole, Pohjois-Karjalan Sähkö Oy:n voimansiirtolinja
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Ei ole
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavinjärvi-Rikkavesi rantaosayleiskaavan mukaan tilalla on kaksi rakennuspaikkaa, joille saa rakentaa kullekin 350 k-m2. Jos rakennuspaikat erotetaan omiksi kiinteistöikseen, on rakennuspaikan koko oltava vähintään 5000 m2.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Sinikka Voutilainen

Järvi-Suomen Metsätilat Oy

Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

SKVL jäsenyritys

Minna Canthin katu 11 A 14,
70100 Kuopio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.