Kalle Koivuniemi

Intohimoinen yrittäjä / Urakkamaailma.fi

Yhteistyössä:

Kylpyhuoneremontti on isoimpia remontteja mitä kotona tehdään ja siis iso investointi ihmisen arjessa. Monella ei ole minkäänlaista käsitystä missä kylpyhuoneremonttien hinnat liikkuvat. Tästä syystä haluan paljastaa teille kuinka paljon erilaiset kylpyhuoneremontit ovat maksaneet. Hintatiedot perustuvat Urakkamaailma.fi hintatietokantoihin.

Kylpyhuoneremontin hinta vaihtelee monesta tekijästä riippuen. Isoin vaikuttava tekijä on valittavat materiaalit sekä tietysti kylpyhuoneen koko. Kylpyhuoneremonttiprojektin aloittaminen voi tuntua haasteelliselta. Voit hakea ideoita kylpyhuoneremonttiin Etuoven kuvagalleriasta. Jos kylpyhuoneremontti on sinulle ajankohtainen, aloita projektisi Urakkamaailman avustuksella jolloin saat helposti vertailtavia tarjouksia luotettavilta urakoitsijoilta ja asiakaspalvelumme auttaa sinua remontin edetessä.

Huomioi, että alla olevat remonttien toteutuneet hinnat ovat oikeita, toteutuneita remonttien hintoja. Omaa kylpyhuoneremonttiasi ajatellen ne ovat ainoastaan suuntaa-antavia, sillä jokainen remonttikohde on aina yksilöllinen.

Kuva Mikkelin asuntomessuilta 2017 kohteesta Wave. Kuva ei ole tämän jutun remonttikohteista.

Kylpyhuoneremontti Lauttasaaressa

Lauttasaaressa sijaitsevaan kerrostalohuoneiston kylpyhuoneeseen haluttiin tehdä täysin uusi kylpyhuone. Vanha kylpyhuone purettiin ammeineen ja laatoitukset sekä vesieristykset tehtiin uusiksi. Samalla tehtiin myös lattialämmitys kyseiseen kylpyhuoneeseen. Hintaan kuului myös purkujätteiden poisvienti työmaalta.

Hinta remontille: 6900€ (hinta sisältää ainoastaan työn osuuden ja rakennusmateriaalit)

Tutustu tähän remonttiin tarkemmin.

Paritalon kylpyhuoneremontti Espoossa

80-luvun paritalon kylpyhuone oli jo aikansa elänyt. Kylpyhuoneeseen oli tosin tehty jo kertaalleen kylpyhuoneremontti laatoittamalla vanhan laatan päälle.  Tässäkin kylpyhuoneremontissa vanha kylpyhuone puretttiin laattoja myöten pois ja tehtiin uudet vesieristykset ja laatoitukset. Samalla uusittiin myös saunan paneelit. Tutustu tähän remonttiin tarkemmin.

Hinta remontille: 9202€ (hinta sisältää ainoastaan työn osuuden (7452€) ja rakennusmateriaalit (1750€))

Tutustu tähän remonttiin tarkemmin

kylpyhuoneremonttien hinnat
Kuva Seinäjoen asuntomessuilta 2016 kohteesta Lakeuden Jämerä Kutsu. Kuva ei ole tämän jutun remonttikohteista.

Kylpyhuoneen vedeneristys Naantalissa

Tässä remontissa Urakkamaailman käyttäjä etsi tekijää ainoastaan kylpyhuoneen vesieristykseen, joka on kriittisimpiä osia onnistumisen suhteen. Lattiapinta-ala kylpyhuoneessa oli n. 8,5m² ja eristettävien seinien n. 19m². Kohde oli rivitalohuoneisto.

Hinta remontille: 567,20€ (vedeneristystyö 347.20€ + vesieriste, vedeneristysnauha, kaivovahvike, pensselit, telat, primer yht. 220€)

Tutustu tähän remonttiin tarkemmin

Rivitalohuoneiston kylpyhuoneremontti Tampereella

Tampereella sijiatsevan rivitalohuoneiston kylpyhuone kaipasi uudistusta, kiinteistö oli rakennettu 1980-luvulla. Kylpyhuoneeseen haluttiin erityisesti sadesuihku ja LED-valaistus paneelikattoon. Samalla kylpyhuoneen ovi muutetiin liukuoveksi. Kylpyhuoneen pinta-ala oli noin 4 neliömetriä.

Hinta remontille: 7250€ (hinta sisältää ainoastaan työn osuuden ja rakennusmateriaalit)

Tutustu tähän remonttiin tarkemmin

Pienen kylpyhuoneen täydellinen remontti

Tässä helsinkiläisessä kylpyhuoneessa haluttiin tehdä kylpyhuone täysin uusiksi urakoitsijan toimesta. Kylpyhuoneen koko oli 4 neliömetriä. Urakkaan kuului koko remontti purusta loppusiivoukseen ja lähes kaikkine materiaaleineen. Tilaaja halusi itse hankkia laatat, vesikalusteet sekä wc-pöntön. Tutustu tähän remonttiin tarkemmin

Hinta remontille: 10640€ (urakkahinta pl. laatat, vesikalusteet, wc-pönttö)

Tutustu tähän remonttiin tarkemmin

Omakotitalon kahden kylpyhuoneen remontit Jyväskylässä

Jyväskyläläisessä omakotitalossa oli kaksi kylpyhuonetta (8m2 + 4m2), jotka haluttiin saneerata samalla kertaa. Vanhat kylpyhuoneet purettiin kokonaisuudessaan ja rakennettiin uudelleen vesieristyksiä myöten.

Hinta remontille: 7939,72€ (hinta sisältää ainoastaan työn osuuden (6045€) ja rakennusmateriaalit (1894,72€))

Tutustu tähän remonttiin tarkemmin

Tutustu lisää kylpyhuoneremonttien toteutuneisiin hintoihin.

kylpyhuoneremonttien hinnat
Kuva Seinäjoen asuntomessuilta 2016 kohteesta Pohjanmaa. Kuva ei ole tämän jutun remonttikohteista.

Kun olet suunnittelemassa kylpyhuoneremonttia, pidä mielessä ainakin seuraavat asiat:

 • Jos asut taloyhtiömuotoisessa asunnossa, tulee taloyhtiön olla tietoinen tulevasta remontistasi. Lain mukaan, taloyhtiölle tulee ilmoittaa tulevasta remontista; mikä remontti kyseessä, mitä toimenpiteitä remontissa tehdään ja kuka urakan suorittaa. Tämän jälkeen taloyhtiö voi määrittää remontille taloyhtiön etuja suojelevan valvojan. Älä siis lähde toteuttamaan remonttia ennen taloyhtiön hyväksyntää. Pahimmillaan joudut purkamaan jo tehtyä remonttia.
 • Urakoitsijan valinnassa tulee olla erityisen tarkka. Hyväkin voi olla halvin, mutta näin harvoin on. Ennen kuin valitset urakoitsijan, on sinun hyvä käydä läpi urakoitsijan taustatiedot. Taustatiedoista tärkeimmät ovat aiempien asiakkaiden arvostelut ja tyytyväisyys. Urakkamaailma.fi:ssä on jo yli 2500 arvostelua toteutuneista remonteista ja näet vaivattomasti myös urakoitsijoiden viralliset rekisteritiedot.
 • Valvojan palkkaaminen kylpyhuoneremonttiin on kasvattamassa suosiotansa. Valvoja on sinun etuja ajava ammattilainen, joka pitää huolen, että urakoitsija hoitaa työnsä huolellisesti ja voit ottaa hieman rennommin remontin aikana. Valvojan palkkiot kylpyhuoneremonttien valvonnoissa liikkuvat n. 300€-750€ kieppeillä. Mitä isompi remontti, ja mitä hutiloivampi urakoitsija, sitä kalliimmaksi myös valvonta käy. Tutustu lisää remontin valvontaan
 • Kirjallinen remonttisopimus on onnistuneen remontin tärkein yksittäinen raaka-aine. Hyvässä sopimuksessa on mainittu mitä tapahtuu erilaisissa skenaarioissa; jos remontti viivästyy, jos työn laatu on ala-arvoista, miten maksatus tapahtuu ym.

Toivottavasti tästä kirjoituksesta on apua kylpyhuoneremonttisi suunnitteluun ja budjetointiin. Kylpyhuoneremontti on iso asia tavallisen ihmisen arjessa ja alkuvalmisteluihin on hyvä kuluttaa paljon aikaa ja energiaa, sillä se on poissa remontin aikaisesta sähellyksestä.

Ideoita kylpyhuoneremonttiin löydät Ideat & Vinkit -galleriasta

-Kalle

Katso myös:

Remonttien hinnat paljastettuna

Keittiöremontti – 8 hintaesimerkkiä

Saunaremontti – 10 hintaesimerkkiä

Terassiremontti – 4 hintaesimerkkiä

Mökkiremontti – 6 hintaesimerkkiä

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 30.11.2017 ja päivitetty uusilla hintaesimerkeillä 6.3.2019

Urakkamaailma ja Etuovi.com kuuluvat samaan Alma Media -konserniin

Katso myös nämä

3 kommenttia sivuun “Kylpyhuoneremonttien hinnat paljastettuna

 1. Jos ei olisi hintatietoa, voisi tulla harhaan johdetuksi jutun kuvia katselemalla. Ovat aika paljon arvokkaammilla valinnoilla totettu kun yksikään jutun remonttiesimerkki…

  1. Hei Lisbeth, kiitos kommentistasi ja hyvästä huomiostasi! Jutun kuvat eivät tosiaan suoraan liity jutussa kuvattuihin remontteihin. Niistä meillä ei valitettavasti ollut kuvamateriaalia käytössä.
   Lisäämme jutun kylpyhuonekuvien kuvateksteihin vielä selvyyden vuoksi ”Kuvituskuva: kuva ei liity jutun remonttiesimerkkeihin”. Toivottavasti kuvat toimivat kuitenkin antamaan inspiraatiota ja teksti osviittaa remonttityön hinnoista, kun pohdinnassa on oma kylpyhuoneremontti!

 2. Nämä jutut ovat kyllä ihan yhtä tyhjän kanssa ilman kuvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio