Metsätila

Perunkajärventie, Perunkajärvi, Rovaniemi

Hinta

83 500 €

Tila

143 ha

Metsä

71 ha

Erinomaisessa kasvussa oleva suuri metsätila Perunkajärvellä. Kiinteistöllä on on vireillä perinnönjako ja yhteisomistuksen purku. Kaikki tarvittavat dokumentit on toimitettu Maanmittauslaitokselle ja jako on kirjattu järjestelmään. Maastotyöt menevät ensi kesään ja siinä yhteydessä käsitellään myös tieoikeudet. Nyt myytävän alueen pinta-ala on noin 143 ha ja tarkentuu lohkomisessa. Myyjät vastaavat lohkomiskuluista, eli ostajalle ei tule lohkomiskuluja. Rovaniemen metsänhoitoyhdistys on 21.3.2016 tehnyt koko kiinteistölle metsäarvion. Nyt myytävän 143 hehtaarin puusto on tuolloin ollut noin 3000 m3, pääosin mäntykuitua. Puustotiedot vuodelta 2016 on esitetty kuvat osiossa! Tähän on lisättävä kuuden vuoden kasvut. Metsämaasta suurin osa on todella hyvässä kasvussa olevia aurattujen alueiden istutettuja nuoria männiköitä ja luontaisesti syntyneitä hyvälaatuisia varttuneita taimikoita, joissa kasvu on kiivaimmillaan. Esim. kuvion 48 taimikko on muuttunut varttuneeksi taimikoksi. Taimikoissa ei havaittu hirvituhoja. Tämän hetken kokonaispuusto on näin ollen yli 4000 m3. Tilan metsästysoikeudet on vuokrattu Perungan erämiehille ja seuran jäseneksi on mahdollista hakea maanomistajajäseneksi. Metsätila myydään tarjousten perusteella niin, että myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tehty tarjous. Tarjoukset tulee toimittaa 11.1.2022 klo. 16 mennessä osoitteeseen: matti.uusitalo@lapinmetsakiinteistot.fi

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
s28378
Sijainti
Tyyppi
Metsätila (kiinteistö)
Kohteen selite
Metsätila
Tilan pinta-ala
143 ha
Metsän pinta-ala
71 ha
Lisätietoja pinta-alasta
Kiinteistöllä on on vireillä perinnönjako ja yhteisomistuksen purku. Kaikki tarvittavat dokumentit on toimitettu Maanmittauslaitokselle. Nyt myytävän alueen pinta-ala on noin 143 ha ja tarkentuu lohkomisessa. Myyjät vastaavat lohkomiskuluista.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Myyntihinta
  • 83 500 €
Lisätiedot maksuista
Ostajalle varainsiirtovero, lainhuutomaksu ja kaupanvahvistajan palkkio.
Tontin omistus
Oma

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Matti Uusitalo

Lapin Metsäkiinteistöt Oy LKV

Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Myllärintie 50 D,
96400 Rovaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.