Yhteistyössä:

Unelmointi uudesta kodista herättää myös haaveilut uusista huonekaluista niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Neljän opiskelijakaveruksen perustama Preeco.fi on monipuolinen verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyy kesäkalusteet, huonekalut sekä paljon muuta uuteen kotiin.

Verkkokauppa on kasvanut kaverusten kesätyöpaikasta yli 10 henkilöä työllistäväksi yritykseksi. Vuonna 2011 sen perustajat Juha-Matti Raappana, Henrik Viitala, Jani Laitinen ja Juho Horkka alkoivat myydä kalastusperukkeita internetin kauppapaikoilla. Hyvin pian toiminnan aloittamisesta rakkaus lajiin syttyi, ja vuonna 2012 perustettiin Preeco.fi.

Kesäkalusteet ovat verkkokaupan suosituinta antia

Nyt kalastusperukkeista on tullut lähinnä ikoninen muisto. Verkkokaupan valikoimaa pyritään kasvattamaan jatkuvasti, jotta asiakkaalle voidaan tarjota kaikki tuotteet yhden ostopaikan kautta.

Erityisen suosittuja tuotteita ovat oman maahantuonnin kesäkalusteet, joista halutuimmat myydään loppuun lähes heti varastolle saapumisen jälkeen, joskus jopa ennakkoon.

Polyrottinkikalusteet, ruokailuryhmät, trampoliinit sekä muut suosikkituotteet saavat myös vuosittain parannuksia, joilla tuotteista pyritään tekemään entistä laadukkaampia, ja pitkäikäisempiä.

Valikoimasta löytyy toki myös sisäkalusteita tv-tasoista sohviin. Uusista aluevaltauksista erittäin positiivisen vastaanoton ovat saaneet myös painopeitot.

Preecossa kaikki tehdään itse

Preeco.fi pyrkii tarjoamaan asiakkailleen laajan valikoiman tuotteita jokaiseen kotiin Suomen edullisimpaan hintaan. Perustajat vakuuttavat, että halvemman hinnan ei tarvitse tarkoittaa heikompaa laatua.

Kalastusperukkeista opittiin, että Suomessa tuotteiden valmistuskustannusten päälle kertyy käsittämätön määrä ”extraa”, ennen kuin päädytään asiakkaan maksamaan myyntihintaan, kertoo markkinointipäällikkö Henrik Viitala

Yrityksessä panostetaan itse tekemiseen, ja kaikki osaaminen löytyy toimiston katon alta.

Meillä ei ole missään vaiheessa ulkoistettu yhtäkään osa-aluetta yrityksen ulkopuolelle, vaan kaikki tehtävät on aina hoidettu itse. Uuden oppimiseen menee toki hieman aikaa, mutta näin kustannukset on pidetty minimissä, kommentoi IT-päällikkö Jani Laitinen.

Säästöt toiminnan pyörittämisessä näkyvät tuotteiden hinnoissa. Kaikkea toimintaa ostoista toimitukseen pyritään jatkuvasti viilaamaan entistä kustannustehokkaampaan suuntaan, jolloin myös tuotteet voidaan tarjota edullisemmin.

Kannattaa siis käydä tutustumassa Preeco.fi verkkokaupan tarjoamaan valikoimaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio