Etuovi.com

Oma toimitus

Lumiset maisemat, ulkoilu kirpeässä talvisäässä, sisällä takkatuli ja lämmin tunnelma – siinäpä yhdistelmä, jota on vaikea voittaa. Jos sinäkin haaveilet talviloman vietosta tai etätöiden tekemisestä pohjoisessa, et ole yksin, sillä Etuovi.comin tilastot kertovat halutuimpien mökkipaikkakuntien löytyvän talviaikaan Pohjois-Suomesta. Tähän juttuun kokosimme kolme upeaa hirsihuvilaa, joita ympäröi pohjoisen kaunis luonto.

Talviurheilijan unelma Ylläksellä

Kuva: Etuovi.com / Yksityinen myyjä
Kuva: Etuovi.com / Yksityinen myyjä

Tämä Ylläsjärven maisemissa sijaitseva hirsihuvila on täydellinen loma-asunto ulkoilijalle tai talviurheilijalle, sillä suoraan pihasta pääsee suoraan hiihtoladuille, moottorikelkkareitille tai pitkospuille, ja Ylläksen laskettelurinteetkin ovat vain muutaman kilometrin päässä. Huvila sopii mainiosti isommankin porukan majoittumiseen, sillä makuuhuoneita on viisi kappaletta ja niistä jokaisen yhteydessä oma kylpyhuoneensa. Tämän huvilan erikoisuus on korkea, kotamainen olohuone, jonka maisemaikkunoista avautuu rauhoittava metsämaisema.

Tutustu kohteeseen tarkemmin! 

Uudenkarhea kelohirsihuvila Kuusamossa

Kuva: Etuovi.com / Rukavillas LKV
Kuva: Etuovi.com / Rukavillas LKV

Itä-Rukalla Vuosselijärven rannalla sijaitseva, uutuuttaan kiiltelevä kelohirsihuvila hurmaa avaruudellaan ja modernilla ilmeellään. Hyvin varustellun huvilan kaikista huoneista on järvinäköala. Täällä viihdytään ympäri vuoden – päärakennuksen lisäksi kokonaisuuteen kuuluu rantasauna, lasiseinäinen design-kota sekä aivan rannassa nuotiopaikka ja laiturit.

Tutustu kohteeseen tarkemmin! 

Tunnelmallinen rauhan tyyssija Saariselällä

Kuva: Etuovi.com / Yksityinen myyjä
Kuva: Etuovi.com / Yksityinen myyjä

Tämä tunnelmallinen loma-asunto on täydellinen tukikohta, kun haluaa viettää lomaa rauhoittumisen, hiihtämisen ja vaeltamisen merkeissä. Saariselän keskustan kupeessa sijaitsevassa huvilassa asustellessa niin kaunis luonto ja kuin palvelutkin ovat käden ulottuvilla. Tilaa tässä loma-asunnossa on yli 200 neliön verran!

Tutustu kohteeseen tarkemmin!

Haaveiletko omasta lomapaikasta pohjoisessa? Tutustu Pohjois-Suomen loma-asuntotarjontaan!

Lue myös: Mökkikauppa – talven suosikkeina Kuusamo ja Kittilä

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio