Vapaa-ajan tontti

Lainiojoenhaara, Kallo, Kittilä

Hinta

18 000 €

Koko

1 740

Hyvällä paikalla tontti lomarakentamiseen. Tontille on kaavoitettu yksi lomarakennuspaikka, jossa rakennusoikeutta 95 m2 + 30 m2 talousrakennukselle sekä autokatoksen. Tarkemmat tiedot liitteenä olevasta kaavaselostuksesta. Tilalle kuuluu osuuksia yhteisiin vesialueisiin sekä Kallon jakokunnan yhteiseen maa-alueeseen. Tontilla on sähköliittymä. Tieoikeus on. Tiemaksuja on ollut 33,16 € vuodessa. Kiinteistövero 7,58 € vuodessa. Ylläsjärven kylälle matkaa noin 8,5 km. Laskettelukeskukseenkin vain alle 15 km. Rullaa tätä esitettä alaspäin, näet muitakin välimatkoja. Lähialueella käytettävissä mahtavat Ylläksen hiihtoreitit, laskettelurinteet sekä kesällä patikointireitit, Lainiojoki ja sen tuomat virkistysmahdollisuudet, ym ym. Käy katsomassa tontti ja tee tarjous. Tarjoukset voi jättää sähköpostiin ulla@kakela.fi.

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
r98843
Sijainti
Kohteen selite
Tontti Kittilässä lähellä Lainiojokea

Hinta

Myyntihinta

18 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

7,58 € / vuosi

Tiemaksu

33,16 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Ostajalle tulee kauppasumman lisäksi varainsiirtovero 4 % kauppasummasta, puolet kaupanvahvistajan palkkiosta (60) sekä lainhuutokulut (144).

Tontin pinta-ala
1 740 m²
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Katso liitteenä olvat kaava-asiakirjat.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Ulla Käkelä

Metsätalousinsinööri, LKV, kaupanvahvistaja

Metsäkiinteistövälitys Ulla Käkelä LKV Ky

Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.