Haaveissa helppo ja tyylikäs ratkaisu keittiön välitilaan kaakeleiden sijaan? Suomalainen Wall+ herätti jo vuosi sitten mielenkiintoni, kun etsimme vaihtoehtoa, jolla korvata helposti persikan väriset ”ysärikaakelit” keittiössämme.

Suomalainen Yeseco on taasen tuonut markkinoille akustiikkataulut, jotka tuovat ratkaisun myös tyhjien seinien koristamiseen. Alla lisää näistä mainioista kotimaisista innovaatioista, joista on vaikea olla innostumatta!

Wall+

Wall+ sisustuslaatta
Wallplus makuuhuone

Wallplus laatat

Kuvat: Wall+

Suomalainen avainlipputuote Wall+ -sisustuslaatta ihastuttaa ekologisuudellaan ja tyylikkyydellään! Luonnonkuitukomposiitista valmistettu laatta käy niin sisään kuin uloskin ja myös kosteisiin tiloihin. Tuote onkin erittäin hyvä vaihtoehto muun muassa keittiön välitilan päivitykseen. Pintavaihtoehtoja on lukuisia ja tuotetta saa myös useissa eri väreissä. Laatat ovat kevyitä, niitä voi sahata ja asennuksen kerrotaan olevan helppoa. Wall+ -tuotteet valmistetaan Riihimäellä.

Yeseco

Yeseco Quiet olohuoneessa

Yeseco Still T

Kuvat: Yeseco

Varsinkin uudiskohteiden isot valkoiset seinäpinnat aiheuttavat monelle sisustajalle päänvaivaa. Sastamalainen Yeseco valmistaa akustiikkatauluja, joita saa haluamillaan kuvilla ja väreillä. Loistava ratkaisu kaikumisongelmaan ja tyhjille seinille! Yeseco-tuotteet palkittiin Inno Suomi -palkinnolla vuonna 2010.

 

/Liisamaija

P.S. Huomenna vuorossa suomalaisia piensisustustuotteita! Kannattaa pysyä ”langoilla”! 🙂

P.S.S. Lue myös ensimmäinen Oman maan mainiot-postaus täältä. Lisää vinkkejä seinämateriaaleihin löydät täältä.

 

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sammio