Joululahjat ja niistä aiheutuva aivojumppa ovat yleensä aiheuttaneet itselleni sekä iloa että stressiä – edellä mainittujen tunteiden suhdeluvun ollessa noin 1:1000. Kun vuoden muina aikoina vastaan tulee esineitä, jotka vaikuttavat sillä hetkellä maailman parhailta joululahjoilta, niin viimeistään joulukuun alusta muisti on totaalisen tyhjentynyt ideoista sekä itselle että muille.

Tänä vuonna olemme sopineet mieheni kanssa, että kaksi lahjaa on maksimi, mitä toisillemme ostamme. Muiden sukulaisten kanssa olemme sopineet ”lahjattomasta” joulusta, lasten ollessa tietenkin poikkeus. Alle olen kerännyt muutaman mainion sisustustuotteen, jotka löytäisin erittäin mielelläni omien joululahjojeni joukosta, pukinkontin pohjalta :-).

Kähler Omaggio -maljakkoKuva: Nordic Nest

Mustaraitainen Kählerin Omaggio-maljakko on monille sisustusblogeja seuraaville tuttu ilmestys. Ajattomat, käsin maalatut raidat elävöittävät sulavalinjaisen maljakon pintaa. Tätä esinettä jaksaisin ihailla lopun elämää osana kotini sisustusta – niin kaunis se on.

House Doctor säilytyspussit

Kuva: Rum21.fi

Löytyykö sinun nurkistasi tavaraa, joille ei useista yrityksistä huolimatta ole löytynyt omaa paikkaansa? Tai etsitkö aina tavaroita, jotka olet laittanut niin varmaan talteen, että ne löytyvät vasta seuraavan muuton yhteydessä? House Doctorin hauskat pussukkat olisivat yksi potentiaalinen vaihtoehto juuri näille tavaroille ;-).

Artell pöytävalaisin

Kuva: Ellos

Veikeä, mutta tyylikäs Artell-pöytävalaisin tuo jostain syystä mieleen Pelle Pelottoman polttimopäisen pikku apurin. Kompaktin kokoinen pöytävalaisin mahtuu tasolle kuin tasolle ja siirtyy helposti paikasta toiseen.

Bloomingville Plisse lyhdyt

Kuva: Rum21.fi

Minuun vain kolahtaa kaikki pliseerattu, oli kyse sitten vekkihameesta tai paperivarjostimesta. Bloomingvillen herkät Plissé-lyhdyt ovat saatavilla kolmen setissä, neljällä eri värivaihtoehdolla.

Hobby Hall peuralakanatKuva: Hobby Hall

HAY, ballograf, retro kuulakärkikynäLapsuuteni jouluaatot sisälsivät aina kaksi takuuvarmaa ”pehmeää pakettia”. Ensimmäinen näistä sisälsi sukulaisen neulomat villasukat ja toinen uudet pussilakanat. Tuolloin en osannut kyseisiä lahjoja arvostaa, mutta tänä päivänä kauniit villasukat ja pussilakanat kuuluvat lahjojen parhaimmistoon. Varsinkin, jos uusissa petivaatteissa komeilee näin hurmaava luontokappale.

Kuva: HAY

Tanskalainen HAY on ottanut tuotantoon nostalgisia fiiliksiä herättävän Ballograf-kuulakärkikynän kolmessa eri pastellin sävyssä. Kukapa ei lapsuudestaan muista tätä joka konttorin vakivarustetta, jolla tuhrattiin suttupaperille vanhempien hoitaessa pankkiasioita.  Mielelläni ottaisin Ballografin koristamaan myös omaa työpöytääni :-).

 

 

Hobby Hall huopatossut

Kuva: Hobby Hall

Perinteikkäät ja aidot kotimaiset tuotteet ovat olleet viime vuodet kovassa nosteessa, niiden ollessa jo kodin trendikkäimpiä hankintoja. Tarvitsen kipeästi uudet, jalkoja lämmittävät sisätossut, joilla voi viedä roskat ulos. Mitkä olisivatkaan laadukkaamat tossut, kuin suomessa valmistetut Lipokkaat? <3

Klippan Yllefabrik Tango -villahuopa

 

Kuva: Nordic Nest

Olen ikuinen palelija, joten viltti kuuluu olohuoneemme vakivarusteisiin. Sataprosenttinen Klippan Yllefabrikin Tango-villahuopa ei jätä ketään kylmäksi, kiitos aidon materiaalin sekä ajattoman tyylikkään kalanruotokuvion.   Myös sisustuslehtitilaus on sisustamista rakastavalle aina mainio lahjaidea! Sisustustavaroita ostaessa on hyvä myös pohtia, millaisesta tyylistä lahjansaaja pitää. Postitse tilattavien lahjojen kanssa kannattaa myöskin toimia mahdollisimman pian. Verkkokauppojen sivuilta voi tarkistaa, koska on joululahjojen viimeinen tilauspäivä.  Suurimman lahjakriisin koittaessa suosittelen turvautumaan lahjakorttiin; sillä ei voi mennä metsään :-).

/Liisamaija

P.S. Lisää joulujahjaideoita löydät Etuovi.comin Ideat & Vinkit -osiosta!

 

Katso myös nämä

2 kommenttia sivuun “Pukinkontin pohjalta… Sisustajan joululahjavinkit

  1. Kylläpä se on tuo lakanapakkaus! Söpöliini poro (?) on niin ihana ja lakanat ovat aina tervetulleita!

    1. Olen ihan samaa mieltä Anneli :-). Nuo peura-lakanat ovat vielä ihanan raikkaat ja talviset. Ainoastaan ikkunasta näkyvä lumimaisema puuttuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio