Hilla Stenlund

Lifestyle-bloggaaja, ekonomi, koti-ihminen ja elämästä nauttija

Kuninkaantammessa moderni kaupunkiasuminen ja luonto kohtaavat saumattomasti. Asuinalueelle rakennetaan ekologisesti kestävää, kodikasta ja yhteisöllistä asuinympäristöä.

Kaupunkisuunnittelun tavoitteena on rakentaa viihtyisä kaupunginosa, jossa arki rauhoittuu perheen, harrastusten ja luonnon läheisyydessä. Palvelut ovat kuitenkin lähellä ja alueen julkinen liikenne kehittyy kaiken aikaa. Ne ovat oleellisia ja tärkeitä asioita arjen sujuvuuden kannalta.

Vapaa-ajan virkistys- sekä harrastusmahdollisuudet ovat Kuninkaantammessa erinomaiset. Helsingin monipuolisimman ulkoilureitit löytyvät kuninkaantammelaisten takapihalta, Keskuspuistosta. Pitkäkosken luonnonsuojelualue sijaitsee kivenheiton päässä ja Haltialan kotieläinpuistoon on hyvä yhteydet. Työmatkapyöräily aina Helsingin keskustaan saakka on mahdollista Keskuspuiston pyöräilyreittejä pitkin.

Kuninkaantammi on täydellinen asuinalue ihmiselle, joka etsii kodikseen uudiskohdetta ja rauhallista asuinympäristöä. Etuoven asuntohaustakin selviää, että alueella on myynnissä maksimissaan parin vuoden ikäisiä uudiskohteita, valmistuvia asuntoja tai ennakkomarkkinoinnin kohteita. Tässä Viikon valinnat -jutussa nostan esiin muutaman helmen Kuninkaantammen tämänhetkisestä asuntotarjonnasta.

Avarassa ullakkohuoneistossa on tilan tuntua

Kuva: Etuovi.com / Habita Tikkurila / Vantaan Habita Oy

Tässä ihanassa ullakkohuoneistossa tilat ovat kahdessa tasossa ja mahdollistavat siten poikkeuksellisen korkean ja valoisan olohuoneen. Uudenveroinen ja valloittava ullakkohuoneisto on persoonallinen asunto, jota ympäröi Kuninkaantammen viihtyisä ja vehreä miljöö.

Kuva: Etuovi.com / Habita Tikkurila / Vantaan Habita Oy

Tämä koti on hyvä esimerkki asuinalueen monipuolisesta ja persoonallisesta rakentamisesta, joka suosii monimuotoisia ja toisistaan eroavia asuinrakennuksia. Symmetrisesti kaavailtujen talojen sijaan alue täyttyy omakotitalojen, rivitalojen ja neli- sekä viisikerroksisten kerrostalojen värikkäästä muodostelmasta.

Mikäli kohde on vielä myynnissä, voit tutustua siihen tarkemmin täällä.

Tilavassa yksiössä neliöt tehokäytössä

Tämän ensimmäisen kerroksen kodin pohja on tehokas ja avara. Käytännöllisessä avokeittiössä on runsaasti säilytystilaa ja se yhdistyy luontevasti osaksi muuta asuntoa. Asunnossa kirsikkana kakun päällä on suuri lasitettu terassi, joka toimii kevät- ja kesäaikaan asunnon jatkeena, kuin yhtenä lisähuoneena. Terassi jatkuu lasituksen jälkeen asunnon hallintaan olevalle piha-alueelle.

Kuvat: Etuovi.com / Blok

Ruokakaupat löytyvät Kaivokselasta, ja suoria bussiyhteyksiä kulkee sekä Myyrmäen juna-asemalle että suoraan Helsingin keskustaan. Alueen palvelut kehittyvät sitä mukaa, kun asuinalueelle muuttaa lisää asukkaita talojen valmistuessa.

kuninkaantammi asunnot
Kuvat: Etuovi.com / Blok

Mikäli kohde on vielä myynnissä, voit tutustua siihen tarkemmin täällä. 

Persoonallinen perheasunto omalla tontilla

Kuninkaantammessa on myynnissä useita ennakkomarkkinointikohteita ja uudiskohteita, kuten vaikkapa tämä Asunto Oy Helsingin Tampera, joka sijaitsee asuinalueen kaavan keskipisteessä. Erikokoiset pohjaratkaisut kutsuvat asumaan niin yksinasuvia kuin lapsiperheitä – tämä koti reilulla 100 neliöllä sopisi isommallekin perheelle.

kuninkaantammi asunnot
Kuva: Etuovi.com / Jatke Uusimaa Oy

Rakennuksen kaarevat julkisivut, pitsimäisesti kolomuuratut tiilipäädyt sekä ulkokaaren köynnöskasvien peittämä viherseinä luovat vanhanajan linnanpihan tunnelman. Kyseessä on siis koti, jossa ekologisuus, luonto ja elämyksellisyys näkyy jo rakennuksen ulkomuodossa.

Mikäli kohde on vielä myynnissä, voit tutustua siihen tarkemmin täällä.

Vaikuta oman kodin sisustusvalintoihin

Kuninkaantammi asunnot
Kuvat: Etuovi.com / Bonava Helsinki Oy.

Millaisin sisustusvalinnoin sinun uusi kotisi rakennetaan? Kun olet ajoissa liikkeellä, pääset vaikuttamaan uuden kotisi sisustusmateriaaleihin Kuninkaantammessa. Rakennusvaiheessa pääset valitsemaan kodin pintamateriaaleja, värejä sekä vaikuttamaan myös jonkin verran sisustusratkaisuihin.

Tässäkin huoneistossa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys, jolloin sisustaminen ja kalustaminen on helppoa. Patterit eivät siis ole tiellä ja jalan alla tuntuu aina kodikkaan lämpimältä – uudiskohteiden mukavuuksia parhaimmillaan.

Kuninkaantammi asunnot
Kuva: Etuovi.com / Bonava Helsinki Oy

Kanvaasin asukkaiden ilona on muun muassa Postin Smartpost-automaatti, kaksi kerhotilaa, vierashuone, pyykkitupa, kuivaushuone, polkupyörien pesu- ja huoltopiste sekä saunaosasto ainavalmis-kiukaalla. Tässä on hyvä koti kehittyvällä alueella, lähellä luontoelämyksiä ja ulkoilureittejä.

Mikäli kohde on vielä myynnissä, voit tutustua siihen tarkemmin täällä.

Jos Kuninkaantammi alueena kiinnostaa, niin luehan myös tämä juttu Elsa Rahikaisesta, joka on viihtynyt asuinalueella jo parin vuoden ajan.

Tutustu Kuninkaantammeen myös Etuovi.comin aluesivulla

Katso kartalta, minkälaisia asuntoja Kuninkaantammessa on myynnissä tällä hetkellä.

Hilla Stenlund

Käy tutustumassa myös muihin Helsingin kaupunginosiin! Sijaitseeko seuraava kotisi kenties idyllisessä Vallilassa, yhteisöllisessä Kalasatamassa tai tyylikkäässä Töölössä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sammio