Kevätkoti heräilee talven jäljiltä. Vaikka ikkunat ovatkin vielä talven jäljiltä lian peitossa, pakottaa sisään tulviva valo ja aikainen kevät miettimään sisustuksen päivitystä astetta pirteämmäksi. Itse tykkään vaihdella tekstiilejä aina sesongin mukaan ja tällä hetkellä olohuoneen koristetyynyt odottavatkin päällisten vaihtoa keltaisen ja vihreän eri sävyihin. Alla muutama vinkki, joilla jokainen pystyy herättämään kodin talviunilta kevääseen!


Kuva: Kodin1

Kaikki petivaatteemme ovat kutakuinkin harmaita tai vaaleansinisiä, mikä on saanut minut haaveilemaan rohkeammista väreistä myös liinavaatekaapin valikoimissa. Kodin Ykkösen Anno-mallisto on herättänyt kiinnostusta viime vuosien aikana mainioilla, graafisilla kuoseillaan, eikä kevät 2014 tee poikkeusta jo totutusta linjasta. Mallistoon on ilmaantunut ihanan värikkäitä tekstiilejä, joilla saa takuulla piristystä makuuhuoneen nuutuneeseen ilmeeseen.

IKEA Bråkig

IKEA Bråkig

IKEA Bråkig

Kuvat: IKEA

Ikean uusi BRÅKIG-mallisto on syntynyt yhteistyössä Tanskalaisen ArtRebels-yhteisön kanssa. Mallistosta löytyy niin tekstiilejä, astioita, säilytysratkaisuja, kalusteita kuin tapettejakin. Graafisia kuvioita ja ihania värejä yhdistelevien tuotteiden kerrotaan olevan myynnissä ainoastaan rajoitetun erän.

 

2CA_0007_001R_PRESSKuva: H&M Home

Olohuoneemme ikkunasta näkyy kaunis koivurivistö ja malttamattomana odottelenkin ensimmäisten ”hiiren korvien” ilmaantumista puiden oksille. Alkukesän kaipuuta helpottaakin säännöllisesti ostetut tulppaanikimput sekä uudet viherkasvit, mutta lehtivihreän voi tuoda myös tekstiilein olohuoneen sisustukseen. Tämän kevään H&M Home:n  valikoima tuo niin viherkasvit kuin ötökätkin koristetyynyjä somistamaan.

sv_tenn_120926_0026Kuva: Svenskt Tenn

Vaikka itse suosin seinäpinnoilla maltillisen värimaailman käyttöä, en silti lakkaa ihailemasta ihmisiä, jotka rohkeilla ratkaisuillaan osaavat luoda kotiinsa kauniin, hauskan ja uniikin tunnelman. Ruotsalaisen Svenskt Tennin valikoimista löytyy mitä rohkeampia ja värikkäämpiä kuoseja niin tapettien kuin tekstiilienkin joukosta. Kuvassa näkyvää Eldblomman-tapettia löytyy sekä sini- että punasävyisenä.

Lisää värikkäitä sisustuskuvia löydät ideagalleriasta!

/Liisamaija

Liisamaija Vanhala

Liisamaija Vanhala

Katso myös nämä

Trendiväri vihreä herättää sisustuksen eloon
Blogi Viikon valinnat
Värikkäitä sisustusideoita kevätkotiin – verhot, matot ja pienet yksityiskohdat
Blogi Sisustus
Habitare-messut 2017 – sisustustrendit ja ideat huomisen kotiin
Blogi Sisustus
Hanna Werningin kiehtova Wonderland ja vinkkejä kuviotapetin käyttöön
Blogi Sisustus
Valokuvausvinkit asunnonmyyjälle
Blogi Asunnonvaihto
Näin stailaat asuntosi myyntikuntoon, osa 2/2
Blogi Asunnonvaihto
Asuntosijoittaja vinkkaa: 6 + 1 keinoa löytää erinomainen sijoitusasuntodiili
Blogi Asunnonvaihto
Yksiön sisustus – ideat ja vinkit pieneen tilaan
Blogi Sisustus
Makuuhuoneen sisustus – tunnelma ratkaisee
Blogi Viikon valinnat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *