Yhteistyössä:

Kun asunto halutaan myydä, on olemassa useita tapoja hoitaa homma. Voit säästää aikaasi käyttämällä kiinteistönvälittäjän palveluita tai säästää rahaa hoitamalla asuntosi myynnin itse. Nykyisin edellä mainittujen vaihtoehtojen lisäksi on olemassa niiden välimuoto – osallistut asuntosi myyntiin aktiivisesti itse, mutta saat apua asuntokaupan ammattilaisilta.

Mikäli asunnon myyminen omin voimin houkuttelee, mutta tuntuu hieman haastavalta, voit hyödyntää Clous-palvelua. Olemme tukenasi asuntokaupan avainosa-alueilla koko myynnin ajan ja vastaamme kysymyksiisi. Clousin avulla sinun tarvitsee vain täyttää asuntosi tiedot järjestelmäämme, pitää asuntosi siistinä näyttöjä varten sekä esitellä asunto kiinnostuneille ostajille. Me autamme kuvittamaan vastustamattoman myynti-ilmoituksen ja tavoittamaan ostajat. Laadimme myös puolestasi asuntokaupan sopimukset. Kuulostaako hyvältä? Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Laadukkaat kuvat synnyttävät hyvän ensivaikutelman

Asunnon myynti-ilmoitukseen kannattaa panostaa, jotta syntyy mahdollisimman houkutteleva ensivaikutelma. Erityisen suuri merkitys on kuvilla ja muilla virtuaalisilla tavoilla tutustua asuntoon. Esimerkiksi 3D-kierros asunnossa mahdollistaa ostajien vierailun kohteessa saman tien omalta kotisohvalta. Näin näyttöihin saapuu suuremmalla todennäköisyydellä aidosti kiinnostuneita ostajia.

Clousin palveluun sisältyvät mm. ammattilaisen ottamat valokuvat, 3D-kuvaus sekä virtuaalisisustettu kuva. Sinun tarvitsee vain täyttää asuntosi tiedot järjestelmäämme – me lisäämme kuvat myynti-ilmoitukseen.

Tehokkaalla ilmoittelulla tavoitetaan ostajat

Kun ilmoitus on kunnossa, on aika miettiä, missä kanavissa sitä levitetään. Asunnon myynti-ilmoituksen on tärkeää olla esillä Etuovi.comissa, mutta potentiaalisia ostajia voi nykyään tavoittaa myös esimerkiksi sosiaalisesta mediasta.

Clous auttaa myyjää tavoittamaan ostajat. Varmistamme, että myynti-ilmoitus saa kattavan näkyvyyden tärkeimmissä kanavissa.

Oikein hoidetut paperityöt varmistavat onnistuneen asuntokaupan

Ensimmäisiin askeliin asunnon myynnissä kuuluu tarvittavien asiakirjojen, kuten taloyhtiön papereiden hankkiminen. Niihin tulee tutustua tarkasti, sillä myyjä on velvollinen tarjoamaan ostajalle kaiken saatavilla olevan tiedon asunnosta. Jos asuntoa esittelee itse, on tärkeää osata vastata ostajien kysymyksiin.

Asuntokaupan kannalta yksi tärkeimmistä asioista on se, että myyntiin liittyvät sopimukset on oikeaoppisesti ja lakipykäliä noudattaen laadittu. Asuntokauppa voidaan pahimmassa tapauksessa purkaa huonosti laadittujen sopimusten pohjalta. Kauppakirjojen lisäksi on syytä kiinnittää huomiota ostotarjouksen lainmukaisuuteen.

Clous hankkii aina myyjän puolesta myyntiin tarvittavat asiakirjat ja varmistaa, että ne ovat lain mukaisesti ajan tasalla. Kohteiden kauppakirjat laaditaan aina yhteistyössä juristien kanssa. Tarjousvaihe sujuu helposti ja turvallisesti Clousin sähköisen järjestelmän avulla.

Näin yhteistyö Clousin kanssa toimii

Kun myyt asuntosi yhdessä Clousin kanssa, voit säästää aikaa, rahaa ja vaivaa. Me tuemme sinua matkalla kohti onnistuneita asuntokauppoja, mutta itse hoidat yhteydenpidon ostajien kanssa ja esittelet asuntoasi. Clousin palvelun hinta (asunto-osakkeet 1000€, kiinteistöt 1200€) sisältää seuraavat asunnon myyntiä edistävät toimenpiteet:

  • Ammattilaisten ottamat valokuvat, 3D-kuvauksen, pohjakuvan sekä virtuaalisisustetun kuvan
  • Asiakirjojen hankinnan
  • Asunnon ilmoituksen useissa eri kanavissa, esim. Etuovi.comissa ja sosiaalisessa mediassa
  • Sähköisen tarjousjärjestelmän
  • Kauppakirjat

Olisiko aika aloittaa asuntosi myynti? Tutustu Clousiin ja ota yhteyttä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio