Mökkikauden alkaessa intouduin ostamaan kauppareissullani Erittäin Hienoa Suomalaista shampoota. Siinä saunan lauteilla, tuoretta ostostani katsellen pohdiskelin, kuinka ikoninen mökkisaunaelementti tuotteen pullosta on meille suomalaisille ajan saatossa muodostunut. Tästä inspiroituneena – ja suomalaista muotoilua ja työtä arvostavana – keräsin joukon sisustustuotteita, jotka herättävät itsessäni arvostusta kotimaista yrittäjyyttä ja kekseliäisyyttä kohtaan.

Kuluvan viikon aikana tulenkin nostamaan joka arkipäivä postauksen suomalaisten yritysten tuotteista, joihin olen ihastunut heti ensinäkemältä.

Ensimmäisenä esittelyvuorossa innovatiivisia sisustustuotteita, joissa materiaalina on käytetty kalustelevyä ja vaneria.

POP TablePOP table -pöytä

POP table -pöytä

POP table -pöydätKuvat: POP Table

Suomalainen POP Table erottuu massasta! Useat värivaihtoehdot, sekä kekseliäs jalkaratkaisu tuovat persoonallisuutta niin keittiöön, olohuoneeseen kuin työtilaankin. Pöytälevyyn pystyy valitsemaan eri värit molemmin puolin, sekä vielä reunanauhalle omansa. Vaihtoehtoja kombinaatioille yrityksen sivuilla kerrotaankin löytyvän lähes miljoonan. Kaikki pöydät valmistetaan Suomen Kolhossa.

 

Luona In

Luona In -hyllyt

Luona In -naulakko

Luona In -lastensänkyKuvat: Luona In

Luona In -kalusteiden materiaalina ovat havuvaneri ja kuusilauta, joista on syntynyt muun muassa modernit kuusiohyllyt, hauska lasten puunaulakko sekä konstailematon lastensänky, jota voi käyttää myös säilytystarkoitukseen. Viimeistelemätön puupinta tuo mukavaa vastapainoa varsinkin moderniin sisustukseen. Tuotteet valmistetaan Kempeleessä.

/Liisamaija

P.S. Huomenna esittelyssä lisää erinomaisia, suomalaisia tuotteita sisustukseen. Tällä kertaa kohteena seinät!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sammio