Tulevat pääsiäisen pyhät ovat mieltä nostattava ajanjakso, joka väkisinkin piristää ja kääntää katseen kohti kesää. Lisäksi lähestyvä juhlapyhä antaa tilaisuuden tuoda hauskat ja värikkäät pääsiäiskoristeet ja -tekstiilit sisustukseen. Alla vinkkejä kodin koristamiseen sesongin henkeen!

Pääsiäinen - Fazrer Kuvat: Fazer

Jo pelkillä pääsiäismakeisilla pystyy luomaan juhlan tuntua kodin ilmeeseen. Vihreillä kuulilla ja tipukoristeilla saa helposti tehtyä hauskan ja herkullisen asetelman pöydälle ja Mignon-suklaamuna on pääsiäisklassikko jo itsessään. Huomaa hauska rairuohoasetelma! Rairuohosta syntyy tyylikäs kattaussomiste, kun viljelyastiaksi valitsee muovisen rasian sijaan vaikka käytöstä poisjääneen drinkkilasin.

Pääsiäinen - H&M HomeKuva: H&M Home

Rustiikkisempi ilme syntyy perinteisellä, ruudullisella pöytäliinalla ja pehmeän sävyisillä tekstiileillä. Ulkoa tuotu oksanpätkä toimii loistavana tilakoristeena, kun siihen lisätään muutama valkoinen höyhen! Eläinaiheiset tekstiilit sisustuksessa ilahduttaa ja tuo hyvän mielen ympäri vuoden.

Kangaskuosit - VallilaKuvat: Vallila

Vallilan valikoimasta löytyy veikeät Virvon varvon-, Persikka-, Pikkuterassi-, ja Vappukukka-verhot. Puhtaat ikkunat ja värikkäät kuosit tuovat kevään kotiin hetkessä! Saattaapa tämä auttaa myös kevätväsymykseen – olettaen, että joku muu pesee ikkunat ;-).

Pääsiäinen - H&M HomeKuva: H&M Home

Värikkäitä karkkeja voi hyödyntää kattauksessa viimeistään jälkiruokailun yhteydessä. Namien ripottelu pöydälle motivoi ainakin pikkuväkeä pysymään aterian ääressä pitempään.

Tekstiilit - Svenskt TennKuva: Svensk Tenn

Pääsiäinen ja vappu ovat hyvää aikaa hieman hullutella ja kokeilla, mitä eri värejä ja kuoseja yhdistelemällä saa sisustuksessa aikaiseksi. Nyt kannattaakin kaivaa värikkäät tyynynpäälliset esiin ja tuoda viherkasvit ja versot sisustukseen. Pääsiäisestä on hyvä kääntää nokka kohti kesää!

/Liisamaija

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio