Määräala

Sodankyläntie 5750, Tiainen, Rovaniemi

Hinta

0 €

Tila

34,6 ha

Metsä

24,6 ha

Huutokaupat.com myynti noin 34,6 hehtaarin hyvätuottoinen kasvatusmetsäsijoituskohde Rovaniemen Tiaisen suunnalta, jossa Raudanjoen rantaviivaa n. 244 metriä. Huutokauppa sulkeutuu ti. 30.11.2021 klo 14:30 tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen: katso huutokauppa-, ja myyntiehdot ja osallistu huutokauppaan alla olevassa osoitteessa: huutokaupat.com/3085393 Kokonaispuusto noin 1894 m3, josta hyvissä varttuneissa kasvatusmetsissä n. 1288m3 ja nuorissa kasvatusmetsissä n. 319 m3. Reilusti hyvälaatuisia ja hyvässä kasvussa olevia kasvatusmetsämänniköitä, on kokoaan suurempi metsäsijoituskohde! Suuressa osassa varttuneita kasvatusmetsiä on arvokasvupiikki käsillä eli mäntytukkia tulee jo nyt olevan mäntytukin lisäksi kovasti lisää lähivuosina! Nuoret kasvatusmetsät hyvässä kasvussa ja arvokasvupiikki niissäkin aikanaan edessä! Mäntytukkia tällä hetkellä noin 92 m3 ja sitä tulee jatkossa lisää puuston kasvun ja arvokasvun myötä. Todella hyvä pienempi kasvatusmetsäsijoituskohde, jossa puuston määrä lisääntyy kovan kasvun myötä ja tukin määrä lisääntyy koko ajan puuston kasvun ja arvokasvun myötä! Tiheimmissä kasvatusmetsissä pystyy tarvittaessa tekemään harvennuksia tai väljennyksiä. Uudistuskypsää metsää tällä hetkellä n. 1,6 ha, jossa puustoa n. 186m3. Myyntikohteella ei taimikoita lainkaan! Myyntikohde muodostuu kahdesta palstasta, joista isompi palsta on n. 29,3 ha pienempi Raudan jokeen rajoittuva palsta n. 5,3 ha. Myynnin kohteena olevan määräalan rajat määräytyvät liiteen 2. karttaan merkityn mukaisesti. Myyntikohteen palstat ovat hyvin saavutettavisssa metsätalouden toimiin! Kohteella pystyy tarvittaessa tekemään lähivuosina harvennus tai väljennystyyppisiä hakkuita. Myyntikohteeseen kuuluva Raudanjoen ranta on alavaa, n. 100 metrin päässä rannasta on korkeampi kangaspalanen n. 0,5 ha metsätila-arvion kuvion 2 alueella. Tämä kasvatusmetsäkohde on turvallista ostaa hyvän tuottonäkymän vuoksi, joka tulee kasvatusmetsien puuston kovasta kasvusta sekä arvokasvusta, jota tulee siitä kun tukkia tulee koko ajan lisää kasvun myötä sekä kuidusta tukiksi siirtymän ansiosta! Hyvässä kasvussa oleva puusto tuo vakaan pohjan sijoitukselle! Myyntikohteella hyvät metsästysmahdollisuudet ja alueella toimii myös paikallinen metsästysseura, Namman Erämiehet Ry, jolle myyntikohteen maat ovat olleet vuokrattuna metsästystä varten ja ostajan on mahdollista edelleenkin maiden vuokraamista ja hakea seuran jäsenyyttä. Namman Erämiehet Ry:llä on käytössä noin 6000 ha vuokramaita metsästykseen. Myyntikohteen suunnalla on myös paljon valtion maita, joille metsästysluvat Metsähallituksen lupakäytäntöjen mukaisesti. Tällaista hyvät tuottonäkymät omaavaa kasvatusmetsäpainotteista metsäsijoituskohdetta on harvoin tarjolla Rovanieltä! Kohde soveltuu erittäin hyvin myös pienemmille metsäsijoittajille, metsästäjille tai muuhunkin käyttöön. Huutokauppa alla olevassa osoitteessa: huutokaupat.com/3085393

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
s23783
Sijainti
Tyyppi
Määräala (kiinteistö)
Kohteen selite
Huutokaupat.com myynnissä N. 34,6 ha määräala (puusto n.1894 m3) Rovaniemeltä. Puustosta n. 1607 m3 kasvatusmetsissä, Raudanjoen RANTAA. Huutokauppa sulkeutuu ti 30.11.2021 klo 14:30 tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen.
Tilan pinta-ala
34,6 ha
Metsän pinta-ala
24,6 ha
Lisätietoja pinta-alasta
Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella.
Myyntihinta
  • 0 €
Lisätiedot maksuista
Katso huutokaupat.com ilmotus
Liikenneyhteydet
Hyvä saavutettavuus, pienen palstan lähellä menee Väyläviraston ylläpitämä Sodankyläntie ja ison palstan lähelle tulee metsätie.
Ajo-ohjeet
Katso huutokaupat.com ilmoituksesta
Metsän kuvaus
Myyntikohteelle on laadittu metsätila-arvio 31.08.2021. Metsätila-arvion laadinnan yhteydessä on suoritettu maastoinventointi. Metsätila-arvio löytyy kokonaisuudessaan

liitteestä 1.


Kokonaispuusto n. 1894 m3, josta metsätaloudellisesti merkittävä kokonaispuusto on n. 1790 m3.


Puusto jakaantuu seuraavasti:

- Varttuneiden kasvatusmetsien (03) puustoa n. 1288 m3

- Nuorien kasvatusmetsien (02) puustoa n. 319 m3

- Uudistettavaa puustoa n. 186m3

- Ei tietoa 101 m3


Metsätaloudellisesti merkittävä puustosto (1790 m3) jakaantuu puutavaralajeihin:

- Mäntykuitua n. 1582 m3

- Mäntytukkia n. 92 m3

- Kuusikuitua n. 28 m3

- Koivukuitua n. 84 m3


Metsätila-arvion mukaan metsämaata on 24,6 ha, ja se jakaantuu seuraavasti:

- Varttunut kasvatusmetsikkö (03) n. 16,2 ha

- Nuori kasvatusmetsikkö (02) n. 6,8 ha

- Uudistuskypsä metsikkö (04) n. 1,6 ha
Kuvaus hakkuiden mahdollisuuksista
Katso huutokaupat.com ilmoitus
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Joki
  • Raudanjoen rantaa. Ranta alavampaa, kauempana rannasta korkeampi kummunlaita.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Tuomo Liikanen

LKV, metsätalousinsinööri (AMK), OTM, julkinen kaupanvahvistaja

Suomen metsätilakauppa LKV

Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.