Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Suomen kesä pistää toivottavasti taas pian parastaan ja mikä olisikaan ihanampaa kuin nautiskella kesäisistä keleistä omalla mukavalla terassilla. Istutukset, mukavat oleskelu- ja ruokailukalusteet ja rennot tekstiilit tekevät terassista viihtyisän. Tähän juttuun kokosin aikaisemmin julkaistut blogijutut, joista löytyy ihania ideoita täydellisen kesäolohuoneen rakentamiseen.

Ihanan kesähuoneen persoonallinen sisustus

terassi-idea

terassi-idea

Kati sisusti terassille kesäkeitaan jo valmiiksi nurkista löytyneillä tavaroilla, näin syntyi ihanan persoonallinen ja kerroksellinen kokonaisuus. Sohva rakennettiin kuormalavoista, hauska terassi-idea! Kokonaisuuden kruunaavat kauniit kukkaistutukset. Näin ihanan kokonaisuuden voi saada aikaan, kun katsoo vanhoja tavaroita uusin silmin ja käyttää hieman mielikuvitusta.

Lue koko juttu täältä

Katso täältä sisustussuunnittelijan vinkit persoonalliseen sisustukseen

Välimerellistä tunnelmaa terassille

terassi-idea

terassi-idea

Minja muutti miehensä kanssa upouuteen rivitaloasuntoon ja pääsi suunnittelemaan ensimmäisen oman terassin sisustusta. Tavoitteena oli luoda mukava oleskelupaikka, jossa grillailla, ruokailla ja nauttia kesäpäivistä – siinä todellakin onnistuttiin! Selkeään skandinaaviseen sisustukseen välimerellistä fiilistä tuovat ihanat tuoksuvat kasvit, kuten laventeli, yrtit, oliivipuu ja sitruunapuu.

Lue koko juttu täältä

Lasiterassi on kodin paras paikka kesällä

terassi-idea

terassi-idea

Kyläilimme Pirkkalassa kodissa, jonka takapihalle oli noin vuosi sitten asennettu lasitettu terassi. Uudesta lasiterassista on nautittu todella paljon ja terassin käyttökin on lisääntynyt huomattavasti. Lasitetulle terassille on ihanaa sisustaa viihtyisä kesäolohuone.

Lue koko juttu täältä

Täältä löydät lisää ideoita lasitetulle terassille

Kesäilme lasiterassille pihasuunnittelijan vinkeillä

terassi-idea

terassi-idea

Pihasuunnittelija Kati antaa vinkit lasitetun terassin sisustamiseen ihanaksi kesäolohuoneeksi. Lasiterassin voi sisustaa vaikka mukavalla sohvaryhmällä ja kauniilla tekstiileillä. Lopuksi kokonaisuus kruunataan sopivilla viherkasveilla ja kesäkukilla. Kati neuvoo valitsemaan helppohoitoisia ja runsaasti kukkivia kasveja.

Lue koko juttu täältä

Ideoita kesäkeitaaseen asuntomessuilta

terassi-idea

terassi-idea

Porin asuntomessuilla nähtiin upeita terasseja, joista kelpaa poimia parhaat ideat talteen. Terassit ovat tilavia ja monilta niistä löytyy uima allas tai palju. Terassit hurmasivat myös viihtyisillä sisustuksillaan, erityisesti mieleen jäi Luodon boheemia tunnelmaa henkivät bambukalusteet ja Casa Terden ihana kesäkeidas.

Lue koko juttu täältä

Lisää terassi-ideoita kannattaa käydä bongailemassa Ideat & Vinkit -galleriassa

Jos terassi odottaa vielä rakentamista, lue myös nämä:

Haussa paras terassilauta: komosiitti, kestopuu vai joku ihan muu? 

Terassiremontti: vinkkejä ja hintaesimerkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio