Yhteistyössä:

Kodin ja jopa kaupunkien valaistuksen tulevaisuus on vahvasti automatisoitu. Koteihin asennettava älykäs valaistus on jo tätä päivää, joten oletko miettinyt oman kotisi valaistuksen päivittämistä ja sen rahoitusta muun remontin yhteydessä?

Älyvalaistus on ollut saatavilla jo muutamia vuosia ja useat suuret valmistajat, kuten Philips ja IKEA tarjoavat omia kokonaisratkaisujaan. Älyvalaistus vähentää kodin sähkönkulutusta, luo tunnelmaa ja tekee valojen hallinnasta helpompaa, erityisesti suurissa kiinteistöissä. Valaistusratkaisut eivät ehkä tule monelle mieleen remonttia suunnitellessa ja budjetin venyttäminen voi myöhemmin olla lähes mahdotonta.

Nettilaina on erinomainen ratkaisu remontoinnista aiheutuvien yllättävien lisäkulujen kattamiseen, sillä usein saat lainarahat tilillesi saman päivän aikana. Toteutatpa kotisi älyvalaistuksen tai muun projektin, kannattaa lainat kilpailuttaa ja hakea verkossa. Matchbanker.fi on älykäs lainavertailu, joka hakee netin parhaat lainat ja esittää ne kätevässä lainalistassa. Listasta näet kaikkien lainojen tärkeimmät tiedot yhdellä silmäyksellä ja voit hakea edullista lainaa kotisi remonttiin vaikka heti. Olipa lainan tarpeesi pikalaina tai suurempi kulutusluotto, Matchbanker etsii sinulle edullisimmat tarjoukset turvallisesti ja täysin ilmaiseksi.

Enemmän kuin hehkulamppu

Yksi tai useampi LED valaisin löytyy jo lähes jokaisesta kodista. Kun vanha hehkulamppu palaa loppuun, on vaihdokki lähes aina energiaa säästävä ja pitkäikäinen LED valo. Perinteisestä LED valosta on myös älykkäitä malleja, joita hallitaan erillisen hallintapaneelin tai älypuhelimen avulla. Erityisesti valaistuksen hallinta älypuhelimeen ladattavan sovelluksen kautta on kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Jäikö keittiön valo päälle? Tilanteen voi tarkistaa hetkessä omasta puhelimesta, mistä päin maailmaa tahansa.

Älykäs koti

Etähallinnan lisäksi valaistusta voidaan pitkälti automatisoida. Miltä tuntuisi astua ovesta sisään, ja haluamasi valot syttyisivät automaattisesti ympäri taloa? Valot voivat myös huomioida vuorokaudenajan, tai jopa sään ja näin säätää sisätilojen kirkkauden juuri sopivaksi. Käyttäjä voi myös asettaa helppokäyttöisiä esiasetuksia jopa huonekohtaisesti: himmeä valaistus romanttista illallista varten, normaalia kirkkaampi valaistus lukemiseen ja läksyjen tekoon, tai lähes täysi pimennys elokuvaillasta nauttimiseen. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Toteuta unelmiesi koti lainalla

Kun suunnittelet seuraavaa kodin tai kesäasunnon remonttiasi, kannattaa miettiä myös valaistusratkaisuja, sillä et ehkä ole aiemmin ajatellut miten paljon valo vaikuttaa asunnon viihtyvyyteen. Niukasti vajaan budjetin ei tarvitse estää unelmiesi remonttia, sillä verkosta haettava täysin vakuudeton laina voi tukea remonttibudjettiasi ja voit toteuttaa kotisi uuden älyvalaistuksen tai muun modernisoinnin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio