Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Kylässä

Elokuu on koittanut ja pikkuhiljaa palaillaan työpisteiden ja koulupöytien äärelle. Töihin paluun tai koulun alkamisen aikaan onkin hyvä aika ottaa tarkasteluun työpiste ja sen sisustus. Teki työpisteen ääressä sitten töitä tai kouluhommia, kannattaa siitä sisustaa omaa silmää miellyttävä paikka, jossa viihtyy. Kun työpiste on harkittu kokonaisuus, jossa tavaroilla on omat paikkansa ja ne ovat käden ulottuvilla, sujuvat työtkin mukavammin – olo on luovempi ja inspiroituneempi.

Kävin toukokuussa kylässä Katarinan ja Maxin kotona, mistä löytyi superkivasti sisustettu työpiste, joka esitellään tässä Kylässä-postauksessa.

Kylässä-juttusarjassa pääset kurkistamaan erilaisiin, kiinnostaviin suomalaisiin koteihin, jotka ovat asukkaidensa näköisiä. 

työpiste

Tämä kauniisti skandinaaviseen tyyliin sisustettu työpiste sijaitsee olohuoneen yhteydessä, ikkunan ja näin ollen päivänvalon äärellä. Kodista löytyy muualtakin kauniita asetelmia ja yksityiskohtia, eikä työpiste tee tässä poikkeusta.

Katarina kertoi, että edellisessä asunnossa ei ollut tilaa työpisteelle, joten tähän tilavampaan kotiin hän halusi ehdottomasti sellaisen sisustaa. Inspiraatiota ja ideoita työpisteen sisustamiseen hän etsi Pinterestistä, joka onkin oikea sisustusideoiden aarreaitta.  Työpisteen ääressä Katarina tekee valokuvaukseen liittyviä toitään ja kirjoittaa Rosemary’s -nimistä blogia.

työpiste

Työpistettä sisustaessa tulee muistaa ergonomia ja riittävä valaistus, mutta muuten sisustuksessa voi vähän leikitellänkin. Työpisteestä voi tehdä omannäköisen vaikka kokoamalla pöydälle asetelman mieluisista tavaroista.

Kiva idea on myös kiinnittää työpisteen takaseinään kuvia, kortteja, tsemppaavia mielelauseita tai lehdestä leikattuja inspiroivia kuvia.  Näin näkee jotain kaunista ja inspiroivaa kun nostaa katseensa tietokoneen ruudusta tai läksykirjasta.  Hauska seinäkalenteri on on ostettu Etsystä ja tulostettu itse. Kalenterin alusta ja klipsu on hankittu Granitista, samoin kuin valaisin ja kukkaruukku. Myös viherkasvi pöydällä tuo viihtyisyyttä työtilaan.

työpiste

Viihtyisän työpisteen sisustamiseen ei tarvita paljoakaan tilaa tai isoa budjettia. Katarinan mukaan tämän työpisteen sisustamiseen  rahaa kului arviolta 70 euroa. Pöydän pukkijalat ja pöytälevy hankittiin Ikeasta, pienempiä juttuja muun muassa Granitista, kuten edellä mainittiinkin.

työpiste

Kuten nähdään, pienillä jutuilla saa sisustettua kivannäköisen ja houkuttelevan työpisteen, jonka ääreen tekee mieli mennä työskentelemään! Mikä sinun mielestäni tekee työpisteestä viihtyisän? 🙂

Inspiroiduitko oman työpisteet sisustamisesta? Kurkkaa myös Etuovi.com Sisustuksen kuvagalleriaan, sieltä löydät lisää ideoita ja lue Viikon valinnat -postaus työpisteen sisustuksesta

-Juulia

Juulia Vuori

Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Katso myös nämä

Kivitalo Villa Sundeck – kolme kerrosta unelmaa
Blogi Kylässä
Bloggaajat koolla – inspiroiva tarina Fabricista
Blogi Sisustus
Viikon valinnat: työpisteen sisustus
Blogi Viikon valinnat
Designia tositarkoituksella – mutta kattaako kotivakuutus?
Blogi Asunnonvaihto
Työtilat kotiin koko perheelle
Blogi Sisustus
Lapsiperheen kivitalo Helsingin Oulunkylässä – sisustus puuta ja vaaleita sävyjä
Blogi Kylässä
Syyskodin valaistus – bloggaajien suosikit
Blogi Sisustus
Makuuhuoneesta elokuvahuone – ja muut rivitalokolmion rohkeat ratkaisut
Blogi Kylässä
Olohuoneen valaistus – ideoita tunnelman luomiseen
Blogi Viikon valinnat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *