Marjaana Lehtimäki

Rivitaloasuja kaupungissa, mökkiasuja maalla / Etuovi.com

Etuovi.com Sisustus-palvelu on uudistunut, löydät ideagalleriasta nyt sekä kuvia että blogijuttuja! Kun olet muuttamassa uuteen kotiin ja laittamassa sitä mieleiseksesi – tai sitten uudistamassa nykyistä kotiasi – ideagalleriasta löydät inspiraatiota kodin sisustukseen ja remontteihin.

Tutustu uuteen ideagalleriaan, käy vastaamassa käyttäjäkyselyymme su 17.4.2016 mennessä ja osallistu arvontaan! Ihastuttaako? Toimiiko? Inspiroiko? Koukuttaako? Arvomme kyselyyn vastanneista kaksi onnellista, jotka kukin voittavat 200 euron arvoisen lahjakortin Taloon.com-verkkokauppaan.

EDIT: 21.4.2016 Kiitos vastauksista, kysely ja arvonta on nyt päättynyt. Kurkkaa kuitenkin alta vinkkivitonen – mitä uutta kannattaa kokeilla uudessa ideagalleriassa. Ja voit toki edelleen antaa meille palautetta sähköpostitse sisustus@etuovi.com

1. Bongaa Suomen kauneimpia koteja

Poimimme joka päivä ideagalleriaan kiinnostavia kuvia Etuovi.comissa myynnissä olevista asunnoista. Näitä erityisen kauniisti ja persoonallisesti sisustettuja koteja voit bongailla etusivun Uusimmat poiminnat -kuvavirrasta. Tämä alla oleva ”hirsiseinäihanuus” näkyi siellä juuri hetki sitten uusimpana!

Perinteinen keittiö hirsiseinällä ja kaakeliuunilla

Kuva: Etuovi.com Sisustus / Kaakeliuuni ja hirsiseinä keittiössä / Omakotitalo, Raisio, Kuninkoja, Aninkaisten Kiinteistönvälitys Oy

Löydät poimintoja oikeiden kotien sisustuksesta myös eri huoneiden sivuilta (esim. olohuone ideagalleriasta) sekä eri teemojen sivuilta (esim. maalaisromanttinen ideagalleriasta) kuvavirran joukosta.

 

2. Uudet tapetit ja sohva – mitä muuta hakusessa?

Kun haluat tehdä uudesta asunnosta oman näköisen tai uusia nykyisen kodin kulahtaneita pintoja, Tuotteet-sivuilla voit selailla erilaisia seinämateriaaleja ja vaihtoehtoja lattioiden uusimiseen.

tapetit ja tuotetiedot ideagalleriassa

Kuviin on merkitty, mitä tuotteita sisustuksessa on käytetty. Kuvassa olevasta pinkistä pallukasta saat näkyviin tuotteen tarkemmat tiedot ja voit klikata katsomaan tuotteen verkkokaupassa.

Säilytys -sivuilta löydät täsmäideoita kodin säilytykseen. Huonekalut -sivulta löydät kodin isompia huonekaluja, Sohvat -sivulta nimenomaan sohvia, ja Tekstiilit -sivulta pienempiä, kotia piristäviä juttuja. Ulkokalusteet -sivuilla voit varustautua tulevaan parveke- ja terassikauteen!

Kokeile myös uutta vapaasanahakua palvelun etusivulla >

Keräämme koko ajan uusia Tuotteet-sivuja palveluun – vinkkaa meille kyselyssä, mitä tuotteita haluaisit nähdä enemmän!

 

3. Isompaa remonttia tiedossa?

Suomalaisissa kodeissa tehdään eniten keittiöremontteja, kylpyhuoneremontteja ja saunaremontteja. Kokoamme Remontti-ideat -sivuille kuvia, joista voit saada ideoita kodin remontointiin liittyen. Kuvista löydät myös tuotetiedot pinkeistä pallukoista, kuten alla olevassa kuvassa.

ideoita kylpyhuoneremonttiin

Kun oma ideasi kodin remontista on selvillä, löydät remontillesi tekijän Urakkamaailmasta. Kilpailuta remonttisi ja löydä parhaat tekijät >

 

4. Selaile sisustuskauppojen valikoimia

Parhaat ideat sisustuskaupoista sisustuskauppojen ideagalleriat-bokseista (etusivulla ja muidenkin sivujen alareunassa) löydät palvelussamme mukana olevien brändien, sisustusliikkeiden ja verkkokauppojen omat ideagalleriat.

Aarikka, Artek, Ellos…jne. Klikkaa näistä selailemaan lempibrändisi tai kiinnostavan sisustuskaupan fiiliskuvia! Kuvissa näet juuri valitsemasi kaupan sisustustuotteita ja voit klikata niistä suoraan verkkokauppaan.

 

5. Lue kotien tarinoita ja ajankohtaisia juttuja

Löydät sisustus- ja remontti-ideoita myös blogijutuista uudistuneessa ideagalleriassa. Etuovi-blogin uusimmat, kuhunkin aiheeseen liittyvät jutut löydät ideagallerian jokaisen sivun alaosasta, esim. saunaremontteihin liittyvät blogijutut (kts, kuva alla).

saunaremontti blogijutut

Uudistuneessa palvelussa voit lisäksi selailla tuttuun tapaan ideoita eri huoneisiin Huoneet -sivuilla. Myös sisustustyylit löytyvät uuden palvelun Teemat -sivuilta.

/Marjaana Etuovi.comista

 

Vastaa käyttäjäkyselyyn ja osallistu arvontaan Yhteistyössä Taloon.com

Arvomme käyttäjäkyselyyn vastanneiden kesken 2 kpl 200 euron lahjakortteja Taloon.com -verkkokauppaan!

Vastaa kyselyyn su 17.4.2016 mennessä ja osallistu arvontaan 

EDIT: 21.4.2016 Arvonta on suoritettu ja voittajiin otettu yhteyttä henkilökohtaisesti. Arvonnassamme voittivat Saija Loimaalta ja Juhamatti Kuopiosta. Onnea voittajille!

Arvonnan säännöt: Järjestäjä Alma Mediapartners Oy. Arvomme tähän käyttäjäkyselyyn vastanneiden joukosta yhden voittajan. Arvonta suoritetaan ma 18.4.2016. Palkinnot: 2 kpl lahjakortteja (arvo á 200 e) Taloon.com -verkkokauppaan. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Olemme yhteydessä voittajiin heti arvonnan suorittamisen jälkeen henkilökohtaisella viestillä, joka lähetetään kullekin voittajalle tämän kyselyn yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli emme tavoita voittajaa viikon kuluessa, arvomme toisen voittajan.

 

Yksi kommentti sivuun “Ihan kiva, inspiroiva, koukuttava? Osallistu arvontaan ja kyselyyn!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio