Kati Pilli-Sihvola

Sisustuksen puoliammattilainen

Yhteistyössä:

Paukkukoon pakkanen ja puhiskoon pohjoistuuli, lämpöisellä lasiterassilla voi niistä huolimatta nautiskella lasillisen jouluglögiä luonnon voimia katsellen. Pääsin jälleen vierailemaan kauniilla lasiterassilla kamerani kanssa ja ihastelemaan ihanaa jouluhuonetta. Tällä kerralla kohde oli rivitalokoti Kymenlaakson sydämessä ja todellakin tuo kauniisti toteutettu lasiterassi toi tähänkin kotiin ihan uuden ulottuvuuden.

Ihastelin jälleen sitä toimivuutta, jonka lasiterassi asunnolle antaa – ylimääräinen huone kelpaisi meillekin. Etenkin pienempiin asuntoihin se antaa hurjasti lisätilaa puhumattakaan positiivisesta vaikutuksesta asunnon arvoon.

Tämän kohteen lasiterassilta löytyy Lumonin tuoteuutuus ja erikoisuus – nimittäin paloturvallinen kevythirsiseinä, johon lasiterassi on helppo asentaa.

lasiterassi

lasiterassi

Kevythirsiseinä tuo kauneutta ja paloturvallisuutta lasiterassille

Uusinta uutta Lumonilla on lasiterassiin saatava kevythirsiseinä. Tämä sopii etenkin asennuskohteisiin, joihin tarvitaan paloseinäosastointia, kuten vaikkapa rivitalot. Seinä on todella kaunis sekä luonnollisen näköinen. Hirsiseinän vakiovärit ovat valkoinen ja tummanharmaa. Mikäli seinälle toivoo jotakin muuta sävyä, toimitetaan se valkoiseksi pohjamaalattuna ja sen voi maalata haluamansa sävyiseksi. Tässä kohteessa seinä oli kaunis valkoinen.

Kevythirsiseinä on todella paloturvallinen ja se täyttää EI15 ja EI30 palomääräykset palo-osastoinnissa. Tämä sopii kohteisiin, joissa vaaditaan palo-osastointi ja kevythirsi on edullisempi vaihtoehto kuin palolasi.  Hirsimateriaali on liimattua kevythirttä, jolloin liimaus estää hirren kiertymisen. Maksimi pituus hirrelle on 5,4 m. Paloturvallinen hirsiseinä vaatii kutenkin aina tukevan rungon johon se asennetaan kiinni, joten tämä täytyy aina varmistaa ennen asennuksia.

Paitsi että paloturvallinen hirsiseinä sopii etenkin rivitalokohteisiin palo-osastoinnin vuoksi, eristää se myös ääntä erinomaisesti, jolloin se lisää huomattavasti kodin yksityisyyttä ja asumisviihtyvyyttä. Kyseisen rivitalokohteen iloinen asukas kertoikin äänen eristävyyden olevan erinomainen, että edes lasiterassin asentajat eivät kuulleet keskustelua seinän toiselle puolelle, kun he yrittivät jutella keskenään.

Jos tämä uutuus herätti kiinnostuksesi, niin ota yhteyttä lähimpään Lumon-myyjään ja kysy lisää! 

Lasiterassin voi asentaa jo talvella niin että se on valmiina käyttöön kun kevät koittaa, lue täältä lisää lasiterassin talviasennuksesta

lasiterassi

lasiterassi

lasiterassi

Joulu tuli lasiterassille – lämpöä ja tunnelmaa sisustamalla

Tällä kertaa lasiterassi oli sisustettu kivasti jouluun sopivaksi ja sen tunnelma oli kauniin pelkistetty. Täällä jos missä on ihana istua ja katsoa lumisadetta samalla siemailla lämmintä juomaa. Lasiterassia sisustaessa täytyy ottaa huomioon, että siellä on kosteuden ja säänkestävät tekstiilit ja kalusteet. Lumonin sivuilta löytyy myös verkkokauppa, josta voi tilata myös käytännön kannalta lasiterassin sisustukseen varmasti sopivat tuotteet.

Verkkokaupasta löytyvät kalusteiden ja teksitiilien lisäksi nyt niin tärkeät terassilämmittimet ja valaisimet. Ne ovatkin todella hienoja!

Täältä voit lukea myös edellisestä lasiterassista, jonne loihdimme kauniin syksyisen ilmeen.

Mikäli haet ideoita ja inspiraatiota lasiterassille, niin niitä löydät  Ideat & Vinkit -galleriasta

lasiterassi

lasiterassi

Minun orastava lasiterassikuumeiluni ei  tämän jälkeen ottanut askelta ainakaan parantuvaan suuntaan – etenkin, kun muistissa ovat viime kesän sadepäivät. Lasiterassilla viihtyy jokainen perheenjäsen vauvasta vaariin ja se antaa turvallisen lisätilan jokaiseen kotiin. Jos sinulla on samanlaista oireilua ja lasiterassin hankinta kiinnostaa, niin kannattaa nyt käyttää hyödyksi Lumonin talvietukampanja, johon pääset tutustumaan täältä.

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja arviointikäynti, niin saat lasiterassista tarjouksen, joka on tehty juuri sinulle sopivaksi.

Anna mielikuvituksen lentää ja suunnittele unelmien lasiterassi. Toisikohan Joulupukki minulle sellaisen…?

Ihanaa joulua ja uutta vuotta kaikille Etuovi-blogin lukijoille!

Kati

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio