Aurinkoinen kevätsää suosi Sisustuspäiville suunnanneita menneenä viikonloppuna, kun sisustuksen teemaviikonloppu, Ideaparkin sisustuspäivät,  järjestettiin jo toistamiseen Lempäälän Ideaparkissa. Etuovi.com Sisustuksen järjestämät maksuttomat ideointituokiot keräsivät mukavasti osallistujia, ja moni ajan varannut saikin ammattilaisten vinkeillä apua akuutteihin sisustus- ja remonttihaasteisiinsa. Alla kuvakooste viikonlopun tapahtumasta ja yhteistyökumppaneiden herkullisista tuoteuutuuksista!

Ideaparkin sisustuspäivät - Etuovi.comMaksuttomiin ideointituokioihin tehtiin jopa yli kolmekymmentä varausta ennakkoon. Apua saatiin muun muassa uudiskohteiden kalustesijoitteluun, pohjaratkaisuiden tekoon ja sisustuspulmiin yleisesti ottaen. Paikalle oli saapunut myös Etuovi.com Sisustuksen oma edustus keräten arvokasta käyttäjäpalautetta Suomen kattavimmasta, verkossa toimivasta sisustuspalvelusta.

Ideaparkin sisustuspäivät - Etuovi.com - Hemtex Kodinsisustusliike Hemtexin valikoimasta löytyi hieman perinteisestä pörröisestä poikkeavia, särmikkäämpiä pääsiäistipuja :). Pääsiäinen kolkuttelee kohta ovella (kirjaimellisesti) ja Hemtexin verkkosivuilta löytyykin lisää elementtejä pääsiäisen sisustukseen! Muutenkin liikkeessä oli paljon pirteitä, keväisiä värejä esillä uusissa tyynyissä, pyyhkeissä, vuodevaatteissa ja astioissa. Mustavalkoisen ystävää innosti erityisesti ihana pallokuosi astioissa ja tekstiileissä.

Ideaparkin sisustuspäivät - Etuovi.com - MaskuVieraat tulossa ja sohvapöytä täynnä tavaraa? Maskusta löytyi tyylikäs ja käytännöllinen vaihtoehto kiireisen perheen kotiin, sillä Ruutu-pöytä piilottaa lelut ja lehdet pois näkyvistä kertahuitaisulla! Valkoisella pohjalla ei näy myöskään pöly yhtä helposti kuin tummalla, ja korkeakiiltopinta avartaa tilaa entisestään heijastavan ominaisuutensa ansiosta.

Ideaparkin sisustuspäivät - Etuovi.com - UnikulmaUnikulman liikkeestä löytyi ratkaisuja nimenomaan makuuhuoneen erilaisiin unipulmiin ja sisustukseen. Sänkyvalikoima on Unikulmalla laaja ja he panostavat nimenomaan ihmisen fysiologiaa helliviin ratkaisuihin, jotta jokaiselle löytyisi omalle keholle sopiva vuode, patja ja tyyny. Unikulmassa otetaan silti myös huomioon vuode makuuhuoneen isoimpana sisustuselementtinä. Liikkeessä oli esillä useita valmiita vuodekokonaisuuksia, jotka miellyttävät sekä kehoa että sisustussilmää! Sängynpäädyillä, yöpöydillä ja petivaatteilla voi luoda oman tunnelmansa makuuhuoneeseen. Keskimmäisessä kuvassa ihana, Jukka Rintalan suunnittelema sängynpääty ja muutama muu esimerkkikokoonpano liikkeestä. Unikulman sivuilta löytyy vielä enemmän erilaisia vaihtoehtoja valittavaksi.

Ideaparkin sisustuspäivät - Etuovi.com - NetrautaUusi asunto, tyhjät seinät ja asunnossa kaikuu?  Netraudan valikoimista löytyi tyylikkäitä, kotimaisia akustiikkapaneeleita, joista löytyy ratkaisu sekä kaikumisongelmaan, että tyhjien seinien koristamiseen. Tauluja saa yksi- tai moniosaisena, valmiilla tai omalla kuvalla ja useissa eri sävyissä.

Teksti: Liisamaija Vanhala ja Marjaana Lehtimäki
Kuvat: Marjaana Lehtimäki ja Sigi Rajala

 

/Liisamaija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio