Yhteistyössä:

Uutta kotia ostettaessa yksi parhaista puolista on se, että asukas pääsee itse valitsemaan omien toiveidensa ja tyylinsä mukaiset pintamateriaalit kotiinsa. Tämä onnistuu hyvin vielä rakentamisen alkuvaiheessa, mutta kun rakentamisessa siirrytään sisätöihin, niin valintojen tulee yleensä olla jo tehtynä.

uuden kodin tyyli
Luonnoskuva / Tietoa Finland Oy

Sinun näköisesi koti

Hartelan asiakaspalveluinsinööri Natasha Korhosen mielestä paras hetki hänen työssään on, kun asukas pääsee muuttamaan uuteen kotiinsa. Sitä ennen Natasha tekee tiivistä yhteistyötä asuntoasiakkaiden kanssa rakennusvaiheessa ja tukee heitä materiaalivalintojen tekemisessä.

Kotien pitää olla asukkaidensa näköisiä. Siksi meille on tärkeää, että asiakas saa valita juuri sellaiset materiaalit, jotka saavat kodin tuntumaan omalta. Asiakkaita varten on luotu neljä erilaista tyylimaa­ilmaa: puhdaslinjainen Muoto, luonnollinen Haiku, leikkisä Riemu ja kodikas Villa. Tämä helpottaa materiaalien valitsemista, kertoo Natasha.

uuden kodin tyyli
Luonnoskuva / Tietoa Finland Oy
uuden kodin tyyli
Luonnoskuva / Tietoa Finland Oy

Sisustusarkkitehdin kanssa rakennetut Hartelan neljä sisustustyy­likokonaisuutta sopivat erilaisiin makumieltymyksiin ja luovat kukin toimivan kokonaisuuden. Osana työtään Natasha myös tarvittaessa räätälöi asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden tyylipakettien ulkopuolelta.

Materiaalivalinnat tuleva asukas voi tehdä kätevästi Oma Hartela -materiaalinvalintaohjelmamme avulla vaikka kotisohvalta käsin. Valinnat voi tehdä huoneiston hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista, huomauttaa Natasha.

Kun valinnat on tehty, Natasha huolehtii, että asiakkaan toiveet to­teutuvat yhteistyössä työmaan kanssa. Kun rakentamisvaihe on ohi ja koittaa muuttopäivä, niin kodissa odottavat uutuutta hohtavat pinnat – juuri oman tyyliset.

Katso video ja tutustu sisustustyyleihin!

Tartu tilaisuuteen ja osta oma koti Jätkäsaaresta

Hartela rakentaa parhaillaan Asunto Oy Jätkäsaaren Pollari Helsinkiä merelliseen ja urbaaniin Jätkäsaareen. Näyttävä tor­nitalo tarjoaa asukkailleen nykyaikaisten kotien lisäksi kaksi saunaosastoa. Syksyllä ennakkomarkkinointiin on lähdössä myös toinen Hartelan kohde samasta korttelista, Asunto Oy Jätkäsaaren Potkuri Helsinki.

uuden kodin tyyli
Kuva: Etuovi.com / Anders Portman
uuden kodin tyyli
Kuva: Etuovi.com / Anders Portman

Jätkäsaari on tunnettu kantakaupunki­maisesta rakentamisesta sekä merestä, mutta on hyvä huomioida, että alueella on myös suunnitteilla paljon viheralueita sekä hyvät ulkoilumaastot. Kivijalkapal­velut tuovat urbaania tunnelmaa ja hel­pottavat arkea. Raitiovaunulla, pyörällä tai kävellen, on lyhyt matka Helsingin keskustaan.

uuden kodin tyyli
Luonnoskuva /Tietoa Finland Oy

Talo valmistuu syksyllä 2020 ja on valmistuessaan Jätkäsaaren korkeimpia rakennuksia. Kesäkuuhun asti ehtii tehdä vielä materiaalivalintoja ja varmistaa oman tyylisen kodin.

EDIT: Jätkäsaaren Pollarin asunnot on myyty, mutta voit tutustua Hartelan muihin kohteisiin täällä

Yksi kommentti sivuun “Jätkäsaaren Pollari on unelmien koti meren äärellä – mikä sisustustyyli on sinun suosikkisi?

  1. Kyllä me suomalaiset olemme vesikansaa. Lähes jokainen suomalainen osaa uida. Itse Järvi-Suomesta kotoisin olevana en voisi kuvitella asuvani paikassa, missä vettä pitäisi silmänruuaksi hakea kauempaa. Onnekseni rakensimme kotia emmekä asuntoa tai yösijaa. Meidän pitäisi juurtua ja rakentaa KOTIa eikä luukkuja. Ei pitäisi ajatella myyntiarvoa vaan kotia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio