Marjaana Lehtimäki

Rivitaloasuja kaupungissa, mökkiasuja maalla / Etuovi.com

Uusi asumisen vuosi on alkanut, olkoon se entistäkin paremman asumisen vuosi! Millaiset asumisen aiheet mietityttää, kiehtoo ja ihastuttaa? Vastaa tässä jutussa Etuovi-blogin lukijakyselyyn ja osallistu käperryttävän ihanan, lämpöä säätelevän Familon Outlast-peiton arvontaan.

EDIT: 18.1.2016 Kiitos vastauksista, kysely ja arvonta on nyt päättynyt. Kurkkaa kuitenkin alta, mitä juttuja on tulossa blogiin! Ja voit toki edelleen vinkata meille juttuaiheita sähköpostitse etuoviblogi@etuovi.com>

Tämän jutun kirjoittajan omissa ajatuksissa paremmasta asumisesta on mukana sopivassa suhteessa arkea ja unelmointia. Unelmointia on se, että voi haaveilla asuvansa jotenkin ihan toisella tavalla, jossain ihan muualla, vaikka Helsingin keskustassa kaikkien makeiden kahviloiden kupeessa, Solsidanin Annan ja Alexin ihastuttavan värikkäässä kodissa, valkeassa kivitalossa, kylässä keskellä Skotlannin ylämaan nummia, jossain maaseutumiljöössä hevosten kanssa, luonnon hiljaisuudessa ja tähtien valossa, Pispalan iki-ihanissa puutaloissa…

Cafe Pispala

Tämä kuva on Cafe Pispalasta, joka ruokkii kyllä Pispalan unelmiani tehokkaasti (ja kaiken lisäksi sieltä saa huippuhyvää syötävää). Josko pieni palanen jotain unelmaa päätyy tänä vuonna nykyisen kotimme tunnelmaan ja tyyliin. Erilaisten kotien tunnelmiin onkin kiehtovaa päästä kurkistamaan Kylässä-sarjassa, ja näitä tarinoita odotan koko ajan pääseväni ahmimaan lisää!

Arkea minulle on sitten se, että meillä kotona lähinnä käydään syömässä, nukkumassa ja pesemässä pyykkiä. Olen kyllä onnellinen siitä, että arki kotona on helppoa. Haluaisin kuitenkin hieman myös nauttia noista hetkistä kotona rauhallisissa fiiliksissä. Ihailen seesteisiä koteja, joissa jokaisella tavaralla on paikkansa – mutta tunnustan nyt kyllä tarvitsevani apua sellaisen luomiseen. Ehkä toteutan ihan ekana joka kodin detox-kuurin. Sen lisäksi ainakin juttu kauniista ja käytännöllisistä säilytysratkaisuista kodin eri tiloissa kiinnostaisi minua kovasti.

Mitä juttuja on tulossa blogiin

Kysyin bloggaajiltamme, mitä asumisen vuosi 2016 tuo tullessaan heille, ja mistä aiheista on ainakin luvassa juttuja blogiin.

Bloggaajamme Memmu aloittaa oman talon rakentamisen ja sitä myötä uuden, rakennusprojektista kertovan juttusarjan meillä Etuovi-blogissa! Todella kiinnostavaa päästä seuraamaan tätä talonrakentajaa, joka on itse sekä sisustussuunnittelija että rakennusalan tuleva ammattilainen, ja joka uskaltaa kuitenkin kertoa myös ”kantapään kautta opittua” -juttuja.

Kati bloggaa sekä sisustamisen että remontoinnin aiheista. Pääsette tutustumaan tarkemmin Katin kauniiseen kotiin, kun remontointi jatkuu muissakin huoneissa (viimeksi Kati kertoi, miten pikku-WC:n koki pikaremontin). Sen verran tiedän, että ainakin tapetointia on luvassa!

Marikalta on tulossa lisää kiinnostavia juttuja sisustussuunnitteluprojekteista, joita hän on toteuttanut asiakkaidensa koteihin. Juttuja on luvassa ainakin lapsiperheen kodin sisustusratkaisuista. Kati ja Marika pääsevät toivottavasti esittelemään monta erilaista, asukkaansa näköistä kotia blogimme Kylässä-sarjassa!

Kalle ja Urakkamaailma.fi keräävät jatkuvasti tietoa remonttien hinnoista eri kaupungeissa. Tosi kiinnostavia faktoja remonttien kustannuksista on luvassa blogijuttujen muodossa!

Me Etuoven oman toimituksen bloggaajat teemme parhaamme auttaaksemme teitä lukijoita löytämään erilaisia, erihintaisia, harkitsemisen arvoisia vaihtoehtoja punnittavaksi kodin sisustamiseen ja remontointiin liittyen. Asunnonvaihtoon saatte meiltä varmasti myös kuumia vinkkejä 😉 Ja oman toimituksemme bloggaajaesittelyt ovat tulossa nähtäville pian! f

Mitä sinä haluaisit lukea Etuovi-blogista?

Mitkä asumisen aiheet ovat sinulle tärkeitä tänä vuonna? Mitä juttuja haluaisit Etuovi-blogiin? Vastaa kyselyymme 17.1.2016 mennessä ja kerro meille, mitä aiheita sinulla on mielessä. Kyselyyn vastaaminen käy nopsasti, kerrot vain muutaman sinua kiinnostavan juttuvinkin ja asumisen teeman. Teemme blogiin mielellämme juttuja myös lukijoiden vinkkien perusteella.

Kyselyn vastausaika on päättynyt 17.1.2016. Kiitos kaikista vastauksista!

Arvonta suoritetaan 18.1.2016 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Vaikka tämä kysely ja arvonta on päättynyt, voit toki edelleen lähettää meille juttuvinkkejä sähköpostitse etuoviblogi@etuovi.com>

EDIT: 29.1.2016 Arvonnassamme voittivat Marianna Ilomantsista ja Pertti Tampereelta. Onnea voittajille!

Kyselyyn vastanneiden joukosta arvomme kaksi onnellista voittajaa. Heistä kumpainenkin saa itselleen käperryttävän ihanan Familon Outlast-peiton (arvo 195 euroa), joita hankimme HobbyHall.fi -verkkokaupasta. Peitto lupaa helliä nukkujaa koko yön… Lue lisää lämpöä säätelevän Familon Outlast-peiton ominaisuuksista HobbyHall.fi -verkkokaupasta >

hobbyhall familon outlast peitto

 

/Marjaana

Arvonnan säännöt: Järjestäjä Alma Mediapartners Oy. Arvomme lukijakyselyyn vastanneiden joukosta kaksi voittajaa. Arvonta suoritetaan ma 18.1.2016. Palkinto: Familon Outlast-peitto, arvo 195 e, HobbyHall.fi verkkokaupasta. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Olemme yhteydessä voittajiin heti arvonnan suorittamisen jälkeen henkilökohtaisella viestillä, joka lähetetään voittajalle tämän kyselyn yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli emme tavoita voittajaa viikon kuluessa, arvomme toisen voittajan.

EDIT: 18.1.2016 Kysely ja arvonta päättynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio