Kylpyhuoneremontti on yksi isoimmista remonteista, joita kotona tehdään ja iso investointi. Tiedätkö, mitä kylpyhuoneremontti maksaa? Tästä artikkelista löydät esimerkkejä Urakkamaailman kautta toteutuneista kylpyhuoneremonteista.  

Kylpyhuoneremonttien toteutuneita hintoja 

Alla listatut remonttien toteutuneet hinnat ovat oikeita, jo toteutuneiden remonttien hintoja. Omaa kylpyhuoneremonttiasi ajatellen ne ovat ainoastaan suuntaa antavia, sillä jokainen remonttikohde on aina yksilöllinen. Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttaa moni tekijä, eniten valitut materiaalit sekä tietysti kylpyhuoneen koko. 

Suihkualueen saumojen uusiminen, Helsinki

Suihkussa uusittiin laattojen saumaus n. 1 m² alueelta ja korjattavaan alueeseen kuului lattiakaivo. Lisäksi yksi laatoista oli päässyt irtoamaan, joten se kiinnitettiin uudelleen saumauksen yhteydessä. 

Toteutunut hinta: 350 € 

Tutustu remonttiin tarkemmin tästä

Kylpyhuoneen laajennus, Oulu 

Oululaisessa kerrostaloasunnossa kylpyhuonetta laajennettiin aiemmin vaatehuoneena toimivaan tilaan. Lisäksi kylpyhuoneessa uusittiin laatoitus ja tehtiin uudet vesieristykset. 

Toteutunut hinta: 5 514 € 

Tutustu remonttiin tarkemmin tästä

Kuva ei ole tämän jutun remonttikohteista.

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti, Kokemäki 

6 m² kokoinen kylpyhuone koki täydellisen muutoksen Kokemäellä. Tilaan tehtiin muun muassa uudet vesieritykset, uusittiin lattiakaivot sekä vaihdettiin saunan lattiamatto laatoitukseksi. Asbestimittaus kohteessa oli tehty jo aiemmin, joten sitä ei remontin yhteydessä suoritettu.  

Toteutunut hinta: 7 901 € 

Tutustu remonttiin tarkemmin tästä

Kylpyhuoneen vesieristys, Raasepori 

Omakotitalon saunaosaston vesieristeet uusittiin. Lisäksi kohteeseen tehtiin myös kylpyhuonekalusteiden kuten wc-pöntön, suihkun sekä allaskaapin asennuksia. Saunassa uusittiin lisäksi lauteet, kiuas, seinämateriaalit ja laatoitus.  

Toteutunut hinta: 8 000 € 

Tutustu remonttiin tarkemmin tästä

Kahden kylpyhuoneen täysremontti, Vantaa 

Urakkamaailman käyttäjä halusi remontoida vantaalaisen omakotitalon kaksi kylpyhuonetta. Kummassakin kylpyhuoneessa suoritettiin purkutöitä ja asennettiin muun muassa uudet suihkut, siirrettiin vesipisteitä sekä tehtiin laatoitustöitä.  

Toteutunut hinta: 10 000 € 

Tutustu remonttiin tarkemmin tästä

Tutustu lisää kylpyhuoneremonttien toteutuneisiin hintoihin.

Kylpyhuoneremontin muistilista:

 • Jos asut taloyhtiömuotoisessa asunnossa, taloyhtiölle tulee lain mukaan ilmoittaa tulevasta remontista. Ilman lupaa tehdyt remontit voi pahimmillaan joutua purkamaan.  
 • Ole tarkka urakoitsijaa valitessasi. Hyväkin voi olla halvin, mutta näin harvoin on. Ennen urakoitsijan valintaa on hyvä käydä läpi urakoitsijan taustatiedot. Tärkeimpänä esiin nousevat aiempien asiakkaiden arvostelut ja tyytyväisyys.
 • Palkkaa valvoja. Valvoja ajaa etuasi ja pitää huolen siitä, että urakoitsija hoitaa työnsä huolellisesti ja voit ottaa hieman rennommin remontin aikana. Valvojan palkkiot kylpyhuoneremonttien valvonnoissa liikkuvat n. 300 € – 750 € kieppeillä.
 • Tee kirjallinen sopimus. Kirjallinen remonttisopimus on onnistuneen remontin tärkein yksittäinen raaka-aine. Hyvässä sopimuksessa on listattu useat mahdolliset skenaariot ja niissä toimiminen; kuinka urakka laskutetaan ja mitä jos remontti viivästyy tai työn laatu on ala-arvoista. 

Jos kylpyhuoneremontti on sinulle ajankohtainen, aloita projektisi Urakkamaailman avustuksella, jolloin saat helposti vertailtavia tarjouksia luotettavilta urakoitsijoilta ja asiakaspalvelumme auttaa sinua remontin edetessä. Löydä paras tekijä remontillesi Urakkamaailmasta! 

Katso myös:

Keittiöremontti – 8 hintaesimerkkiä

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 30.11.2017 ja päivitetty 24.3.2022

Urakkamaailma ja Etuovi.com kuuluvat samaan Alma Media -konserniin

Katso myös nämä

3 kommenttia sivuun “Mitä maksaa kylpyhuoneremontti?

 1. Jos ei olisi hintatietoa, voisi tulla harhaan johdetuksi jutun kuvia katselemalla. Ovat aika paljon arvokkaammilla valinnoilla totettu kun yksikään jutun remonttiesimerkki…

  1. Hei Lisbeth, kiitos kommentistasi ja hyvästä huomiostasi! Jutun kuvat eivät tosiaan suoraan liity jutussa kuvattuihin remontteihin. Niistä meillä ei valitettavasti ollut kuvamateriaalia käytössä.
   Lisäämme jutun kylpyhuonekuvien kuvateksteihin vielä selvyyden vuoksi ”Kuvituskuva: kuva ei liity jutun remonttiesimerkkeihin”. Toivottavasti kuvat toimivat kuitenkin antamaan inspiraatiota ja teksti osviittaa remonttityön hinnoista, kun pohdinnassa on oma kylpyhuoneremontti!

 2. Nämä jutut ovat kyllä ihan yhtä tyhjän kanssa ilman kuvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sammio