Kalle Koivuniemi

Intohimoinen yrittäjä / Urakkamaailma.fi

Yhteistyössä:

Remonttien hintoja paljastettuna

Remontin budjetointi perustuu monilla remonttia suunnittelevilla pitkälti arvailuihin ja parhaan tietämyksen mukaisiin oletuksiin. Maksaako kylpyhuoneremontti 2000€ vai 20 000€? Ei ihme, että moni remontoinnin ensikertalainen on vaikeuksissa budjetin suunnittelun suhteen. Pahimmillaan koko remontin aloittaminen voi jäädä epätietoisuuden keskellä.

Onneksi palvelu remonttitarjousten hintojen puolueettomasta vertailusta on jo olemassa! Urakkamaailmassa olemme halunneet luoda remontin aloittamisen helpoksi ja mahdollisimman riskittömäksi. Muun muassa tämän takia olemme julkaisseet tuhansien remonttien hintoja anonyymisti palvelussamme kaikkien sivuilla kävijöiden ihmeteltäväksi. Näet siis helposti millaisen kylpyhuoneremontin budjetti oli 750€, ja vastaavasti mitä kuului 8990€ kustantaneeseen kylpyhuoneremonttiin. Älä luota myyntimiehiin, luota puolueettomaan dataan.

Jos olet suunnittelemassa remonttia ja saat tarjouksen urakoitsijaltasi, on sinun nyt helppo käydä katsomassa onko hinta kohdillaan vai ei. Toki et saa täydellistä totuutta sivuiltamme, sillä jokainen remontti on tietyllä tavalla uniikki, mutta ainakin saat reilusti erilaisia vertailukohtia.

Laminaatin asennus lattiaan.
Mistä nämä remonttien hintatiedot ovat peräisin? Urakkamaailman kautta kulkee vuositasolla kymmenien miljoonien edestä remonttiprojekteja, joiden hintatiedot ovat tiedossamme. Haluammekin jakaa nämä tiedot myös käyttäjillemme, jotta he osaavat varautua ja budjetoida tulevan remonttinsa kustannuksia.

Palvelussamme remonttien toteutuneet hinnat ovat jaoteltu kategorioittain ja tämän lisäksi myös kaupungeittain. Eli voit helposti selailla esimerkiksi toteutuneiden kylpyhuoneremonttien hintoja, mutta myös esimerkiksi Espoossa sijaitsevien kylpyhuoneremonttien hintoja. Palvelussamme on hintatietoja niin pienistä LVI-asennuksista, kuin myös isommista maanrakennusurakoista.

Remonttien hintatietojen julkistaminen on uutta, sillä harvalla toimijalla on tarpeeksi kattavaa hintatilastotietoa, jota pystyy julkaisemaan.  Toivottavasti hintatietomme auttavat myös sinua remonttisi suunnittelun suhteen, ja saat tehtyä niiden avulla parempia päätöksiä.

Aloita remonttien hintasurffailu tästä!

Kalle

Kirjoittaja on Urakkamaailma.fi -kilpailutuspalvelun perustaja.

 

Katso myös:

Keittiöremontti – 8 hintaesimerkkiä

Saunaremontti – 10 hintaesimerkkiä

Kylpyhuoneremontti –  5 hintaesimerkkiä

Terassiremontti – 4 hintaesimerkkiä

Mökkiremontti – 6 hintaesimerkkiä

Katso myös ideoita remontteihin Etuovi.com-ideagalleriasta

Urakkamaailma ja Etuovi.com kuuluvat samaan Alma Media -konserniin

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio