Mökki tai huvila | Kesäkeittiörakennus

Toivarinluodontie 82 A, Hokanniemi, Kangasniemi

Hinta

120 000 €

Koko

20 m²

Vuosi

2017

Puulaveden Hianselän rantaan rajoittuva ilmava, luonnonläheinen ja reilunkokoinen rantarakennuspaikka, jossa on jo paljon tehty valmiiksi. Rantarakennuspaikalle, lähelle Puulan rantaa on rakennettu tilava ja viihtyisä kesäkeittiörakennus, jossa voi myös yöpyä. Rakennuksessa on sähkö ja vesi tulee omasta porakaivosta terassin lavuaarille saakka (kesäkäyttöön). On varasto-/wc rakennus, aittarakennus, "verkkovaja", sekä siirrettävä (trailerin päälle rakennettu) sauna. Kaavan mukainen rakennuspaikka on raivattu, tasattu ja maansiirtotöitä on paljon suoritettu. Mm. tie ja autopaikat murske- / sepelipintaisia, ranta-alue on tasattu ym. Aluetta voi kuvata ympäri vuorokauden aurinkoiseksi. Ranta on (ainakin osittain) kovapohjaista, laiturin ympäristössä on hyvä uintipaikka. Maasto on loivasti rantaan päin laskevaa, loivaa rinnettä. Iso tontti (1,3830 ha), jossa rakennusalueen ulkopuolella on eri-ikäistä puustoa kasvavaa metsämaata. Sijainti on Hokanniemi, Kangasniemi. Kirkonkylään on matkaa n. 13 km. Rakennusoikeus on 250 k-m2 + 80 k-m2.

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
r99749
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Kesäkeittiörakennus
Huoneita
Yksiö
Asuintilojen pinta-ala
20 m²
Muiden tilojen pinta-ala
22 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Kesäkeittiön ala sisämitoin on n. 20 m2 ja siihen liittyvä katettu, osin ikkunoin varustettu / umpi-seinäinen terassi n 22 km2.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2017
Vapautuminen
1 kk kaupasta / sop. mukaisesti.

Hinta

Myyntihinta

120 000,00 €

Velaton hinta

120 000,00 €

Muut maksut

Tiemaksu

32 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkön kulutus on ollut n. 755 kWh /v.
Em. tiemaksu on Hokan - Niemikylän yksityistien maksu. Toivarinluodontien mahdollisista perusparannus- tms. toimista ja niitä aiheutuvista kustannuksista tien osakkaat (6 kpl) sopivat keskenään. Tiellä ei ole ollut talvikunnossapitoa, sen tekemisestä (esim. aurauksesta) aiheutuvista kustannuksista sovitaan talvikunnossapitämistä tarvitsevien osakkaiden kesken.

Asuntoon kuuluu
Terassi, rullaverhot, verhot, jk/pakastin, ym. keittiö- tarvikkeita, tv -antenni
Kohteen lisätiedot
Kesäkeittiö on puurakenteinen, 1 kerroksinen, viistokattoinen rakennus. Se on tehty ja varustettu soveltuvaksi lähinnä kesäajan käyttöön. Rakennusmateriaali on puu, vesikatteena on pelti. Pinta-ala sisämitoin on n.4,95 m x 3,85 m (n.19 m2), ulkomitoin on n. 5,20 x 4,20 m (n. 22 k-m2) + katettu terassi n.5,20 x 4.20 m (n.22 k-m2) ja-lisäksi eteläpäädyssä on n. 8,5m x 4,5 m:n kokoinen avoterassi. Rakennus on tehty v.2017 alkaen ja on vielä hieman keskeneräinen. Kunnoltaan ja varustetasoltaan rakennus on hyvä, sähköistetty ja käyttökelpoinen.

Aitta on puurakenteinen rakennus. Pinta-ala on n. 10 k-m2 (ulkomitat n. 3,1 x 3,3 ). Kunnoltaan se on tyydyttävä.

Varastorakennus on puurakenteinen, vanerivuorattu rakennus, jossa on varastilaa sekä wc –tila. Pohjan pinta-ala on n. 4,90 x 2,55 m (ulkomitoin n.12,5 k-m2).

Lisäksi pihapiirissä on pieni (2,7 x 2,7 m) peltikuorinen varasto sekä trailerin päälle rakennettu saunarakennus. Siinä on saunarak.
Tulevat remontit
Rakennusluvan hakeminen saunarakennukseen (jos ko. rakennus jää pysyvästi paikalleen). Em. sähköasennusten tarkastus ja pesuvesien johtaminen /imeytys maahan, myös saunarakennuksen osalta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kesäkeittiörakennus on käyttökelpoisessa, hyvässä kunnossa. On hieman keskeneräinen (mm. sähköasennusten tarkastus tekemättä, pesuvesien johtaminen maastoon vaadittavalla tavalla).
Energialuokka
  • Kohteelle ei lain mukaan vaadita energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Ei
Vesijohto
  • Porakaivo
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Ulkoverhous on paneeli, katemateriaalina on pelti. Sisäverhous on paneelia. Terassiosa painekyllästettyä puuta.
Keittiön kuvaus
Kesäkeittiössä on mm. jääkaappi/pakastin, liesi /uuni, viilennyskone, lavuaari sisällä ja terassilla. Terassille tulee vesi porakaivosta (kesäkäyttö).. Suuret ikkunat pihan puolella, normaalit järven puolella.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutila erillisessä saunarakennuksessa,
sekä vesi tulee porakaivosta (on ollut kesäajan käytössä) kesäkeittiön terassille.
WC-tilojen kuvaus
Wc on varastorakennuksen yhteydessä.
Saunan kuvaus
Trailerille tehty puurakenteinen, jossa sauna ja kuisti. Saunassa on puulämmitteinen kiuas.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
213-403-3-58
Tontin pinta-ala
13 830 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kivikko -tilalla on tieoikeus (000-213-K33419) /leveys 7m ja osuudet yhteisiin vesialueisiin:
1) 213-876- 26-1 Ukonniemi- Väisälä osakaskunta
2) 213-876-32-1 Pohjois-Puulan osakaskunta (useassa kunnassa).
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus määräytyy kaavan mukaisesti (250 -km2 päärakennus ja 80 k-m2 talousrakennuksille.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava. Hyväksymis- /vahvistamispvm 26.5.2003. Kaavan mukainen käyttötarkoitus muodostushetkellä /RA Loma-asuntojen korttelialue. Kivikko -tilan alueelle on kaavassa merkitty yksi rantarakennuspaikka. Lisätietoja rakentamisesta: Kangasniemen Kunta /rakennusvalvonta.
Palvelut
Kangasniemen kk n. 13 km.
Liikenneyhteydet
Hyväkuntolnen tie pihaan.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Pihapaikkoja.
Näkymät
Järvimaisema avautuu itä- /kaakkois- /etelä suuntaan. Järvinäköalassa sijaitsee luoto. Suoraa näköyhteyttä naapurikiinteistöille ei ole.
Pihan kuvaus
Tasaista, porrastettua, osin luonnontilaista. Rakennusten lähellä vähän koivikkoa.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Rakennusalueen kohdalla ranta on tasaisesti syventyvää, osittain kovapohjaista. Rantaa on ruopattu (rakennusten kohdalta) ja sen yhteydessä aivan rantaan on tuotu hiekkaa. Rakennuspaikalta etelään päin järvi on kivikkoisempaa ja ainakin osin kovapohjaistakin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Seppo Turunen Suotie 11, 51200 Kangasnimi

Yksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.