Marika Ritala-Mäkinen

Luova sisustussuunnittelija

Yhteistyössä:

Pari viikkoa sitten sain ottaa pienen varaslähdön asuntomessuantiin rakkailla synnyinseuduillani Seinäjoella. Pääsin nimittäin kyläilemään LKV
vaiston
 upeaan nimikkotaloon Seinäjoen asuntomessualueelle. LKV vaisto
-talo, messukohde 35, kohoaa näyttävästi pienen mäen päällä nuoren metsän kainalossa.

Kaikesta huomaa, että taloon, pihaan ja yksityiskohtiin on panostettu. Talon rouheassa, mutta tyylikkäässä ulkokuoressa yhdistyy valkoinen rappaus ja Wienerbergerin käsinlyöty tummanharmaa tiili. Ne suorastaan kutsuvat kurkkaamaan sisään, joten ei kun menoksi.

LKV vaisto Asuntomessut 2016 Seinäjoki

Käsinlyöty tiili Wienerbert, LKV vaisto -talo Asuntomessut 2016

Sisään astuttaessa kodissa tuoksuu hurmaava uuden puun tuoksu. Runsas luonnonvalo tulvii isoista ikkunoista sisään ja kauniit metsämaisemat toivottavat minut lämpimästi tervetulleeksi, kuten LKV vaiston mukava tiimikin.

Talon pintamateriaalit ovat talon tulevien asukkaiden itsensä valitsemia. Kodin irtokalustuksesta ja stailauksesta on vastannut sisustussuunnittelija Selina Kustula. Talon sisustus on yhtä aikaa käytännöllinen, laadukas ja aikaa kestävä. Kivoja yksityiskohtia tästä kauniista kodista löytyy paljon.

LKV vaisto -talo, kukat ja veistos ruokailutilassa, Asuntomessut 2016

Valo tulvii LKV vaiston -talon ruokailutilaan. Milano-pöytä ja Adelaine-tuolit ovat BoConceptin mallistosta.

LKV vaisto -talo, kukat ja veistos, Asuntomessut 2016Värikäs kukkakimppu on Luoman puutarhan ammattilaisten käsialaa, kuten kaikki muutkin messutalon kasvit.

Kylässä LKV vaisto -asuntomessutalossa Seinäjoella 2016, Tiina Laasosen veistos olohuoneessaOlohuone on muutaman portaan alempana keittiötä. Tila on avoin ja korkea. Pehmeät sävyt lämmittävät tunnelmaa. Kalusteet ovat BoConceptin. Tiina Laasosen puiset taideteokset on lainattu Seinäjoen taidelainaamon kautta.

”Alakerran kalustuksen neutraalit värit ja pehmeät sävyt antavat kauniille metsämaisemalle ja Tiina Laasosen puisille taideteoksille tilaa. Yläkertaan valitsin tummemmat kalusteet ja tekstiilit. Seinättömään makuuhuoneseen saatiin näin intiimimpää tunnelmaa ja ripaus kaivattua ylellisyyttä.” Selina Kustula kertoo.

LKV vaisto -talo Asuntomessut 2016 Seinäjoki, Lennolin makuuhuonetekstiilit

Uness Continental -sänky suorastaan kutsuu lepäämään. BoConceptin Shelter-pöytävalaisin ja Alba-sivupöytä sopivat tähän tunnelmaan kuin nenä päähän.

LKV vaisto -talo Asuntomessut 2016 Seinäjoki, Lennolin makuuhuonetekstiilit

Lennolin ylelliset tekstiilit viimeistelevät tunnelman.

LKV vaisto -talo Asuntomessut 2016 Seinäjoki, työhuone

Työhuoneen ikkunasta ei näy taloa ympäröivä metsämaisema, joten huonekuusi tuotiin ruukussa sisälle. Kalusteet BoConceptilta.

Seinäjoen asuntomessuilla tavataan

Jos asunnon myynti tai osto on ajankohtaista ja haaveissa on koti Etelä-Pohjanmaalta Seinäjoen kaupunkiseudulta, kannattaa suunnata Seinäjoelle asuntomessuille LKV vaisto -talolle juttelemaan ammattitaitoisten ja mukavien kiinteistövälitysammattilaisten kanssa.

Samalla näet loputkin tästä upeasta asuntomessukodista. Lupaan, että messuilla pääset kurkkaamaan muun muassa, miltä näyttää LKV vaisto -talon yläkerran seinätön makuuhuone tai vaikkapa ylellinen spa-osasto omalla parvekkeella. Näet hulppean koko talon mittaisen terassin puupaljulla ja opit, miten kätketään walk-in-room-vaatehuone fiksusti.

”Meidän kanssamme on helppo tulla juttelemaan oman kodin myynnistä tai ostosta ja alueen asuntomarkkinoista vaikkapa täällä Seinäjoen asuntomessuilla. Olemme koko messujen ajan tavattavissa nimikkotalollamme.” LKV vaiston toimitusjohtaja Veikko Kustula vinkkaa.

LKV vaisto -talo Asuntomessut 2016 Seinäjoki, olohuone, Tiina Laasonen veistos

 

LKV vaisto -talossa näet, miten kauniisti puumateriaalit ja kivitalo sointuvat yhteen.

LKV vaisto Oy:n ammattiosaaminen asiakkaan etu ja turva

LKV vaisto Oy on yksi Etelä-Pohjanmaan suurimmista ja nopeimmin kasvavista kiinteistövälitysyrityksistä ja kun tieto Seinäjoen asuntomessuista tuli, oli selvää, että yritys halusi kantaa kortensa kekoon oman nimikkotalon muodossa. LKV vaisto haluaa olla siellä missä ihmisetkin. Lisäksi henkilökunta erottuu edukseen – kaikilla yrityksen työntekijöillä on nimittäin LKV-pätevyys.

”LKV vaisto haluaa on olla asiakasta lähellä sekä tunteella että ammattitaidolla. Olemme apuna juuri niissä seikoissa, joissa asiakkaamme meitä tarvitsee ja haluamme tuoda turvaa asuntokauppoihin osaamisellamme. Koko henkilökunnan LKV-pätevyydessä on juuri tästä kysymys. ” toimitusjohtaja Veikko Kustula kertoo.

LKV vaisto -talo Asuntomessut 2016 Seinäjoki, veistos Tiina Laasonen

LKV vaisto -talo Asuntomessut 2016 Seinäjoki, Luoman puutarhan kukka-asetelma

LKV vaisto -talo, messukohde numero 35, on avoinna yleisölle Seinäjoen Pruukin rannassa 8.7.-7.8.2016

Marika

Psst… Jos kiinnostuit LKV vaiston myyntikohteista, kannattaa kurkata Etuovi.comin LKV vaisto Seinäjoki sekä
LKV vaisto Kauhava -esittelysivujen kautta myynnissä olevat kohteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio