Memmu Pitkänen

Leikkisän luova sisustussuunnittelija ja rakennusarkkitehti

Kerrankin on hyvä kirjoittaa tekemisistään, kun on muistanut napata ensin parit fotot rempan lähtötilanteesta! Aloitin toissapäivänä ”kakkos”eteisemme tuunauksen hieman filmaattisempaan kuntoon. Tila on yhteydessä kodinhoitohuoneeseemme, joten käyttö on lähinnä arkista ja kuratoimien yhteydessä tapahtuvaa läpikulkua. Tätä kautta kuljetaan myös saunasta vilvoittelemaan, joten viihtyisyys ei olisi pahitteeksi tässäkään kopperoisessa. Eikö olekin ihanan päräyttävät ennen-kuvat!?

Pinnat ovat ikkunan pokia myöten huonossa kunnossa

Pinnat ovat ikkunan pokia myöten huonossa kunnossa.

Vanha kupruileva maali on raapattava ensin poisVanha kupruileva maali on raapattava ensin pois.

Oven karmit täytyy käsitellä erikseen. Nyt rempataan vanhaa säästäen...Oven karmit täytyy käsitellä erikseen. Nyt rempataan vanhaa säästäen…

Levytetyllä seinällä olisi loistava paikka tapetille.

Levytetyllä seinällä olisi loistava paikka tapetille.

Ja eiku hommiin!Ja eiku hommiin!

Uutta pintaa ja Memmun vihreää...Uutta pintaa ja Memmun vihreää…

Mustikkamaidon sävyisen maalikerroksen alta löytyi hieman tätä sävyä vaaleampi alkuperäinen maali. Tällaiset tilat ovat loistavia paikkoja revitellä värien kanssa ja päästää mielikuvitus valloilleen.Tällä kertaa halusin testata yhtä lemppariväreistäni paneelipinnalla. Toimii oikein hyvin vanhan talon kuistilla!

Eelovin Lintukoto-valaisin sopii tänne kuin nakutettu.Eelovin Lintukoto-valaisin sopii tänne kuin nakutettu.

Näin pienen kuistin valaistuksen ei tarvitse olla kirkas, vaan valaisimen tärkeämpi tehtävä on luoda toivottua tunnelmaa, niin valolla kuin muodollaankin. Hieman keskeneräinen kuva, mutta en malttanut olla julkaisematta ;).

Latva-naulakko jatkaa tilan metsäistä tunnelmaaCovon Latva-naulakko jatkaa tilan metsäistä tunnelmaa

Seinälle riitti yksi rulla Ferm Livingin tapettia. Vinkkinä sanottakoot, että laadukkaita design-tapettejakin voi saada edullisesti yksittäisrullina kauppojen poistolaarista! Tämä pronssisena hehkuva oksakuvioitu tapetti komppaan hienosti oliivinvihreää seinää. Tämä oli edullinen remppa – vähän maalia, rulla tapettia ja ylijäämiä listan pätkiä. Parasta kuitenkin radikaalin muutoksen tuoma onnistumisen tunne ja se että allit sai kyytiä 😉

Remppaterveisin, Memmu

Psssst… Lisää ihastuttavia eteisiä löydät ideagalleriasta :-).

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio